Livvy
-
Ty tak Serio piszesz? czy po prostu internet tak już Ci zrobiłarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:33 pmW historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygrałahumbledistrict199 pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:25 pm![]()
PiS Liga.
Proszę skończyć pierdolić o łamaniach praw, lub też "prawuw", na forach o cichopokazywarkach, bo aż mi się jointy same w szufladzie palą, idioci.![]()
więc nie liczyłbym na to, że za miesiąc, dwa czy rok będziecie na wiecznych wakacjach wypoczywać na Malediwach za pieniądze z wygranych odszkodowań wyduszonych biednym walikoniom
![]()

Rupieć, lepiej Ci wychodziło jak byłeś prawnikiem,

Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 10:44 pm przez humbledistrict199, łącznie zmieniany 1 raz.
HAHAHA TAK MU SZAMBO ZROBIŁO AHA SZAMBO Z MOZGU
Teraz widać, że jesteś zwykłym chlopcem do bicia bo nawet nie wiesz jak konfrontacja wyglada
A dacie już jej spokój ze stalkerskimi akcjami szamba w stosunku co do Livvy? Maddie nadal bedzie zazdrosna o zeton, aparycje i atencje widzów? Czy już nie?Nadal będziecie (Ty i Henry) rozpiepszać jej transmisję? Nadal będą pisane do niej pw z jej danymi osobowymi i groźbą, że zaraz je upublicznie? To wszystko sprawka twoja jak i twoich kolegów z szamba ale pytanie ode mnie jest następujące.Czy nadal będziecie sie bawić w te stalkerskie akcje szambonurki?Czy jak zmieni nick to zazdrość końskiej "piekności"Maddie zniknie? Bo mi się wydaje, że nigdy jej nie odpuscicie takie z was hejterskie zawziete typki.Skoro raz ją zniszczyliscie jako Livvy to i drugi raz wam się uda nawet jak bedzie Kłin Elizabet druga na su.Dajcie już spokój to , że jest o wiele ładniejsza i inteligentniejsza od Maddie nie upoważnia Was do takich niechlubnych zachowań.

Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 10:45 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zrobił! Hand me the keys COCKSAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAA!humbledistrict199 pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:42 pmTy tak Serio piszesz? czy po prostu internet tak już Ci zrobiłarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:33 pmW historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygrałahumbledistrict199 pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:25 pm![]()
PiS Liga.
Proszę skończyć pierdolić o łamaniach praw, lub też "prawuw", na forach o cichopokazywarkach, bo aż mi się jointy same w szufladzie palą, idioci.![]()
więc nie liczyłbym na to, że za miesiąc, dwa czy rok będziecie na wiecznych wakacjach wypoczywać na Malediwach za pieniądze z wygranych odszkodowań wyduszonych biednym walikoniom
![]()
?

-
Bij mnie bij a potem oddaj mi klucze COKSAKAAAAAAAAAAAAA!El_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:42 pmHAHAHA TAK MU SZAMBO ZROBIŁO AHA SZAMBO Z MOZGUTeraz widać, że jesteś zwykłym chlopcem do bicia bo nawet nie wiesz jak konfrontacja wyglada
A dacie już jej spokój ze stalkerskimi akcjami szamba? Maddie nadal bedzie zazdrosna o zeton, aparycje i atencje widzów? Czy już nie?Nadal będziecie (Ty i Henry) rozpiepszać jej transmisję? Nadal będą pisane do niej pw z jej danymi osobowymi i groźbą, że zaraz je upublicznie? To wszystko sprawka twoja jak i twoich kolegów z szamba ale pytanie ode mnie jest następujące.Czy nadal będziecie sie bawić w te stalkerskie akcje szambonurki?Czy jak zmieni nick to zazdrość końskiej "piekności"Maddie zniknie? Bo mi się wydaje, że nigdy jej nie odpuscicie takie z was hejterskie zawziete typki.Skoro raz ją zniszczyliscie jako Livvy to i drugi raz wam się uda nawet jak bedzie Kłin Elizabet druga na su.Dajcie już spokój to , że jest o wiele ładniejsza i inteligentniejsza od Maddie nie upoważnia Was do takich niechlubnych zachowań.

Widzimy się na konfrontacji, COKSAKAAAAAAAAAAAAAAA!
-
Maddie to nawet Pyzie ssie dzyndzla... raczej nie ma o czym gadać

No wiem, gdyby tylko chciała to by czaturbejta ojebała

-
Tak, dalej będziemy to robić, możesz nas codziennie wzywac na konferencje ale dalej będziemy to robic, nie odpuścimy COKSAKAAAAAAAAAAAAAA!arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:45 pmBij mnie bij a potem oddaj mi klucze COKSAKAAAAAAAAAAAAA!El_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:42 pmNadal będą pisane do niej pw z jej danymi osobowymi i groźbą, że zaraz je upublicznie? To wszystko sprawka twoja jak i twoich kolegów z szamba ale pytanie ode mnie jest następujące.Czy nadal będziecie sie bawić w te stalkerskie akcje szambonurki?Czy jak zmieni nick to zazdrość końskiej "piekności"Maddie zniknie? Bo mi się wydaje, że nigdy jej nie odpuscicie takie z was hejterskie zawziete typki.Skoro raz ją zniszczyliscie jako Livvy to i drugi raz wam się uda nawet jak bedzie Kłin Elizabet druga na su.Dajcie już spokój to , że jest o wiele ładniejsza i inteligentniejsza od Maddie nie upoważnia Was do takich niechlubnych zachowań.![]()
Widzimy się na konfrontacji, COKSAKAAAAAAAAAAAAAAA!

-
Weż coś puknij rupieciuarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:44 pmZrobił! Hand me the keys COCKSAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAA!humbledistrict199 pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:42 pmTy tak Serio piszesz? czy po prostu internet tak już Ci zrobiłarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:33 pm
W historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygraławięc nie liczyłbym na to, że za miesiąc, dwa czy rok będziecie na wiecznych wakacjach wypoczywać na Malediwach za pieniądze z wygranych odszkodowań wyduszonych biednym walikoniom
![]()
?
![]()

-
Sssie ssie! Jest zajebista a Ty jesteś nikim COKSAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!humbledistrict199 pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:46 pmMaddie to nawet Pyzie ssie dzyndzla... raczej nie ma o czym gadać![]()
No wiem, gdyby tylko chciała to by czaturbejta ojebałaTak przynajmniej mówiła
![]()

-
humbledistrict199 pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:42 pmTy tak Serio piszesz? czy po prostu internet tak już Ci zrobiłarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:33 pmW historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygrałahumbledistrict199 pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:25 pm![]()
PiS Liga.
![]()
?
Rupieć, lepiej Ci wychodziło jak byłeś prawnikiem,![]()