Akuma
Jestem rocznik 98.
Z wykształceniem nie mam problemu, zajmuje się też tatuażem a kiedyś byłam wicemistrzynią w tańcu towarzyskim.
Moje blizny to faktycznie efekty depresji i trudnego okresu ale nie wszystkie.
Uważam się, za ładną dziewczynę. Nie jakąś najpiękniejszą ale nie używam prawie w ogóle makijażu i poodobam się sobie.
Ostatnio zrobiłam grupowa na życzenie ze zmywania "tapety".
Nie mam nic do ukrycia, nie puszczam się, transmituje z przyjaciółką i z chłopakiem.
Mam wiele zainteresowań i można ze mną o wszystkim porozmawiac na transmisjach :)
A, że jestem troche freakiem i dziwadłem? No cóż, taka moja rola i urok, psauje mi to.
Nie tłumaczę się po porstu rozjaśniam kilka wątpilowści, które się tu pojawiły. Zebyście nie musieli panowie snuć domysłów.
Buziaki dla wszystkich :)
Z wykształceniem nie mam problemu, zajmuje się też tatuażem a kiedyś byłam wicemistrzynią w tańcu towarzyskim.
Moje blizny to faktycznie efekty depresji i trudnego okresu ale nie wszystkie.
Uważam się, za ładną dziewczynę. Nie jakąś najpiękniejszą ale nie używam prawie w ogóle makijażu i poodobam się sobie.
Ostatnio zrobiłam grupowa na życzenie ze zmywania "tapety".
Nie mam nic do ukrycia, nie puszczam się, transmituje z przyjaciółką i z chłopakiem.
Mam wiele zainteresowań i można ze mną o wszystkim porozmawiac na transmisjach :)
A, że jestem troche freakiem i dziwadłem? No cóż, taka moja rola i urok, psauje mi to.
Nie tłumaczę się po porstu rozjaśniam kilka wątpilowści, które się tu pojawiły. Zebyście nie musieli panowie snuć domysłów.
Buziaki dla wszystkich :)
- DigitusMedius
Akuma nie przejmuj się, to forum czyta może z 10 osób, nie ma tutaj dziewczyny, która nie doznalaby hejtu. Oni tylko czekają aż przeczytasz swój temat i zaczniesz się tłumaczyć ;)
-
Czyli to forum jest be, a tamto cacy? Nie ma to jak hipokryzja, prawda Digi?DigitusMedius pisze: ↑wt kwie 28, 2020 9:48 amAkuma nie przejmuj się, to forum czyta może z 10 osób, nie ma tutaj dziewczyny, która nie doznalaby hejtu. Oni tylko czekają aż przeczytasz swój temat i zaczniesz się tłumaczyć ;)
andrzejwww
grupowa w stylu HornyKitty, dużo pierdolenia mało jebania
ruger44
Jeżeli laski od X czasu nadają z miernym skutkiem i realizowanie celu idzie im słabo a nagle pojawia się z dupy ktoś i sypie jak szalony to chyba pytanie "Czy to jest lewizna?" jest nie na miejscu - OCZYWISCIE ŻE JEST TO LEWIZNA!
shoryuken
Left-Token Path ;)
RamesNowekonto
Teraz to już pewne że u Akumy jest lewy obieg :) Stały bywalec na ich transmisjach Pan Mineto pisze: " tyle ludzi i nikt nie daje żetona" po czym rzuca po 100 raz za razem, i cały czas nagania lud żeby rzucał. 27000zet od samego Akumy, i to trzeba przyznać że na mało atrakcyjne dziewczyny, ale za to bardzo cwane. Szkoda bo z początku wydawały mi sie fajne, no cóż..
cipkozaurka
Trochę by mogli się podszkolić, lider namawia na grupową pomimo sterowania,wibracje na "zero", prawie nigdy nie wierzę w lewy obieg ale tutaj ..bitch please :D
- DigitusMedius
Co proszę? Gdzie ja napisałam, że to forum jest lepsze od nieoficjalnego? Proszę mi nie wciskać nie moich słów :)
-
Dziewczyna o bardzo... Nietypowej urodzie. Naturaonie prawdopodobnie nie jest brzydka, tylko ukryta pod warstwami tapety. Nie lubię tak wielu modyfikacji ciała, nie podobają mi się jej tatuaże, zwłaszcza na twarzy. Koleżanka, z którą czasami transmituje to jakiś potwór, jak są we dwie, to w ogóle nie zaglądam, ale sama bywa ciekawa. Ciałko ładne, tylko te tatuaże i blizny...
Taki jej styl, co kto lubi.... po h... włazisz i komentujesz, jak ci nie odpowiada. Jest normalna, ma chłopaka, a nie jak Cristal się z byle kim puszcza.