_CuteLady_
_CuteLady_
Polecam tym których kręcą laski o figurze młodej nastolatki.
_CuteLady_, mimo 23 wiosen, ma figurę której mogłaby pozazdrościć jej niejedna (zgrabna) czternastka.
Do tego bardzo dziewczęcy, miły głosik i sprawia wrażenie bardzo miłej osoby.
A, ważne info dla seniorów ;) _CuteLady_ twierdzi, że nie ważna metryka, ważne na ile lat człowiek się czuje.
Panowie, macie szansę poczuć się u _CuteLady_ jakbyście byli w liceum ;)
_CuteLady_, mimo 23 wiosen, ma figurę której mogłaby pozazdrościć jej niejedna (zgrabna) czternastka.
A, ważne info dla seniorów ;) _CuteLady_ twierdzi, że nie ważna metryka, ważne na ile lat człowiek się czuje.
Ostatnio zmieniony pt mar 20, 2020 3:43 pm przez LandLord, łącznie zmieniany 1 raz.
-
LandLord pisze: ↑pn mar 16, 2020 11:15 pmPolecam tym których kręcą laski o figurze młodej nastolatki.
_CuteLady_, mimo 23 wiosen, ma figurę której mogłaby pozazdrościć jej niejedna czternastka.
Ty tak serio z tą figurą? Chyba nigdy nie widziałeś jej nago w takim razie
Jak najbardziej widziałem ją nagą, stąd mój komentarz.misiuuiu696 pisze: ↑pt mar 20, 2020 3:32 pmTy tak serio z tą figurą? Chyba nigdy nie widziałeś jej nago w takim razie
Jesteś pewien, że mówimy o tej samej dziewczynie?
Moim zdaniem z figury wygląda zdecydowanie najmłodziej ze wszystkich modelek, tak jak napisałem, wręcz na zgrabniutką nieletnią laseczkę.
Bardzo szczuplutka. Nie widziałem jej twarzy. Gdybym miał ocenić jej wiek z samej figury dałbym 14, maks 16 lat. Byłem zaskoczony, gdy zobaczyłem, że ma 23. Właśnie jeszcze raz sprawdziłem podczas pisania tego posta, akurat miała transmisję - podtrzymuję wszystko co o niej napisałem. Ona waży tylko 42 kg przy 167cm.
https://showup.tv/profile/_CuteLady_
14 lat to nie pedofilia. Jeśli już, to hebefilia. Pedofilia dotyczy pociągu do dzieci przed okresem pokwitania.
Ponadto twój komentarz jest pozbawiony sensu, bo dziewczyna ma 23 lata i jedynie figurę, której mogłyby jej pozazdrościć nawet czternastki.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hebefilia
-
Tak jestem pewien, że mówimy o tej samej dziewczynie. Jestem po prostu zdziwiony, że chwalisz tą laske. Byłem raz na priv, który musiałem niestety opuścić po tym jak pokazała się nago.. i nie chodzi mi tu tylko o to, że jest zbyt chuda.LandLord pisze: ↑pt mar 20, 2020 3:42 pmJak najbardziej widziałem ją nagą, stąd mój komentarz.misiuuiu696 pisze: ↑pt mar 20, 2020 3:32 pmTy tak serio z tą figurą? Chyba nigdy nie widziałeś jej nago w takim razie
Jesteś pewien, że mówimy o tej samej dziewczynie?
Moim zdaniem z figury wygląda zdecydowanie najmłodziej ze wszystkich modelek, tak jak napisałem, wręcz na zgrabniutką nieletnią laseczkę.
Bardzo szczuplutka. Nie widziałem jej twarzy. Gdybym miał ocenić jej wiek z samej figury dałbym 14, maks 16 lat. Byłem zaskoczony, gdy zobaczyłem, że ma 23. Właśnie jeszcze raz sprawdziłem podczas pisania tego posta, akurat miała transmisję - podtrzymuję wszystko co o niej napisałem. Ona waży tylko 42 kg przy 167cm.
https://showup.tv/profile/_CuteLady_
Może opisz swoje uwagi, bo jak na razie wypowiadasz się dosyć enigmatycznie...
Ponadto gusta bywają różne. Jeden lubi poziomki, inny woli melony, a kolejny śledzie z beczki.
Oczywiście moja opinia jest moja, czyli subiektywna i w pełni pozytywna.
Rzadko tutaj wypisuję laurki, a jeśli nie mam nic dobrego do powiedzenia, zwykle milczę.
Hebefilia to też pociąg do dzieci do 15 r. życia i można spokojnie nazywać taką osobę pedofilem. I co masz na myśli mówiąc figura 14-latki, że ma wąskie biodra czy co? Otóż szerokość bioder nie ma znaczenia bo 14-latka moze miec szersze niż 20 latka, która ma po prostu wąskie z natury i już się to nie zmieni a dziecko będzie musiała rodzic przez cesarkę. Jeśli kręci cię wiek czyli to 14 lat to jak najbardziej jesteś pedofilem bo sam napisałeś, że możesz się poczuć jak w liceum. W pedofili bardziej chodzi o pociąg do wieku a nie figury.LandLord pisze: ↑pt mar 20, 2020 3:50 pm14 lat to nie pedofilia. Jeśli już, to hebefilia. Pedofilia dotyczy pociągu do dzieci przed okresem pokwitania.
Ponadto twój komentarz jest pozbawiony sensu, bo dziewczyna ma 23 lata i jedynie figurę, której mogłyby jej pozazdrościć nawet czternastki.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hebefilia
Pewnie, że można. Tak samo jak można kapibarę nazywać rybą. No bo kto zabroni ?
W takim razie, skoro _CuteLady_ wygląda na czternastkę, a mimo to prowadzi pokazy, deprawujące młodzież, należy ją zamknąć w lochach i solidnie przykuć łańcuchami, przynajmniej do czasu publicznej egzekucji ;)
Nie mierzyłem bioder _CuteLady_, więc nie wiem czy ma węższe czy szersze od grubych 14 latek czy nawet 12 latek. Możesz przeprowadzić stosowne pomiary, najlepiej posiłkując się wiedzą z podręcznika antropometrii Vacher'a de Lapouge. Opublikuj wyniki swoich badań, chętnie zapoznam się z wnioskami. Nie wiem tylko, czy twoje pomiary umożliwią ułaskawienie _CuteLady_, czy jednak musi zostać skazana na spalenie na stosie ?
PS. Szwecja i UK dysponują wybitnymi specjalistami potrafiącymi organoleptycznie ocenić "letniość-nieletniość" nawet plastikowej kukły.
Zamknęli tam do pierdla gostków, którzy sobie sprowadzili z Chin plastikowe lale, które wg. wspomnianych ekspertów były "nieletnie". No wiadomo, że lala nie czekała w magazynie w chinach 18 lat zanim wysłali ja do Europy, może miała najwyżej parę miesięcy od kiedy opuściła sztancę w fabryce (czyli taki fabryczny moment narodzin). Mimo oczywistego faktu, że lala miała jedynie parę miesięcy, eksperci ocenili jej pozorny wiek, na oko i ocenili, że macanie takiej lali nosi znamiona zbrodni. Myślę, że można by użyć tego precedensu podczas procesu skazywania _CuteLady_ na szafot czy cokolwiek tam innego dostanie. Nie dość, że wygląda na nieletnią, to jeszcze pokazuje swoje skarby gimnazjalistom a nawet przedszkolakom. SKANDAL ! Zamknąć SU ! Wykastrować zboczeńców i spalić wszystkie czarownice ;) Bez radykalnych działań, Bozia nie ocali nas od plagi kondomowirusa zesłanego aby skończyć z tą sodomią i gomorią.
Ostatnio zmieniony ndz mar 22, 2020 8:46 pm przez LandLord, łącznie zmieniany 3 razy.