Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Akuma

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Niki33

Re: Akuma

Post autor: Niki33 » sob kwie 25, 2020 6:40 pm

Młoda dziewczyna cała pocięta i na dodatek łysieje ...

Akuma

Post autor: Akuma » wt kwie 28, 2020 9:29 am

Jestem rocznik 98.
Z wykształceniem nie mam problemu, zajmuje się też tatuażem a kiedyś byłam wicemistrzynią w tańcu towarzyskim.
Moje blizny to faktycznie efekty depresji i trudnego okresu ale nie wszystkie.
Uważam się, za ładną dziewczynę. Nie jakąś najpiękniejszą ale nie używam prawie w ogóle makijażu i poodobam się sobie.
Ostatnio zrobiłam grupowa na życzenie ze zmywania "tapety".
Nie mam nic do ukrycia, nie puszczam się, transmituje z przyjaciółką i z chłopakiem.
Mam wiele zainteresowań i można ze mną o wszystkim porozmawiac na transmisjach :)
A, że jestem troche freakiem i dziwadłem? No cóż, taka moja rola i urok, psauje mi to.

Nie tłumaczę się po porstu rozjaśniam kilka wątpilowści, które się tu pojawiły. Zebyście nie musieli panowie snuć domysłów.

Buziaki dla wszystkich :)

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » wt kwie 28, 2020 9:48 am

Akuma nie przejmuj się, to forum czyta może z 10 osób, nie ma tutaj dziewczyny, która nie doznalaby hejtu. Oni tylko czekają aż przeczytasz swój temat i zaczniesz się tłumaczyć ;)

Papa_Legba

Post autor: Papa_Legba » śr kwie 29, 2020 3:41 pm

DigitusMedius pisze:
wt kwie 28, 2020 9:48 am
Akuma nie przejmuj się, to forum czyta może z 10 osób, nie ma tutaj dziewczyny, która nie doznalaby hejtu. Oni tylko czekają aż przeczytasz swój temat i zaczniesz się tłumaczyć ;)
Czyli to forum jest be, a tamto cacy? Nie ma to jak hipokryzja, prawda Digi?

andrzejwww
grupowa w stylu HornyKitty, dużo pierdolenia mało jebania

ruger44
Jeżeli laski od X czasu nadają z miernym skutkiem i realizowanie celu idzie im słabo a nagle pojawia się z dupy ktoś i sypie jak szalony to chyba pytanie "Czy to jest lewizna?" jest nie na miejscu - OCZYWISCIE ŻE JEST TO LEWIZNA!

shoryuken
Left-Token Path ;)

RamesNowekonto
Teraz to już pewne że u Akumy jest lewy obieg :) Stały bywalec na ich transmisjach Pan Mineto pisze: " tyle ludzi i nikt nie daje żetona" po czym rzuca po 100 raz za razem, i cały czas nagania lud żeby rzucał. 27000zet od samego Akumy, i to trzeba przyznać że na mało atrakcyjne dziewczyny, ale za to bardzo cwane. Szkoda bo z początku wydawały mi sie fajne, no cóż..

cipkozaurka
Trochę by mogli się podszkolić, lider namawia na grupową pomimo sterowania,wibracje na "zero", prawie nigdy nie wierzę w lewy obieg ale tutaj ..bitch please :D

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » śr kwie 29, 2020 4:53 pm

Co proszę? Gdzie ja napisałam, że to forum jest lepsze od nieoficjalnego? Proszę mi nie wciskać nie moich słów :)

oceniajacy

Post autor: oceniajacy » czw kwie 30, 2020 2:39 pm

Dziewczyna o bardzo... Nietypowej urodzie. Naturaonie prawdopodobnie nie jest brzydka, tylko ukryta pod warstwami tapety. Nie lubię tak wielu modyfikacji ciała, nie podobają mi się jej tatuaże, zwłaszcza na twarzy. Koleżanka, z którą czasami transmituje to jakiś potwór, jak są we dwie, to w ogóle nie zaglądam, ale sama bywa ciekawa. Ciałko ładne, tylko te tatuaże i blizny...

Leopold30

Post autor: Leopold30 » pt maja 01, 2020 8:02 pm

Potwierdzam Niki33, że Akuma łysieje i nieudolnie przykrywa jakimiś doczepami. Lepiej niech się zacznie leczyć na łysienie bo wygląda to makabrycznie ...

szukamUleglejSuki87

Post autor: szukamUleglejSuki87 » wt cze 23, 2020 9:15 pm

fajna suka

nuru1

Post autor: nuru1 » śr cze 24, 2020 3:32 am

Leopold30 pisze:
pt maja 01, 2020 8:02 pm
Potwierdzam Niki33, że Akuma łysieje i nieudolnie przykrywa jakimiś doczepami. Lepiej niech się zacznie leczyć na łysienie bo wygląda to makabrycznie ...
Taki jej styl, co kto lubi.... po h... włazisz i komentujesz, jak ci nie odpowiada. Jest normalna, ma chłopaka, a nie jak Cristal się z byle kim puszcza.

onajedyna

Post autor: onajedyna » śr cze 24, 2020 10:20 pm

Hahaha jeblam wielce obrońca xD

ODPOWIEDZ