Dzisiaj jest pn cze 23, 2025 5:39 pm
Post autor: slodkadzidzia » pn lis 25, 2019 6:09 pm
Post autor: slodkadzidzia » pn lis 25, 2019 6:12 pm
Post autor: IsaDora85 » pn lis 25, 2019 8:49 pm
Post autor: shape89 » wt lis 26, 2019 7:23 pm
Gorylowi zawsze stoiIsaDora85 pisze: ↑pn lis 25, 2019 8:49 pmWitam jeśli chodzi o Goryla to bardzo fajny i w porządku chłopak też go znam i mi też pomagał i poświęcał mi swój cenny czas żeby mi ustawić obraz, dzwięk , kamerkę itp:) Złego słowa nie mogę o nim powiedzieć i napisać. To chłopak o dobrym i ciepłym charakterze i sercu:) i niejedna dziewczyna śmiało mogła by mieć go za chłopaka:) Ile razy jest tak że u mnie na transmisji siedzie 30 osób i nie napisze że Isadora nie masz obrazu, zacina ci itp:p A Goryl wpada jak burza do mnie nieraz i mi pisze że mi obraz stoi itp:P. Ja myślę jest u mnie 30 osób czemu nikt do mnie nie napisze? hahahah:P Chłopaki dla was skierowane te słowa proszę dobrze przeczytać i zapamiętać! Jeśli mi się robi z obrazem coś nie tak proszę pisać ok? Bo ja nie zawsze mam podgląd żeby zobaczyć jaki mam obraz. Cytuje ....''Ja chłopaki nie widzę jak wam stoi':P Proszę mi pisać że mi .....''Obraz stoi'':P Pozdrawiam ciebie Gorąco Goryl![]()
Post autor: Showka » śr lis 27, 2019 12:58 pm
Lubię to !slodkadzidzia pisze: ↑pn lis 25, 2019 6:07 pmHmmmm ... Długo się zastanawiałam czy się wtrącić ... Stwierdziłam że nie ma co bo raczej jestem ostatnia do tego typu sytuacji ..
Jednak po tym co przeczytałam , tym bardziej że znam tą sprawę , postanowiłam że wyrażę Swoją opiniei może uświadomię Panią Agneess że to jak się zachowała jest najzwyczajniej w świecie FRAJERSKIE
Moja droga , znam tą historię , powiem więcej czytałam nawet wasze wiadomości
w których zdeklarowałaś się że zapłacisz mu w żetonach
których do dzisiaj nie widzi
![]()
GORYL - którego prosiłaś o pomoc wywiązał się z umowy , wykonał swoją pracę a mianowicie naprawił Ci wszystko z czym miałaś problem ... Z góry napisał ile chce od Ciebie pieniążków , mało tego dał Ci rabatto już w ogóle jest skecz
a Ty i tak to olałaś
potraktowałaś go tak jak sama byś na pewno nie chciała być potraktowana
a życzę Ci tego z całego serca
KARMA WRACA
Ty zapewne nie zrobiłabyś nikomu prv na kredyt zaufania
a wiesz dlaczego ? bo sama jesteś gołosłowna
Ja robię różne rzeczy ... a wiesz dlaczego BO UFAM SOBIE
to najważniejsze
wierzę też w ludzi
Czyli mam to czego za pewne Ty nie posiadasz
.GORYL - To człowiek o DOBRYM SERCU ! - Moim skromnym zdaniem - AŻ ZA DOBRYM
ALE CO JA BĘDĘ MU PRAWIĆ MORAŁY - SKORO SAMA NIE JESTEM LEPSZA
Ale tak jak napisałam KARMA WRACA
wiec wierzę że i do nas wróci w dobrej postaci
Do Ciebie natomiast nie koniecznie
... Korzystałam z jego pomocy nie jednokrotnie - za każdym razem pomógł
nigdy się nie zawiodłam
Wiem i Ty też powinnaś to wiedzieć z autopsji ( jeżeli wiesz co to słowo oznacza ) że CZAS TO PIENIĄDZ
:* Pisząc o nim że jest zachłanny ,chyba miałaś na myśli samą siebie
coś na zasadzie ,,Sądze Ciebie według siebie ,, To Ty Moja Panno się nie wywiązałaś z umowy , więc jeśli ktoś tu jest zachłanny to nikt inny niż Ty
i to o 120zł
)
kurde
Następnym razem idź do serwisu oddaj sprzęt do naprawy
i powiedz że zapłacisz jak dostaniesz wypłatę
![]()
Po prostu żałosne
bo byś nie dostała sprzętu do rąk , jego błąd był taki że Ci zaufał
( wiara w ludzi
) i najpierw jak nam wszystkim wykonał pracę ,stracił czas ... a potem oczekiwał na pieniążki ... z tą różnicą że My wszystkie zawsze się wywiązałyśmy z umowy
Ja nawet z nawiązką
Bo nie oszukujmy się moje 10 min tutaj to jego 3-4 godziny pracy
Z niecierpliwością będę czekać na to co odpiszesz
A TYMCZASEM POZDRAWIAM
Uczciwa i Sumienna Panno
![]()
Post autor: GORYL » wt gru 10, 2019 7:57 pm
Nie wiem czy wy się będziecie wzbogacać czy nie to wasza sprawa Sara.slodkadzidzia pisze: ↑pn lis 25, 2019 6:12 pmKURDE NO NIE MOGĘ,, PRZYKRO MI ŻE TAK SIĘ ZACHOWAŁEŚ ,,
-
GORYL ! KURDE CO ZA FRAJERSTWO UPOMINAĆ SIĘ O SWOJE PIENIĄDZE![]()
NIE ZACHOWUJ SIĘ TAK , RÓB WSZYSTKO WSZYSTKIM ZA FREE) MY BĘDZIEMY SIĘ WZBOGACAĆ , A TY I TWOJE PIESKI I KOTKI BĘDZIECIE JEŚĆ KIT Z OKIEN
ALBO TYNK ZE ŚCIAN
NIE UMIESZ TEGO WYTŁUMACZYĆ SWOIM PUPILOM , TO AGNEESS CI POMOŻE
![]()
Post autor: Sexy-Samanta » sob lut 01, 2020 8:12 pm