Laura2600
Re: Laura2600
Na rozpatrzenie zgłoszenia priv maja 24h .
Żeton zostaje do tego czasu zamrożony i nie dostaje tego żadna ze stron.
Żeton zostaje do tego czasu zamrożony i nie dostaje tego żadna ze stron.
Zgłoszenie już rozpatrzone. To Pani Laura otrzymała żetony. Nie bardzo rozumiem z jakiego powodu moderator dał takie rozwiązanie skoro transmitująca nie zrobiła pokazu. Spośród 15 minut priva wykupionego odbyło się 2 minuty, gdzie Pani była poza kadrem kamery. Przez pozostały czas transmisja nie szła, ponieważ miałem komunikat o próbie łączenia, potem o tym, że nie udało się połączyć i nastąpi próba ponownego łączenia. Reszty zagadnień nie chce mi się poruszać, bo było to już robione w innych moich wpisach. W tym kształcie jest to przeze mnie w całej rozciągłości nieakceptowalne. Nie planuję więcej wydać ani centa na żetony w tym portalu. Mam nadzieję, że inni dojdą do podobnego wniosku.
Składa się to na wiele przypadków, dla czego ona dostała nie wiem.
Jednak jeśli zgłoszenie było w czasie priv na początku powinni ci zwrócić zet ale to decyzja Moderatora.
Jeśli zgłosiłeś pod koniec pokazu to ona otrzyma żetony.
Ostatnio moja znajoma została zgłoszona i ukrzywdzona zgłoszeniem przez pijaną osobę bo z jej strony technicznie wszystko było ok.
A żetony zostały zwrócone osobie co była na priv bardzo pijana i nawet nie wiedział dla czego to zrobił.
I decyzja Moderatora moim zdaniem jest nie słuszna w tamtym przypadku.
Jednak jeśli zgłoszenie było w czasie priv na początku powinni ci zwrócić zet ale to decyzja Moderatora.
Jeśli zgłosiłeś pod koniec pokazu to ona otrzyma żetony.
Ostatnio moja znajoma została zgłoszona i ukrzywdzona zgłoszeniem przez pijaną osobę bo z jej strony technicznie wszystko było ok.
A żetony zostały zwrócone osobie co była na priv bardzo pijana i nawet nie wiedział dla czego to zrobił.
I decyzja Moderatora moim zdaniem jest nie słuszna w tamtym przypadku.
Nie wydasz ani centa na tym portalu, mam nadzieję, że inni też dojdą do tego wniosku
taaa na pewno, pójdą twoim śladem bo straciłeś 50 zł ze swojej winy
nikt cie nie oszukał, wymień sprzęt a później płacz, jeśli nie ogarniasz mojej kamery HD
Pozdrawiam wszystkich moich NORMALNYCH Panów 

Raczej z własnej naiwności straciłem. To się zgadza. Nie szło w żaden sposób nawiązać połączenia po tym jak coś manewrowałaś w swoim komputerze próbując ustawić kamere. Fakt jest taki, że pokaz za który zapłaciłem nie odbył się. Z 15 minut zdeklarowanych odbyło się 2 minuty, w których byłaś poza kadrem kamery. Mimo, że zgłaszałem Tobie ten problem i prosiłem o to żebyś umiejscowiła się w sposób taki by cię było można zobaczyć na monitorze. Z tego co było widać przez 2 minuty to fragment jednej ręki, barku i ramienia. Jeżeli Twoim zdaniem tak wygląda sex pokaz to raczej w życiu powinnaś się zająć czymś innym niż pracą na SU. Uważam, że taki stan rzeczy się utrzymuje, problemy z naciąganiem na żetony / kase są stałe. Wystarczy poczytać to forum. Uważasz, że straciłem 50 PLN, ok te same 50 PLN można wydać lepiej niż na tym portalu i w takich okolicznościach.
Dziwne bo ja wiem że oni nie piszą do nikogo.Osoba co nie otrzyma zet i co otrzyma ma informacje na historii profila. Ze zwrot żetonu za prywatny pokaz z....... I to wszystko a druga osoba widzi decyzja moderatora żeton został przyznany...... To co Ci napisali

Zanim ktoś idzie na Showup.tv, nadawać powinien pamiętać o sprawdzeniu prędkości łączą internetu. Speed test w Google, no to się dotyczy obu stron. Dziś nie można, być 100% pewny na swój internet bo na to ma wpływ tylko operator sieci. I jak będzie spadek internetu, to będzie zacinać a może tak być że nie odpali kamera.