Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Tylko laski skrzywdzone w przeszłości się sprzedają.

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
xxOszuscixx

Tylko laski skrzywdzone w przeszłości się sprzedają.

Post autor: xxOszuscixx » wt paź 22, 2019 12:26 pm

Każdy lekarz potwierdzi,że handel własnym ciałem nie jest normalny. Klienci niszczą prostytutki, które już i tak sprzedają się z powodu choroby psychicznej. W Szwecji dziwkarze są karani za sex z prostytutką bo to jest uważane za wykorzystywanie i poniżanie kobiety, która przyżyła w życiu coś traumatycznego i zaczęła się sprzedawać. Rzadko się przyznają do molestowania w dzieciństwie lub innych krzywd bo to jest dla nich trauma, o której nie chcą powiedzieć nawet jednej osobie, żadna normalna dziewczyna nie była zdolna do uprawiania seksu za pieniądze bo miałaby ogromny żal do siebie. Prawdziwy mężczyzna nie będzie uprawiał seksu z dziwką.

Devil0255

Post autor: Devil0255 » wt paź 22, 2019 12:29 pm

xxOszuscixx pisze:
wt paź 22, 2019 12:26 pm
Każdy lekarz potwierdzi,że handel własnym ciałem nie jest normalny. Klienci niszczą prostytutki, które już i tak sprzedają się z powodu choroby psychicznej. W Szwecji dziwkarze są karani za sex z prostytutką bo to jest uważane za wykorzystywanie i poniżanie kobiety, która przyżyła w życiu coś traumatycznego i zaczęła się sprzedawać. Rzadko się przyznają do molestowania w dzieciństwie lub innych krzywd bo to jest dla nich trauma, o której nie chcą powiedzieć nawet jednej osobie, żadna normalna dziewczyna nie była zdolna do uprawiania seksu za pieniądze bo miałaby ogromny żal do siebie. Żaden prawdziwy mężczyzna by tego nie zrobił z dziwką.
Okej ale co to ma wspólnego z su i z tym działem?

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » wt paź 22, 2019 1:36 pm

xxOszuscixx pisze:
Każdy lekarz potwierdzi,że handel własnym ciałem nie jest normalny. Klienci niszczą prostytutki, które już i tak sprzedają się z powodu choroby psychicznej. W Szwecji dziwkarze są karani za sex z prostytutką bo to jest uważane za wykorzystywanie i poniżanie kobiety, która przyżyła w życiu coś traumatycznego i zaczęła się sprzedawać. Rzadko się przyznają do molestowania w dzieciństwie lub innych krzywd bo to jest dla nich trauma, o której nie chcą powiedzieć nawet jednej osobie, żadna normalna dziewczyna nie była zdolna do uprawiania seksu za pieniądze bo miałaby ogromny żal do siebie. Prawdziwy mężczyzna nie będzie uprawiał seksu z dziwką.
Jakbym już to gdzieś słyszał...
Kicia...?
A może jej uczennica /uczeń...

jaciedrapne

Post autor: jaciedrapne » wt paź 22, 2019 5:10 pm

vulture pisze:
wt paź 22, 2019 1:36 pm
xxOszuscixx pisze:
Jakbym już to gdzieś słyszał...
Kicia...?
A może jej uczennica /uczeń...

Przeczytalem wszystkie posty xxOszuscixx i jestem pewny ze to ona :lol:

fifubu11

Post autor: fifubu11 » śr paź 23, 2019 1:07 pm

No ja wiem ale karać za seks z dziewczynami co biorą kasę to zbyt daleko lewackie posunięta jest

ODPOWIEDZ