Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Livvy

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
arial_heartame

Re: Livvy

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:05 pm

CcCyyy pisze:
sob lut 01, 2020 10:01 pm
arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 9:59 pm
No tak
Po 22, czas chyba poudawać, że wybierasz się do spania. ;)
Dobranoc. 8-)
No tak

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:07 pm

El_Czapka pisze:
sob lut 01, 2020 10:02 pm
El_Czapka pisze:
sob lut 01, 2020 9:56 pm
Nie dam linka bo nie lamie.prawa jak wy stalkerzy z szamba.Rozumiesz co to znaczy upubliczniac wizerunek bez zgody.Poza tym to sprzeczne z zasadami tego forum o czym pewnie nie wiesz bo u Was nie ma zadnuch zasad oprocz tej kto nie znami to do zaorania 8-) Tak tak oczywiście Livvy musiała zaprzeczać publiczniei niech zgadnę tylko Ty to widziałeś i grupa stalkerów ze szamba na czele z Maddie :lol: Dobrzy jestescie ale dakty są takie Livvy odchodzi przez Maddie i was staljerzy z su.Napisała to na forum i na swoim profilu jednak po naciskach i atakach stalkerow m.in. Ciebie wycofala ten wpis na swoim profilu.Jednak prawda pozostaje jedna jedyna niepodważalna.LIVVY ODCHODZI Z SU PRZEZ HEJTERSKIE AKCJE STALKERÓW POWIĄZANYCH Z MADDIE JAKI I SAMĄ MADDIE. Dalej mozesz żyć w swoim alternatywnym świecie z "piękną" Maddie ale prawda jest jedna i zgoła odmienna co wyhodowałeś sobie w twojej stalkerskieg glówce.
Dowody dowody ruter chyba , że są w twojej chorej glowue.LIVVY to nie kłamczucha żeby obalała prawdę.
Nie dam dowodów bo nie łamie prawa jak wy stalkierzy z szamba, ale prawda jest taka że Livvy odchodzi przez spisek stalkierów i hejterów z El_Czapka na czele

CcCyyy

Post autor: CcCyyy » sob lut 01, 2020 10:14 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 10:07 pm
Nie dam dowodów bo nie łamie prawa jak wy stalkierzy z szamba, ale prawda jest taka że Livvy odchodzi przez spisek stalkierów i hejterów z El_Czapka na czele
Znowu się zagalopowałeś.
W stalkerstwie nikt cię nie pobije.
Jak ci tu śmierdzi, to fora ze dwora, do siebie bydło robić!

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:15 pm

CcCyyy pisze:
sob lut 01, 2020 10:14 pm
arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 10:07 pm
Znowu się zagalopowałeś.
W stalkerstwie nikt cię nie pobije.
Jak ci tu śmierdzi, to fora ze dwora, do siebie bydło robić!
Nie mamo, jeszcze trochę

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 10:15 pm

Jakoś nie przejmowałeś sie wczoraj ani dzisiaj łamaniem prawa? Teraz na wieczór poszedleś po rozum do glowy? :lol: Bo usświadomiłeś sobie co odjebałeś stakerze😂Za pózno, za pózno na poprawę majster.Odbieraj awiza 8-) Teraz już wiem , że kłamałeś w stosunku co do Livvy.Nigdy nie wycofała się z tego , że odchodzi z su przez Maddie i stalkerów ze szamba.Wpadłeś klamczuchu ale przynajmniej potwierdziłeś tym swoją "wiarygodność". Jesteś jednym z głównych powodów jej odejścia.Ty,Maddie i Henry.Dziękuję pozamiatane info z pierwszej ręki.

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:17 pm

El_Czapka pisze:
sob lut 01, 2020 10:15 pm
Jakoś nie przejmowałeś sie wczoraj ani dzisiaj łamaniem prawa? Teraz na wieczór poszedleś po rozum do glowy? :lol: Bo usświadomiłeś sobie co odjebałeś stakerze😂Za pózno, za pózno na poprawę majster.Odbieraj awiza 8-) Teraz już wiem , że kłamałeś w stosunku co do Livvy.Nigdy nie wycofała się z tego , że odchodzi z su przez Maddie i stalkerów ze szamba.Wpadłeś klamczuchu ale przynajmniej potwierdziłeś tym swoją "wiarygodność". Jesteś jednym z głównych powodów jej odejścia.Ty,Maddie i Henry.Dziękuję pozamiatane info z pierwszej ręki.
Kłamałem przyznaje się, Livvy kazała mi kłamać więc kłamałem a Henry porwał mojego misia i torturował go paralizatorem, nie mogłem odmówić bo by stała mu się krzywda! A Maddie jest niewinna, ona o niczym nie wiedziała, miś tylko przypadkiem był w jej samochodzie w chwili porwania

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 10:23 pm

To jest właśnie poziom szamba.Nic dodać nic ująć.Sam się zaoraleś trolu.Dalsza konwersacja ze stalkerwm wydaje się zbędna.Spotkamy się na konfrontacji 8-) ELO
P.S. biedna Livvy odchodzi z su przez takich marnych knypków jak ten hejter i zazdrosna Maddie :cry: Ahh szkoda umęczonej Livvy tymi stalkerskimi akcjami ze szamba :x

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:27 pm

El_Czapka pisze:
sob lut 01, 2020 10:23 pm
To jest właśnie poziom szamba.Nic dodać nic ująć.Sam się zaoraleś trolu.Dalsza konwersacja ze stalkerwm wydaje się zbędna.Spotkamy się na konfrontacji 8-) ELO
P.S. biedna Livvy odchodzi z su przez takich marnych knypków jak ten hejter i zazdrosna Maddie :cry: Ahh szkoda umęczonej Livvy tymi stalkerskimi akcjami ze szamba :x
nic jej będzie, wróci na nowym nicku

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:34 pm

El_Czapka pisze:
sob lut 01, 2020 10:23 pm
Spotkamy się na konfrontacji
Obrazek

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:38 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 10:34 pm
El_Czapka pisze: