Livvy
-
Re: Livvy
Nie wchodzisz bo masz bana Marku. No i cię tam nie chcemy. W sumie to masz bana bo cię tam nie chcemy
-
no tak tamte forum to wy. Wy czyli kto..zbieracie się, bierzecie za ręce, modlicie? Banujecie , hejtujecie , plotkujecie? Grupa wsparcia facetów bez jaj?arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 7:39 pmNie wchodzisz bo masz bana Marku. No i cię tam nie chcemy. W sumie to masz bana bo cię tam nie chcemy
Typowa sekta. Kto nie z nimi, ten przeciwko nim.MirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 7:44 pmno tak tamte forum to wy. Wy czyli kto..zbieracie się, bierzecie za ręce, modlicie? Banujecie , hejtujecie , plotkujecie? Grupa wsparcia facetów bez jaj?
-
No takCcCyyy pisze: ↑sob lut 01, 2020 7:54 pmTypowa sekta. Kto nie z nimi, ten przeciwko nim.MirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 7:44 pmno tak tamte forum to wy. Wy czyli kto..zbieracie się, bierzecie za ręce, modlicie? Banujecie , hejtujecie , plotkujecie? Grupa wsparcia facetów bez jaj?
Nie chcę być upierdliwy, ale jeśli założę sobie nick Papież_Franciszek, to od razu nim będę?SPWoland pisze: ↑sob lut 01, 2020 2:04 pmWitam Pani Magdo, z tej strony Sebastian.
Zostalem powiadomiony o powyzszym watku przez jednego z moich znajomych. Postanowilem tym krotkim postem odniesc sie do Pani zarzutow jakobym to na forum megamodels pisal nieprawde co jest klamstwem z Pani strony. Nie jestem byc moze slynnym fotografem, aczkolwiek dosc znana postacia na wielu forach modelingowych i fotograficznych. Tym samym rozumie Pani ze nie pozwalam sobie na rzucanie tego typu oskarzen bezpodstawnie aby nie zepsuc sobie opini w tym swiecie. Mam nadzieje ze jest to zrozumiale. Rozumiem ze uplynelo juz wiele czasu od tamtego wydarzenia lecz nadal je pamietam i cala zaistniala sytuacja miala miejsce. Miala Pani szanse odniesc sie do niej wtedy. Nikt nie blokowal Pani prawa do wypowiedzi. Jedyna Pani reakcja bylo usuniecie konta. Nie mam do Pani pretensji, rozumiem bledy mlodosci. Kwota rowniez byla niewielka. Prosze jednak aby nie pomawiala mnie Pani o mowienie nieprawdy.
Niecierpliwie czekam na wpis w rzeczonym temacie na Pani blogu.
Pozdrawiam
Sebastian "woland" P

Poza tym, ja bym ufundował tę podróż dziewczynie i nigdy nie robił z tego powodu ceregieli, a już najmniej gdziekolwiek o tym wspominał.
-
Papieżu, co z tą nową modlitwą, jak mamy ją w końcu odmawiać? Czy będzie pielgrzymka do Polski w tym roku? Szczęść Boże!CcCyyy pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:05 pmNie chcę być upierdliwy, ale jeśli założę sobie nick Papież_Franciszek, to od razu nim będę?SPWoland pisze: ↑sob lut 01, 2020 2:04 pmWitam Pani Magdo, z tej strony Sebastian.
Zostalem powiadomiony o powyzszym watku przez jednego z moich znajomych. Postanowilem tym krotkim postem odniesc sie do Pani zarzutow jakobym to na forum megamodels pisal nieprawde co jest klamstwem z Pani strony. Nie jestem byc moze slynnym fotografem, aczkolwiek dosc znana postacia na wielu forach modelingowych i fotograficznych. Tym samym rozumie Pani ze nie pozwalam sobie na rzucanie tego typu oskarzen bezpodstawnie aby nie zepsuc sobie opini w tym swiecie. Mam nadzieje ze jest to zrozumiale. Rozumiem ze uplynelo juz wiele czasu od tamtego wydarzenia lecz nadal je pamietam i cala zaistniala sytuacja miala miejsce. Miala Pani szanse odniesc sie do niej wtedy. Nikt nie blokowal Pani prawa do wypowiedzi. Jedyna Pani reakcja bylo usuniecie konta. Nie mam do Pani pretensji, rozumiem bledy mlodosci. Kwota rowniez byla niewielka. Prosze jednak aby nie pomawiala mnie Pani o mowienie nieprawdy.
Niecierpliwie czekam na wpis w rzeczonym temacie na Pani blogu.
Pozdrawiam
Sebastian "woland" P
Poza tym, ja bym ufundował tę podróż dziewczynie i nigdy nie robił z tego powodu ceregieli, a już najmniej gdziekolwiek o tym wspominał.
Jesteś pewien, że nikt tego łamania prawa przez Was nie widział? Bo co?bo było rano?A rano prawnicy wg śpią hehehe No to muszę obudzić Was z mentalnej sielanki.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:09 pmNic nie było usuwane, usnęliśmy tylko kilka postów z danymi Króliczycy Marty i jakiś szajs o jej rzekomym prywatnym życiu i romansie, ale wisiały po kilka minut z rana więc pewnie nikt ich nawet nie widział. I nie, tylko domorośli prawnicy wysyłają meile, prawdziwe firmy nie wysyłają meili "prawniczych" w ogóle bo meil nie ma żadnej wiążącej wartości (no chyba, że obie strony używają e-podpisu) - każdy poważny prawnik wysyła pismo na pocztę z potwierdzeniem odbioru.tomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:06 pmNapisała wcześniej, że admin zaczął po piśmie usuwać swoje posty i jak patrzę na tamtym forum to miała rację, wiec może jednak odczytał. Takich mailów nie wysyła się przez prawnika???arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie

Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 8:35 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 2 razy.
-

PiS Liga.
Proszę skończyć pierdolić o łamaniach praw, lub też "prawuw", na forach o cichopokazywarkach, bo aż mi się jointy same w szufladzie palą, idioci.

Czyli wystarczy płacić Wam za ochronę tzn. za to, że nie stalczycie i hejtujecie kogoś kto wam placi?Już wam nie wystarcza niszczenie konkurencji swooch div i przeniesliscie się na bezposrednią metodę ściągania haraczy za nietykalność.A co jesli nie zapłaci?Dalej uporczywie bedziecie łamać prawo i upubliczniac dane camgirl co Wam nie zaplacily? Przychylność szamba mozna teraz sobie kupić.Zawsze byliscie sprzedajni jak nasza Maddie, ktora czuję sie lepiej od innych kobiet bo jest niezalezne finansową e-prostytutką. Oto wasze materialne postrzeganie świata.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
-
W historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygrałahumbledistrict199 pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:25 pm![]()
PiS Liga.
Proszę skończyć pierdolić o łamaniach praw, lub też "prawuw", na forach o cichopokazywarkach, bo aż mi się jointy same w szufladzie palą, idioci.![]()