Agneess
Witam.
Na czym się zawiodłeś???
Byłem u niej wiele razy na priwku i nie żałuję!
Bawi się na maksa, spontanicznie i nie udaje niczego.
Ceny co do jakości są rozsądne.
I to jej urocze gadanie (ale zawsze przedłuża priwy )
Mega Pozytywna kobieta, z którą można pogadać o czymś więcej niż cycki cipa dupa!
Pozdrawiam!
Na czym się zawiodłeś???
Byłem u niej wiele razy na priwku i nie żałuję!
Bawi się na maksa, spontanicznie i nie udaje niczego.
Ceny co do jakości są rozsądne.
I to jej urocze gadanie (ale zawsze przedłuża priwy )
Mega Pozytywna kobieta, z którą można pogadać o czymś więcej niż cycki cipa dupa!
Pozdrawiam!
Goryl...............to tak jest- jak się zachłannym bywa ...........
było tak spoko .!...a chciałeś więcej.........!!!!.............Przykro mi ,że tak się zachowałeś.....i jeszcze po mnie jeżdzisz....ech.............
.....ale widzę,że ja nie pierwsza......czytam własnie komentarze.....................Pozdrawiam....

Jednak zrozumieć idzie to jak ktoś mnie nazywa zachłanny to już wielka przesada.
Nie raz pomagalem ogólnie pisze, za darmo a nawet wielo krotnie.
Nie ja to zaczołem na forum, i obrażać się nie dam tej pani co ma problem z dotrzymaniem słowa i terminu. Wiele razy dałem jej czas na to sama wybrała termin i tak się nie robi.
Nie rozumiesz ? czy nie chcesz bo to rużnica.
Nie raz pomagalem ogólnie pisze, za darmo a nawet wielo krotnie.
Nie ja to zaczołem na forum, i obrażać się nie dam tej pani co ma problem z dotrzymaniem słowa i terminu. Wiele razy dałem jej czas na to sama wybrała termin i tak się nie robi.
Nie rozumiesz ? czy nie chcesz bo to rużnica.
Cześć,
Z góry zaznaczam, że wypowiadam się tu jako osoba bezstronna. Mianowicie nieco słyszałam o tej sytuacji i osobiście uważam Agneess, że to Ty zachowałaś się bardzo nie w porządku, ponadto trzeba mieć jakikolwiek merytoryczny powód aby oskarżać kogoś o zachłanność. Z pewnością pamiętasz, jak P. vel GORYL miał dostęp do Twojego konta i sporej ilości żetonów. I gdyby szedł za ciosem osoby zachłannej i pazernej z pewnością by Ci tych środków nie przelał na konto, co więcej to Ty korzystałaś z jego pomocy bo za usługę płaci się z góry a Ty tego nie zrobiłaś. Przykro mi jest, gdy ktoś kto jest w porządku wobec drugiego człowieka zazwyczaj zostaje potraktowany jak gówno. Znam P. 2 lata i nigdy nie rościł ode mnie pieniędzy za pomoc, aczkolwiek jestem świadoma tego, że jeżeli ktoś poświęca swój czas na to aby zrobić mój sprzęt pod stream i zrobić za mnie to czego ja sama nie jestem w stanie to należy się za to rozliczyć. Gdy był złośliwy i chciał Ci zaszkodzić to zgłosił by sprawę tam gdzie trzeba i miałabyś problemy. Nie wiem czy jesteś świadoma, że poprzez czerpanie korzyści majątkowej i nie odprowadzanie podatku od tego narażasz państwo na straty. Tak na koniec, nie traktuj ludzi w taki sposób w jaki sama nie chciałabyś być traktowana. Pozdro
Z góry zaznaczam, że wypowiadam się tu jako osoba bezstronna. Mianowicie nieco słyszałam o tej sytuacji i osobiście uważam Agneess, że to Ty zachowałaś się bardzo nie w porządku, ponadto trzeba mieć jakikolwiek merytoryczny powód aby oskarżać kogoś o zachłanność. Z pewnością pamiętasz, jak P. vel GORYL miał dostęp do Twojego konta i sporej ilości żetonów. I gdyby szedł za ciosem osoby zachłannej i pazernej z pewnością by Ci tych środków nie przelał na konto, co więcej to Ty korzystałaś z jego pomocy bo za usługę płaci się z góry a Ty tego nie zrobiłaś. Przykro mi jest, gdy ktoś kto jest w porządku wobec drugiego człowieka zazwyczaj zostaje potraktowany jak gówno. Znam P. 2 lata i nigdy nie rościł ode mnie pieniędzy za pomoc, aczkolwiek jestem świadoma tego, że jeżeli ktoś poświęca swój czas na to aby zrobić mój sprzęt pod stream i zrobić za mnie to czego ja sama nie jestem w stanie to należy się za to rozliczyć. Gdy był złośliwy i chciał Ci zaszkodzić to zgłosił by sprawę tam gdzie trzeba i miałabyś problemy. Nie wiem czy jesteś świadoma, że poprzez czerpanie korzyści majątkowej i nie odprowadzanie podatku od tego narażasz państwo na straty. Tak na koniec, nie traktuj ludzi w taki sposób w jaki sama nie chciałabyś być traktowana. Pozdro
Ostatnio zmieniony pn lis 25, 2019 5:05 pm przez Showka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nie sądziłem, że na tym portalu są jeszcze normalne kobiety, które kierują się jakimś wartościami w życiu.Showka pisze: ↑pn lis 25, 2019 2:22 pmCześć,
Z góry zaznaczam, że wypowiadam się tu jako osoba bezstronna. Mianowicie nieco słyszałam o tej sytuacji i osobiście uważam Agneess, że to Ty zachowałaś się bardzo nie w porządku, ponadto trzeba mieć jakikolwiek merytoryczny powód aby oskarżać kogoś o zachłanność. Z pewnością pamiętasz, jak Piotrek vel GORYL miał dostęp do Twojego konta i sporej ilości żetonów. I gdyby szedł za ciosem osoby zachłannej i pazernej z pewnością by Ci tych środków nie przelał na konto, co więcej to Ty korzystałaś z jego pomocy bo za usługę płaci się z góry a Ty tego nie zrobiłaś. Przykro mi jest, gdy ktoś kto jest w porządku wobec drugiego człowieka zazwyczaj zostaje potraktowany jak gówno. Znam Piotrka 2 lata i nigdy nie rościł ode mnie pieniędzy za pomoc, aczkolwiek jestem świadoma tego, że jeżeli ktoś poświęca swój czas na to aby zrobić mój sprzęt pod stream i zrobić za mnie to czego ja sama nie jestem w stanie to należy się za to rozliczyć. Gdy był złośliwy i chciał Ci zaszkodzić to zgłosił by sprawę tam gdzie trzeba i miałabyś problemy. Nie wiem czy jesteś świadoma, że poprzez czerpanie korzyści majątkowej i nie odprowadzanie podatku od tego narażasz państwo na straty. Tak na koniec, nie traktuj ludzi w taki sposób w jaki sama nie chciałabyś być traktowana. Pozdro
-
Hmmmm ... Długo się zastanawiałam czy się wtrącić ... Stwierdziłam że nie ma co bo raczej jestem ostatnia do tego typu sytuacji ..
Jednak po tym co przeczytałam , tym bardziej że znam tą sprawę , postanowiłam że wyrażę Swoją opinie
i może uświadomię Panią Agneess że to jak się zachowała jest najzwyczajniej w świecie FRAJERSKIE
Moja droga , znam tą historię , powiem więcej czytałam nawet wasze wiadomości
w których zdeklarowałaś się że zapłacisz mu w żetonach
których do dzisiaj nie widzi
GORYL - którego prosiłaś o pomoc wywiązał się z umowy , wykonał swoją pracę a mianowicie naprawił Ci wszystko z czym miałaś problem ... Z góry napisał ile chce od Ciebie pieniążków , mało tego dał Ci rabat
to już w ogóle jest skecz
a Ty i tak to olałaś
potraktowałaś go tak jak sama byś na pewno nie chciała być potraktowana
a życzę Ci tego z całego serca
KARMA WRACA
Ty zapewne nie zrobiłabyś nikomu prv na kredyt zaufania
a wiesz dlaczego ? bo sama jesteś gołosłowna
Ja robię różne rzeczy ... a wiesz dlaczego BO UFAM SOBIE
to najważniejsze
wierzę też w ludzi
Czyli mam to czego za pewne Ty nie posiadasz
.GORYL - To człowiek o DOBRYM SERCU ! - Moim skromnym zdaniem - AŻ ZA DOBRYM
ALE CO JA BĘDĘ MU PRAWIĆ MORAŁY - SKORO SAMA NIE JESTEM LEPSZA
Ale tak jak napisałam KARMA WRACA
wiec wierzę że i do nas wróci w dobrej postaci
Do Ciebie natomiast nie koniecznie
... Korzystałam z jego pomocy nie jednokrotnie - za każdym razem pomógł
nigdy się nie zawiodłam
Wiem i Ty też powinnaś to wiedzieć z autopsji ( jeżeli wiesz co to słowo oznacza ) że CZAS TO PIENIĄDZ
:* Pisząc o nim że jest zachłanny ,chyba miałaś na myśli samą siebie
coś na zasadzie ,,Sądze Ciebie według siebie ,, To Ty Moja Panno się nie wywiązałaś z umowy , więc jeśli ktoś tu jest zachłanny to nikt inny niż Ty
i to o 120zł
)
kurde
Następnym razem idź do serwisu oddaj sprzęt do naprawy
i powiedz że zapłacisz jak dostaniesz wypłatę
Po prostu żałosne
bo byś nie dostała sprzętu do rąk , jego błąd był taki że Ci zaufał
( wiara w ludzi
) i najpierw jak nam wszystkim wykonał pracę ,stracił czas ... a potem oczekiwał na pieniążki ... z tą różnicą że My wszystkie zawsze się wywiązałyśmy z umowy
Ja nawet z nawiązką
Bo nie oszukujmy się moje 10 min tutaj to jego 3-4 godziny pracy
Z niecierpliwością będę czekać na to co odpiszesz
A TYMCZASEM POZDRAWIAM
Uczciwa i Sumienna Panno 
Jednak po tym co przeczytałam , tym bardziej że znam tą sprawę , postanowiłam że wyrażę Swoją opinie

GORYL - którego prosiłaś o pomoc wywiązał się z umowy , wykonał swoją pracę a mianowicie naprawił Ci wszystko z czym miałaś problem ... Z góry napisał ile chce od Ciebie pieniążków , mało tego dał Ci rabat