Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Erotica_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
_Erotica_

Re: _Erotica_

Post autor: _Erotica_ » pt kwie 17, 2020 6:06 pm

KOTEK RACZEJ NIE ZAŚMIECAM PORTALU A TY TO, ŻE W OGÓLE SIEDZISZ I SZCZEKASZ TUTAJ NA CZACIE U MNIE I NA GAŁĘZI POŚWIĘCONEJ MNIE)OD RAZU WIDAĆ ŻYCIE TWOJE JEDNO NIEPOROZUMIENIE JAK TY)

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » pt kwie 17, 2020 6:08 pm

JEŚLI JESTEM TAKA ZŁA, TO CZEMU PRZYCHODZISZ DO MNIE NA CZAT I SZCZEKASZ JAK ŚMIERDZĄCY KAWAŁEK Z TOALETY?PROBLEM POLEGA NA TYM, ŻE NIE LUBISZ NORMALNYCH MĘŻCZYZN I NIE RZUCASZ ŻETONÓW

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » pt kwie 17, 2020 6:17 pm

KIM TY W OGÓLE JESTEŚ, BY DECYDOWAĆ ZA DŻENTELMENA MENOWA, KOMU RZUCAĆ ŻETONY?JEŚLI CIĘ NIE RZUCAJĄ, TO TWÓJ PROBLEM.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob kwie 18, 2020 2:08 pm

Tak tak najlepiej zrobić tylko dla samych polek no sa portale co siedzi każda narodowość i jakoś nikomu to nie przeszkadza.

Ja tam mam tu i tam i nie tylko z tych portali znajome Ukrainki Rumunki Rosjanki i to też są normalne dziewczyny każda chce zarobić jak robi to zgodnie z regulaminem to żaden problem.

Dziewczyny są tu w celu zarobku i to do tego jest ten portal a nie że ktoś robi sobie rasistowskie selekcje.

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » ndz kwie 19, 2020 11:44 am

_Erotica_ pisze:
pt kwie 17, 2020 6:06 pm
KOTEK RACZEJ NIE ZAŚMIECAM PORTALU A TY TO, ŻE W OGÓLE SIEDZISZ I SZCZEKASZ TUTAJ NA CZACIE U MNIE I NA GAŁĘZI POŚWIĘCONEJ MNIE)OD RAZU WIDAĆ ŻYCIE TWOJE JEDNO NIEPOROZUMIENIE JAK TY)
Zmień translator, bo słabo Ci tłumaczy.

maniek33pl

Post autor: maniek33pl » ndz kwie 19, 2020 2:04 pm

Desiderium19 pisze:
śr mar 11, 2020 6:20 pm
Chyba Rosjanka, bądź Ukrainka. Nie wiem, czy nie kolejna oszustka, jęczy i podskakuje na stołku po rzuconym napiwku, a LUSH nawet do SU nie podpięty. Po zwróceniu uwagi, że ma wyłączonego LUSHa - natychmiastowy ban. Zwróćcie uwagę na to ;)
jeśli dostałeś bana za zwrócenie uwagi to chyba z tą dziewczyną moze być cos nie tak

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » pn kwie 20, 2020 1:04 pm

umyłaś swój tyłek Od kupy, żeby użytkownicy nie widzieli twojego wstydu?Czy tłumacz jest teraz w porządku?Ruda kupa haha

BootyBunny

Post autor: BootyBunny » pn kwie 20, 2020 1:13 pm

Wasze przepychanki są tak poważne, że już nawet nie śmieszne tylko wręcz żałosne...

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pn kwie 20, 2020 3:09 pm

Ja zawsze mam... kupę śmiechu, gdy ktoś zniża się do poziomu kupowego argumentu, rodem z inskrypcji na drzwiach szkolnego kibla.
Cóż, w końcu to tylko ShowUp, nie MENSA...
Nie oczekujmy zbyt wile...

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pn kwie 20, 2020 3:15 pm

Desiderium19 pisze:
ndz kwie 19, 2020 11:44 am

SIEDZISZ I SZCZEKASZ [...] NA GAŁĘZI POŚWIĘCONEJ MNIE

Zmień translator, bo słabo Ci tłumaczy.
Nie, Adriana, proszę, nie zmieniaj ! Ten translator bardzo komicznie tłumaczy.
Czego byś nie napisała, wychodzi niezły dowcip.
Jest wesoło! Śmiech to zdrowie.
A zdrowia dużo potrzebujemy przez koronawirusa.

ODPOWIEDZ