SlodkaSabinkaa
SlodkaSabinkaa
witam chciałem przestrzec innych by nie tracili pieniędzy na ta damę bo oszukuje skusiłem się na priv pusia czyli / cipeczka /
500 żetonów /5 min wszystko bylo ok dopukji nie sciagla majteczek stanęła w pozycji calkowicie bocznej zaslaniajac reka cipke nic nie pokazując napisałem zęby pokazała a powiedziała mi ze ten priv na jej zasadach i nic nie pokazuje to napisalem ze zgłoszę do moderatora to mnie wyzwala od starego zboka chodz ja mlody
wiec moral nie tracie kasy bo szkoda lepiej zostawic nna real z laska nie na webgirl
500 żetonów /5 min wszystko bylo ok dopukji nie sciagla majteczek stanęła w pozycji calkowicie bocznej zaslaniajac reka cipke nic nie pokazując napisałem zęby pokazała a powiedziała mi ze ten priv na jej zasadach i nic nie pokazuje to napisalem ze zgłoszę do moderatora to mnie wyzwala od starego zboka chodz ja mlody
wiec moral nie tracie kasy bo szkoda lepiej zostawic nna real z laska nie na webgirl
nie klame mam screeny na potwierdzenie laseczko i nie pal tego ścierwa bo płuca bokiem wydusisz a wiec twoj smieszny koleżka nie oczyści cie z tego ze kłamiesz bo mam potwierdzenie a teraz pisze do moderatora zeby ci wlepi dożywotni ban za kłamstwa naciągaczko no i skarbówka tez się zajmie o nie odprowadzanie podatku od zarobku na su a wiec nie jestes taka mądra za jaka sie masz
-
Muszę się nie zgodzić z opinią kolegi.
Po pierwsze jest troszkę nieścisłości, gdyż byłem na kamerce u tej dziewczyny kiedy kolega umawiał priva.
Po drugie nie zapłacił 500 żetonów tylko wyszedł z propozycją o tego samego priva za 240 na 2 minuty.
Odnośnie przebiegu transmisji nie mogę się wypowiedzieć, gdyż na niej mnie zwyczajnie nie było.
Po sposobie wypowiedzi tej opinii widać, że raczej nie jest osobą normalną i z ogładą wszystko napisanie chaotycznie tak, aby jakby najbardziej zaszkodzić swoją opinią.
Z doświadczenia i usług tej dziewczyny nie jestem przekonany co do opinii kolegi.
Edit: pusia czyli / cipeczka /
500 żetonów /5 min
O tym privie o którym piszesz nie ma takiego.
Jest tylko 'dotykanie pusi'
Jednak Ty skusiłeś się na priv taki sam tylko krótszy i tańszy.
Pozdrawiam cieplutko kamerkowe świry! ; )
Po pierwsze jest troszkę nieścisłości, gdyż byłem na kamerce u tej dziewczyny kiedy kolega umawiał priva.
Po drugie nie zapłacił 500 żetonów tylko wyszedł z propozycją o tego samego priva za 240 na 2 minuty.
Odnośnie przebiegu transmisji nie mogę się wypowiedzieć, gdyż na niej mnie zwyczajnie nie było.
Po sposobie wypowiedzi tej opinii widać, że raczej nie jest osobą normalną i z ogładą wszystko napisanie chaotycznie tak, aby jakby najbardziej zaszkodzić swoją opinią.
Z doświadczenia i usług tej dziewczyny nie jestem przekonany co do opinii kolegi.
Edit: pusia czyli / cipeczka /
500 żetonów /5 min
O tym privie o którym piszesz nie ma takiego.
Jest tylko 'dotykanie pusi'
Jednak Ty skusiłeś się na priv taki sam tylko krótszy i tańszy.
Pozdrawiam cieplutko kamerkowe świry! ; )
Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2020 11:00 pm przez blackmagicy, łącznie zmieniany 1 raz.