Dosłownie nie, ale napisałaś :
Więc wychodzi dokładnie na to samo.- Niektóre mają okres i owłosienie w wieku 8 lat
- dziewczyny mają miesiączkę w wieku kilku lat i owłosienie łonowe,
- pociąg seksualny odczuwają go nawet kilkuletnie dzieci
- mając kilka lat na pewno miałam popęd seksualny jak każdy zdrowy człowiek. Może ty jesteś niedorozwinięty skoro miałeś go dopiero w wieku 14 lat.
Dla ciebie "normalny człowiek ma popęd seksualny w wieku paru lat i nieraz owłosiona pipę", a jeśli człowiek zaczyna odczuwać później, np. mając 14 lat, to jest "niedorozwinięty". Jednocześnie pierdolisz o 20 letnich dzieciach, które są atakowane przez pedofili na wyspach.
Ja mam dosyć swobodne podejście do dewiacji, ale kto jak kto, ty jesteś ostro pierdolnięta. Zwłaszcza, że właśnie pochwaliłaś się, że pokazujesz tutaj swoje cipsko na SU i oglądają cię dzieci (bo nic ich nie blokuje, SU wpuszcza tu każdego) - Czyli idąc twoim tokiem rozumowania, jesteś zboczeńcem obnażającym się publicznie i deprawującym nieletnich małych chłopców, a może nawet dziewczynki... A mi zarzucasz pedofilię, kiedy ja nigdy swego kutasa publicznie ani w necie na kamerkach nie prezentowałem, a moja najmłodsza partnerka miała 21 lat...
Swoją drogą czego można spodziewać się po osobie, która zamiast zdobywać edukację zaczęła w wieku 18 lat trzepać kasę deprawując dzieci swoim gołym dupskiem? Jest tutaj kilka inteligentnych modelek, ty niestety do tego grona nie zaliczasz się i jak widzę moja opinia nie jest odosobniona.
Masz ostre zatwardzenie rozumu, bo powtarzasz w kółko te same sprzeczne bzdety, dobierając wersję, która w danej chwili ci spasuje. Na razie nie odpowiem na resztę postów, bo mam trochę innych ciekawszych zajęć. Ponadto zabawa w polemikę z tobą zrobiła się nudna, bo jak wspomniałem, klepiesz ciągle te same bzdury i nie stać cię na jakieś szersze, krytyczne spojrzenie.