Tylko laski skrzywdzone w przeszłości się sprzedają.
-
Tylko laski skrzywdzone w przeszłości się sprzedają.
Każdy lekarz potwierdzi,że handel własnym ciałem nie jest normalny. Klienci niszczą prostytutki, które już i tak sprzedają się z powodu choroby psychicznej. W Szwecji dziwkarze są karani za sex z prostytutką bo to jest uważane za wykorzystywanie i poniżanie kobiety, która przyżyła w życiu coś traumatycznego i zaczęła się sprzedawać. Rzadko się przyznają do molestowania w dzieciństwie lub innych krzywd bo to jest dla nich trauma, o której nie chcą powiedzieć nawet jednej osobie, żadna normalna dziewczyna nie była zdolna do uprawiania seksu za pieniądze bo miałaby ogromny żal do siebie. Prawdziwy mężczyzna nie będzie uprawiał seksu z dziwką.
Okej ale co to ma wspólnego z su i z tym działem?xxOszuscixx pisze: ↑wt paź 22, 2019 12:26 pmKażdy lekarz potwierdzi,że handel własnym ciałem nie jest normalny. Klienci niszczą prostytutki, które już i tak sprzedają się z powodu choroby psychicznej. W Szwecji dziwkarze są karani za sex z prostytutką bo to jest uważane za wykorzystywanie i poniżanie kobiety, która przyżyła w życiu coś traumatycznego i zaczęła się sprzedawać. Rzadko się przyznają do molestowania w dzieciństwie lub innych krzywd bo to jest dla nich trauma, o której nie chcą powiedzieć nawet jednej osobie, żadna normalna dziewczyna nie była zdolna do uprawiania seksu za pieniądze bo miałaby ogromny żal do siebie. Żaden prawdziwy mężczyzna by tego nie zrobił z dziwką.
Jakbym już to gdzieś słyszał...xxOszuscixx pisze: ↑wt paź 22, 2019 12:26 pmKażdy lekarz potwierdzi,że handel własnym ciałem nie jest normalny. Klienci niszczą prostytutki, które już i tak sprzedają się z powodu choroby psychicznej. W Szwecji dziwkarze są karani za sex z prostytutką bo to jest uważane za wykorzystywanie i poniżanie kobiety, która przyżyła w życiu coś traumatycznego i zaczęła się sprzedawać. Rzadko się przyznają do molestowania w dzieciństwie lub innych krzywd bo to jest dla nich trauma, o której nie chcą powiedzieć nawet jednej osobie, żadna normalna dziewczyna nie była zdolna do uprawiania seksu za pieniądze bo miałaby ogromny żal do siebie. Prawdziwy mężczyzna nie będzie uprawiał seksu z dziwką.
Kicia...?
A może jej uczennica /uczeń...
-
vulture pisze: ↑wt paź 22, 2019 1:36 pmJakbym już to gdzieś słyszał...xxOszuscixx pisze: ↑wt paź 22, 2019 12:26 pmKażdy lekarz potwierdzi,że handel własnym ciałem nie jest normalny. Klienci niszczą prostytutki, które już i tak sprzedają się z powodu choroby psychicznej. W Szwecji dziwkarze są karani za sex z prostytutką bo to jest uważane za wykorzystywanie i poniżanie kobiety, która przyżyła w życiu coś traumatycznego i zaczęła się sprzedawać. Rzadko się przyznają do molestowania w dzieciństwie lub innych krzywd bo to jest dla nich trauma, o której nie chcą powiedzieć nawet jednej osobie, żadna normalna dziewczyna nie była zdolna do uprawiania seksu za pieniądze bo miałaby ogromny żal do siebie. Prawdziwy mężczyzna nie będzie uprawiał seksu z dziwką.
Kicia...?
A może jej uczennica /uczeń...
Przeczytalem wszystkie posty xxOszuscixx i jestem pewny ze to ona