Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
GinaLove

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: GinaLove » wt mar 21, 2023 9:25 am

wszystkowidze pisze:
pn mar 20, 2023 7:20 pm
sweetHoneyy pisze:
pn mar 20, 2023 5:06 pm
pytanie do administratora. Jeśli teraz zweryfikuję polskie konto bankowe, Czy mogę zmienić moje konto bankowe na słowackie, kiedy pojawi się wypłata na payredeem .. Czy będę musiał utworzyć nowe konto su i zweryfikować je za pomocą innego konta bankowego? Kiedy pojawi się payredeem, czy polskie konto bankowe nie będzie już wymagane?
Każdy użytkownik powinien posiadać jedno konto do wypłat. W takiej sytuacji będzie mogła Pani na tym samym koncie przejść ponowną weryfikację na podstronie wypłać.
Pytanie co do powyższego ;
Ne zweryfikowałam jeszcze konta na SU gdzie mam żetony
Mam też drugie nowe konto na SU i na nie chcę przetransferować część żetonów ,żeby rozdzielić i pomniejszyć kwotę do wypłaty.

Docelowo chcę na tym nowym koncie zarabiać i robić wypłaty .

Czy wystarczy że zweryfikuję tylko ten nowy nick na SU czy muszę weryfikować oba nicki .?

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » wt mar 21, 2023 9:35 am

GinaLove pisze:
wt mar 21, 2023 9:25 am
wszystkowidze pisze:
pn mar 20, 2023 7:20 pm
sweetHoneyy pisze:
pn mar 20, 2023 5:06 pm
pytanie do administratora. Jeśli teraz zweryfikuję polskie konto bankowe, Czy mogę zmienić moje konto bankowe na słowackie, kiedy pojawi się wypłata na payredeem .. Czy będę musiał utworzyć nowe konto su i zweryfikować je za pomocą innego konta bankowego? Kiedy pojawi się payredeem, czy polskie konto bankowe nie będzie już wymagane?
Każdy użytkownik powinien posiadać jedno konto do wypłat. W takiej sytuacji będzie mogła Pani na tym samym koncie przejść ponowną weryfikację na podstronie wypłać.
Pytanie co do powyższego ;
Ne zweryfikowałam jeszcze konta na SU gdzie mam żetony
Mam też drugie nowe konto na SU i na nie chcę przetransferować część żetonów ,żeby rozdzielić i pomniejszyć kwotę do wypłaty.

Docelowo chcę na tym nowym koncie zarabiać i robić wypłaty .

Czy wystarczy że zweryfikuję tylko ten nowy nick na SU czy muszę weryfikować oba nicki .?
Proszę zweryfikować tylko konto z którego chce Pani wypłacać.

GinaLove

Post autor: GinaLove » wt mar 21, 2023 9:51 am

Dziękuję za info. To rozumiem że ;
mogę spokojnie przetransferować żetony na nowe konto SU , a póżniej je zweryfikować ?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt mar 21, 2023 10:41 am

Niunia_ pisze:
ndz mar 19, 2023 11:54 am
Pane administratorze Payredeem, prosze podpowiedziec, jak jestem Ukrainka i mieszkam narazie na Ukrainie, ale mam polskie konto, to skad wezme podtwierdzenie legalnego pobytu w Polsce jak mnie tam niema? Wyslalam wam tam podtwierdzenie konta bankowego, pdf przelewu z polskiego konta gdzie jest widoczny nr konta, imie nazwisko i adres, czy tego starczy?
Jagoda22 pisze:
ndz mar 19, 2023 10:03 pm
Witam!Powiedz mi proszę, czy ukraiński paszport i zweryfikowane konto bankowe w Polsce na to samo nazwisko nadają się do weryfikacji?
Batwomen pisze:
pn mar 20, 2023 8:47 pm
is a Ukrainian currency account in dollars suitable for transferring from payredeem?
lisaitsme pisze:
pn mar 20, 2023 6:42 pm
Twoja_Laska pisze:
pn mar 20, 2023 3:26 pm
Czy mogę otrzymać pieniądze, jeśli mieszkam na Ukrainie i nie mam konta w Polsce?
Так, можете, якщо прописка не Крим або Донбасс
Witam, dziś dostałem nowe wytyczne na tem weryfikacji kont obywateli Ukrainy.

Aby aktywować wypłaty, osoba która ma konto w Polsce a mieszka na Ukrainie wystarczy że prześle: wyciąg z konta bankowego, plus dowód tożsamości ze zdjęciem. Nie będzie już potrzebna karta pobytu ani potwierdzenie zameldowania w PL.

Przyjmujemy też konta bezpośrednio na Ukrainie, pomijając Krym, Donbas oraz Ługańsk. (Tereny bezpośrednio okupowane przez Rosję) Proszę jednak pamiętać że przelew na konto zagraniczne będzie się wiązał z dodatkową opłatą.

Platinum__

Post autor: Platinum__ » wt mar 21, 2023 11:28 am

Mam pytanie. Posiadam jeden i drugi nick tutaj i każdy z nich ma inny numer konta. Czy mogę zlecać żetony na dwa konta bankowe?

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » wt mar 21, 2023 11:34 am

Platinum__ pisze:
wt mar 21, 2023 11:28 am
Mam pytanie. Posiadam jeden i drugi nick tutaj i każdy z nich ma inny numer konta. Czy mogę zlecać żetony na dwa konta bankowe?
Nie, każdy użytkownik powinien posiadać jedno konto z którego zleca wypłaty.

Elliee

Post autor: Elliee » wt mar 21, 2023 11:42 am

wszystkowidze pisze:
wt mar 21, 2023 11:34 am
Platinum__ pisze:
Czyli moge nadawac z innych kont a tylko z jednego zweryfikowanego wyplacac? Co jesli zaloze teraz nowy nick, z ktorego nie chce wyplacac tylko nadawac. Bedzie jakas weryfikacja, czy tylko pokazywac te palce, jak bylo do tej pory haha

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » wt mar 21, 2023 11:53 am

Elliee pisze:
wt mar 21, 2023 11:42 am
wszystkowidze pisze:
Platinum__ pisze:
Czyli moge nadawac z innych kont a tylko z jednego zweryfikowanego wyplacac? Co jesli zaloze teraz nowy nick, z ktorego nie chce wyplacac tylko nadawac. Bedzie jakas weryfikacja, czy tylko pokazywac te palce, jak bylo do tej pory haha
Nie. Wykonawca powinien posiadać jedno konto z którego nadaje oraz wypłaca.
Może posiadać dodatkowe konto do ewentualnego przetrzymania żetonów.

Elliee

Post autor: Elliee » wt mar 21, 2023 11:54 am

wszystkowidze pisze:
wt mar 21, 2023 11:53 am
Elliee pisze:
wt mar 21, 2023 11:42 am
wszystkowidze pisze:

Nie. Wykonawca powinien posiadać jedno konto z którego nadaje oraz wypłaca.
Może posiadać dodatkowe konto do ewentualnego przetrzymania żetonów.
Ok, rozumiem

Ona_i_On__

Post autor: Ona_i_On__ » wt mar 21, 2023 2:58 pm

@PayRedeem Czy weryfikacja na poziom 1 wystarczy? Jak zweryfikować konto bankowe u Was?

ODPOWIEDZ