Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PAMELA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Tywuju

Re: PAMELA

Post autor: Tywuju » pn sty 13, 2020 3:31 pm

Nie przejmuj się Pam. Wiem, że łatwo powiedzieć ale nic z tym nie zrobisz. Niestety jak widać niektórzy uwielbiają podnosić sobie ego obrażając innych. Mogą się wtedy poczuć tacy moralni, niezepsuci, lepsi. Daj im trochę tej przyjemności, skoro oglądanie jak piękna, młoda kobieta się ze sobą bawi jest dla nich tak odrzucające.

Nie ciekawi was do czego te marudy się onanizują? Chyba do własnego odbicia w lustrze, bo z tego co widzę to do każdej tutaj jest jakieś 'ale'.

Swoją drogą zawsze myślałam, że to tylko baby są takie żeby siedzieć i klepać na inne ze zwykłej podłości. Jak widać potwornie się myliłam.

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » pn sty 13, 2020 4:08 pm

Chlopy sa w tym kiedys jeste gorszy jak kobiety 😀😀😀😀😀

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn sty 13, 2020 4:11 pm

PAMELA pisze:
pn sty 13, 2020 11:11 am
Marcin231 pisze:
ndz sty 12, 2020 4:44 pm
Twarz niezbyt ciekawa. Wystające żebra i kości policzkowe od utraty wagi. Intelektem też nie grzeszy.

Ważne, ze wy jesteście pierdolonymi ideałami! Natomiast mnie to gowno obchodzi tak samo jak powinno co nie których , jak wyglądam, ile ważę, jakie mam usta, podoba mi się to tak będę wyglądac.
Tępe móżdżki.
Po tym jak drzesz japę i rozsyłasz tępe wyzwiska widać jak bardzo cię to nie obchodzi :)

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn sty 13, 2020 4:12 pm

PAMELA pisze:
pn sty 13, 2020 11:16 am
Marcin231 pisze:
Twarz niezbyt ciekawa. Wystające żebra i kości policzkowe od utraty wagi. Intelektem też nie grzeszy.
Aż ciężko uwierzyć, zeby faceci się tak zachowywali i hejtowali.... przykre, świat spada na psy, prawdziwych mężczyzn już nie ma
Prawdziwy mężczyzna to tak który popiera patologie i głupotę? Tego kwiatu jest pół światu, szukaj pod każdym monopolowym ;)

PAMELA

Post autor: PAMELA » pn sty 13, 2020 4:15 pm

Marcin231 pisze:
pn sty 13, 2020 4:12 pm
PAMELA pisze:
Marcin231 pisze:
Aż ciężko uwierzyć, zeby faceci się tak zachowywali i hejtowali.... przykre, świat spada na psy, prawdziwych mężczyzn już nie ma
Prawdziwy mężczyzna to tak który popiera patologie i głupotę? Tego kwiatu jest pół światu, szukaj pod każdym monopolowym ;)
Z takimi osobami jak Ty nie da się inaczej rozmawiać. I tak nie zrozumiesz. Patologie to Ty tworzysz, robiąc jakieś koperkowa aferki na forum, ha no w sumie tylko tyle możecie, POPISAĆ SOBIE.

PAMELA

Post autor: PAMELA » pn sty 13, 2020 4:17 pm

NI_KOL pisze:
pn sty 13, 2020 1:47 pm
Kochana ☺️☺️☺️☺️ Pierdol to co muwia preciez na kazdego pisza na tym forum jak by oni byli doskonaly wsystci ☺️😉 kazdy preciez jestesmy jaki jestesmy i nik na swiete nie jest doskonaly 😘😘😘 mnie sie podobasz ! ☺️☺️🙃 i budz jaka jestes oni to i tak nezmienia ;)
Dziękuje kochana... staram się być cierpliwa... ale głupota ludzka mnie wyprowadza z równowagi i cały czas wierze, ze naprawę ten świat 😂

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn sty 13, 2020 4:19 pm

PAMELA pisze:
pn sty 13, 2020 4:15 pm
Marcin231 pisze:
pn sty 13, 2020 4:12 pm
PAMELA pisze:

Z takimi osobami jak Ty nie da się inaczej rozmawiać. I tak nie zrozumiesz. Patologie to Ty tworzysz, robiąc jakieś koperkowa aferki na forum, ha no w sumie tylko tyle możecie, POPISAĆ SOBIE.
Nie jesteś jakaś skomplikowana, żeby cię nie rozumieć. Piszesz jak piszesz, bo taka jesteś. Nie szukaj winy u kogoś.

PAMELA

Post autor: PAMELA » pn sty 13, 2020 4:25 pm

By udało Ci się mnie obrazić, najpierw muszę cenić twoje zdanie;)

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn sty 13, 2020 4:27 pm

Obrażasz sama siebie swoim zachowaniem. Próba obrażenia ciebie oznaczałaby konieczność zniżenia do twojego poziomu, a tego nie jestem w stanie zrobić.

PAMELA

Post autor: PAMELA » pn sty 13, 2020 4:38 pm

Ja żałuje, ze tu weszłam i zniżyłam się do Twojego poziomu, dając się wplatać w te głupoty. CZŁOWIEKU WYJDŹ DO LUDZI, ZAJMIJ SIĘ CZYMŚ, A NIE TYLKO SIEDZISZ PRZED MONITOREM I ROBISZ Z SIEBIE DEBILA PISZĄC TE WYPOCINY

Nara

ODPOWIEDZ