_Erotica_
Re: _Erotica_
KOTEK RACZEJ NIE ZAŚMIECAM PORTALU A TY TO, ŻE W OGÓLE SIEDZISZ I SZCZEKASZ TUTAJ NA CZACIE U MNIE I NA GAŁĘZI POŚWIĘCONEJ MNIE)OD RAZU WIDAĆ ŻYCIE TWOJE JEDNO NIEPOROZUMIENIE JAK TY)
Tak tak najlepiej zrobić tylko dla samych polek no sa portale co siedzi każda narodowość i jakoś nikomu to nie przeszkadza.
Ja tam mam tu i tam i nie tylko z tych portali znajome Ukrainki Rumunki Rosjanki i to też są normalne dziewczyny każda chce zarobić jak robi to zgodnie z regulaminem to żaden problem.
Dziewczyny są tu w celu zarobku i to do tego jest ten portal a nie że ktoś robi sobie rasistowskie selekcje.
Ja tam mam tu i tam i nie tylko z tych portali znajome Ukrainki Rumunki Rosjanki i to też są normalne dziewczyny każda chce zarobić jak robi to zgodnie z regulaminem to żaden problem.
Dziewczyny są tu w celu zarobku i to do tego jest ten portal a nie że ktoś robi sobie rasistowskie selekcje.
- Desiderium19
-
jeśli dostałeś bana za zwrócenie uwagi to chyba z tą dziewczyną moze być cos nie takDesiderium19 pisze: ↑śr mar 11, 2020 6:20 pmChyba Rosjanka, bądź Ukrainka. Nie wiem, czy nie kolejna oszustka, jęczy i podskakuje na stołku po rzuconym napiwku, a LUSH nawet do SU nie podpięty. Po zwróceniu uwagi, że ma wyłączonego LUSHa - natychmiastowy ban. Zwróćcie uwagę na to ;)
-
Wasze przepychanki są tak poważne, że już nawet nie śmieszne tylko wręcz żałosne...
Nie, Adriana, proszę, nie zmieniaj ! Ten translator bardzo komicznie tłumaczy.Desiderium19 pisze: ↑ndz kwie 19, 2020 11:44 am
SIEDZISZ I SZCZEKASZ [...] NA GAŁĘZI POŚWIĘCONEJ MNIE
Zmień translator, bo słabo Ci tłumaczy.
Czego byś nie napisała, wychodzi niezły dowcip.
Jest wesoło! Śmiech to zdrowie.
A zdrowia dużo potrzebujemy przez koronawirusa.