No tak
Livvy
-
Nie dam dowodów bo nie łamie prawa jak wy stalkierzy z szamba, ale prawda jest taka że Livvy odchodzi przez spisek stalkierów i hejterów z El_Czapka na czeleEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:02 pmDowody dowody ruter chyba , że są w twojej chorej glowue.LIVVY to nie kłamczucha żeby obalała prawdę.El_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:56 pmNie dam linka bo nie lamie.prawa jak wy stalkerzy z szamba.Rozumiesz co to znaczy upubliczniac wizerunek bez zgody.Poza tym to sprzeczne z zasadami tego forum o czym pewnie nie wiesz bo u Was nie ma zadnuch zasad oprocz tej kto nie znami to do zaoraniaTak tak oczywiście Livvy musiała zaprzeczać publiczniei niech zgadnę tylko Ty to widziałeś i grupa stalkerów ze szamba na czele z Maddie
Dobrzy jestescie ale dakty są takie Livvy odchodzi przez Maddie i was staljerzy z su.Napisała to na forum i na swoim profilu jednak po naciskach i atakach stalkerow m.in. Ciebie wycofala ten wpis na swoim profilu.Jednak prawda pozostaje jedna jedyna niepodważalna.LIVVY ODCHODZI Z SU PRZEZ HEJTERSKIE AKCJE STALKERÓW POWIĄZANYCH Z MADDIE JAKI I SAMĄ MADDIE. Dalej mozesz żyć w swoim alternatywnym świecie z "piękną" Maddie ale prawda jest jedna i zgoła odmienna co wyhodowałeś sobie w twojej stalkerskieg glówce.
Znowu się zagalopowałeś.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:07 pmNie dam dowodów bo nie łamie prawa jak wy stalkierzy z szamba, ale prawda jest taka że Livvy odchodzi przez spisek stalkierów i hejterów z El_Czapka na czele
W stalkerstwie nikt cię nie pobije.
Jak ci tu śmierdzi, to fora ze dwora, do siebie bydło robić!
-
Nie mamo, jeszcze trochęCcCyyy pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:14 pmZnowu się zagalopowałeś.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:07 pmNie dam dowodów bo nie łamie prawa jak wy stalkierzy z szamba, ale prawda jest taka że Livvy odchodzi przez spisek stalkierów i hejterów z El_Czapka na czele
W stalkerstwie nikt cię nie pobije.
Jak ci tu śmierdzi, to fora ze dwora, do siebie bydło robić!
Jakoś nie przejmowałeś sie wczoraj ani dzisiaj łamaniem prawa? Teraz na wieczór poszedleś po rozum do glowy?
Bo usświadomiłeś sobie co odjebałeś stakerze
Za pózno, za pózno na poprawę majster.Odbieraj awiza
Teraz już wiem , że kłamałeś w stosunku co do Livvy.Nigdy nie wycofała się z tego , że odchodzi z su przez Maddie i stalkerów ze szamba.Wpadłeś klamczuchu ale przynajmniej potwierdziłeś tym swoją "wiarygodność". Jesteś jednym z głównych powodów jej odejścia.Ty,Maddie i Henry.Dziękuję pozamiatane info z pierwszej ręki.

-
Kłamałem przyznaje się, Livvy kazała mi kłamać więc kłamałem a Henry porwał mojego misia i torturował go paralizatorem, nie mogłem odmówić bo by stała mu się krzywda! A Maddie jest niewinna, ona o niczym nie wiedziała, miś tylko przypadkiem był w jej samochodzie w chwili porwaniaEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:15 pmJakoś nie przejmowałeś sie wczoraj ani dzisiaj łamaniem prawa? Teraz na wieczór poszedleś po rozum do glowy?Bo usświadomiłeś sobie co odjebałeś stakerze
Za pózno, za pózno na poprawę majster.Odbieraj awiza
Teraz już wiem , że kłamałeś w stosunku co do Livvy.Nigdy nie wycofała się z tego , że odchodzi z su przez Maddie i stalkerów ze szamba.Wpadłeś klamczuchu ale przynajmniej potwierdziłeś tym swoją "wiarygodność". Jesteś jednym z głównych powodów jej odejścia.Ty,Maddie i Henry.Dziękuję pozamiatane info z pierwszej ręki.
To jest właśnie poziom szamba.Nic dodać nic ująć.Sam się zaoraleś trolu.Dalsza konwersacja ze stalkerwm wydaje się zbędna.Spotkamy się na konfrontacji
ELO
P.S. biedna Livvy odchodzi z su przez takich marnych knypków jak ten hejter i zazdrosna Maddie
Ahh szkoda umęczonej Livvy tymi stalkerskimi akcjami ze szamba 

P.S. biedna Livvy odchodzi z su przez takich marnych knypków jak ten hejter i zazdrosna Maddie

-
nic jej będzie, wróci na nowym nickuEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 10:23 pmTo jest właśnie poziom szamba.Nic dodać nic ująć.Sam się zaoraleś trolu.Dalsza konwersacja ze stalkerwm wydaje się zbędna.Spotkamy się na konfrontacjiELO
P.S. biedna Livvy odchodzi z su przez takich marnych knypków jak ten hejter i zazdrosna MaddieAhh szkoda umęczonej Livvy tymi stalkerskimi akcjami ze szamba
![]()
-
-