PAMELA
Re: PAMELA
Nie przejmuj się Pam. Wiem, że łatwo powiedzieć ale nic z tym nie zrobisz. Niestety jak widać niektórzy uwielbiają podnosić sobie ego obrażając innych. Mogą się wtedy poczuć tacy moralni, niezepsuci, lepsi. Daj im trochę tej przyjemności, skoro oglądanie jak piękna, młoda kobieta się ze sobą bawi jest dla nich tak odrzucające.
Nie ciekawi was do czego te marudy się onanizują? Chyba do własnego odbicia w lustrze, bo z tego co widzę to do każdej tutaj jest jakieś 'ale'.
Swoją drogą zawsze myślałam, że to tylko baby są takie żeby siedzieć i klepać na inne ze zwykłej podłości. Jak widać potwornie się myliłam.
Nie ciekawi was do czego te marudy się onanizują? Chyba do własnego odbicia w lustrze, bo z tego co widzę to do każdej tutaj jest jakieś 'ale'.
Swoją drogą zawsze myślałam, że to tylko baby są takie żeby siedzieć i klepać na inne ze zwykłej podłości. Jak widać potwornie się myliłam.
Po tym jak drzesz japę i rozsyłasz tępe wyzwiska widać jak bardzo cię to nie obchodzi

Z takimi osobami jak Ty nie da się inaczej rozmawiać. I tak nie zrozumiesz. Patologie to Ty tworzysz, robiąc jakieś koperkowa aferki na forum, ha no w sumie tylko tyle możecie, POPISAĆ SOBIE.Marcin231 pisze: ↑pn sty 13, 2020 4:12 pmPrawdziwy mężczyzna to tak który popiera patologie i głupotę? Tego kwiatu jest pół światu, szukaj pod każdym monopolowym![]()
Dziękuje kochana... staram się być cierpliwa... ale głupota ludzka mnie wyprowadza z równowagi i cały czas wierze, ze naprawę ten świat

Nie jesteś jakaś skomplikowana, żeby cię nie rozumieć. Piszesz jak piszesz, bo taka jesteś. Nie szukaj winy u kogoś.PAMELA pisze: ↑pn sty 13, 2020 4:15 pmZ takimi osobami jak Ty nie da się inaczej rozmawiać. I tak nie zrozumiesz. Patologie to Ty tworzysz, robiąc jakieś koperkowa aferki na forum, ha no w sumie tylko tyle możecie, POPISAĆ SOBIE.