Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Livvy

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
arial_heartame

Re: Livvy

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:41 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 10:38 pm
arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 10:34 pm
El_Czapka pisze:
sob lut 01, 2020 10:23 pm
Spotkamy się na konfrontacji
Obrazek
Obrazek
Obrazek

humbledistrict199

Post autor: humbledistrict199 » sob lut 01, 2020 10:42 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 8:33 pm
humbledistrict199 pisze:
sob lut 01, 2020 8:25 pm
:lol:

PiS Liga.

Proszę skończyć pierdolić o łamaniach praw, lub też "prawuw", na forach o cichopokazywarkach, bo aż mi się jointy same w szufladzie palą, idioci. :lol:
W historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygrała :) więc nie liczyłbym na to, że za miesiąc, dwa czy rok będziecie na wiecznych wakacjach wypoczywać na Malediwach za pieniądze z wygranych odszkodowań wyduszonych biednym walikoniom :)
Ty tak Serio piszesz? czy po prostu internet tak już Ci zrobił 8-) ?
Rupieć, lepiej Ci wychodziło jak byłeś prawnikiem, 8-)
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 10:44 pm przez humbledistrict199, łącznie zmieniany 1 raz.

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 10:42 pm

HAHAHA TAK MU SZAMBO ZROBIŁO AHA SZAMBO Z MOZGU :lol: Teraz widać, że jesteś zwykłym chlopcem do bicia bo nawet nie wiesz jak konfrontacja wyglada :lol: A dacie już jej spokój ze stalkerskimi akcjami szamba w stosunku co do Livvy? Maddie nadal bedzie zazdrosna o zeton, aparycje i atencje widzów? Czy już nie?Nadal będziecie (Ty i Henry) rozpiepszać jej transmisję? Nadal będą pisane do niej pw z jej danymi osobowymi i groźbą, że zaraz je upublicznie? To wszystko sprawka twoja jak i twoich kolegów z szamba ale pytanie ode mnie jest następujące.Czy nadal będziecie sie bawić w te stalkerskie akcje szambonurki?Czy jak zmieni nick to zazdrość końskiej "piekności"Maddie zniknie? Bo mi się wydaje, że nigdy jej nie odpuscicie takie z was hejterskie zawziete typki.Skoro raz ją zniszczyliscie jako Livvy to i drugi raz wam się uda nawet jak bedzie Kłin Elizabet druga na su.Dajcie już spokój to , że jest o wiele ładniejsza i inteligentniejsza od Maddie nie upoważnia Was do takich niechlubnych zachowań.
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 10:45 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:44 pm

humbledistrict199 pisze:
sob lut 01, 2020 10:42 pm
arial_heartame pisze:
humbledistrict199 pisze:

PiS Liga.

Proszę skończyć pierdolić o łamaniach praw, lub też "prawuw", na forach o cichopokazywarkach, bo aż mi się jointy same w szufladzie palą, idioci. :lol:
W historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygrała :) więc nie liczyłbym na to, że za miesiąc, dwa czy rok będziecie na wiecznych wakacjach wypoczywać na Malediwach za pieniądze z wygranych odszkodowań wyduszonych biednym walikoniom :)
Zrobił! Hand me the keys COCKSAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAA! Obrazek

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:45 pm

El_Czapka pisze:
HAHAHA TAK MU SZAMBO ZROBIŁO AHA SZAMBO Z MOZGU :lol: Teraz widać, że jesteś zwykłym chlopcem do bicia bo nawet nie wiesz jak konfrontacja wyglada :lol: A dacie już jej spokój ze stalkerskimi akcjami szamba? Maddie nadal bedzie zazdrosna o zeton, aparycje i atencje widzów? Czy już nie?Nadal będziecie (Ty i Henry) rozpiepszać jej transmisję? Nadal będą pisane do niej pw z jej danymi osobowymi i groźbą, że zaraz je upublicznie? To wszystko sprawka twoja jak i twoich kolegów z szamba ale pytanie ode mnie jest następujące.Czy nadal będziecie sie bawić w te stalkerskie akcje szambonurki?Czy jak zmieni nick to zazdrość końskiej "piekności"Maddie zniknie? Bo mi się wydaje, że nigdy jej nie odpuscicie takie z was hejterskie zawziete typki.Skoro raz ją zniszczyliscie jako Livvy to i drugi raz wam się uda nawet jak bedzie Kłin Elizabet druga na su.Dajcie już spokój to , że jest o wiele ładniejsza i inteligentniejsza od Maddie nie upoważnia Was do takich niechlubnych zachowań.
Bij mnie bij a potem oddaj mi klucze COKSAKAAAAAAAAAAAAA! Obrazek

Widzimy się na konfrontacji, COKSAKAAAAAAAAAAAAAAA!

humbledistrict199

Post autor: humbledistrict199 » sob lut 01, 2020 10:46 pm

El_Czapka pisze:
HAHAHA TAK MU SZAMBO ZROBIŁO AHA SZAMBO Z MOZGU :lol: Teraz widać, że jesteś zwykłym chlopcem do bicia bo nawet nie wiesz jak konfrontacja wyglada :lol: A dacie już jej spokój ze stalkerskimi akcjami szamba? Maddie nadal bedzie zazdrsna
Maddie to nawet Pyzie ssie dzyndzla... raczej nie ma o czym gadać :lol:
No wiem, gdyby tylko chciała to by czaturbejta ojebała 8-) Tak przynajmniej mówiła 8-)

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:46 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 10:45 pm
El_Czapka pisze:
Nadal będą pisane do niej pw z jej danymi osobowymi i groźbą, że zaraz je upublicznie? To wszystko sprawka twoja jak i twoich kolegów z szamba ale pytanie ode mnie jest następujące.Czy nadal będziecie sie bawić w te stalkerskie akcje szambonurki?Czy jak zmieni nick to zazdrość końskiej "piekności"Maddie zniknie? Bo mi się wydaje, że nigdy jej nie odpuscicie takie z was hejterskie zawziete typki.Skoro raz ją zniszczyliscie jako Livvy to i drugi raz wam się uda nawet jak bedzie Kłin Elizabet druga na su.Dajcie już spokój to , że jest o wiele ładniejsza i inteligentniejsza od Maddie nie upoważnia Was do takich niechlubnych zachowań.
Bij mnie bij a potem oddaj mi klucze COKSAKAAAAAAAAAAAAA! Obrazek

Widzimy się na konfrontacji, COKSAKAAAAAAAAAAAAAAA!
Tak, dalej będziemy to robić, możesz nas codziennie wzywac na konferencje ale dalej będziemy to robic, nie odpuścimy COKSAKAAAAAAAAAAAAAA!

Obrazek

humbledistrict199

Post autor: humbledistrict199 » sob lut 01, 2020 10:47 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 10:44 pm
humbledistrict199 pisze:
arial_heartame pisze:

Zrobił! Hand me the keys COCKSAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAA! Obrazek
Weż coś puknij rupieciu :lol:

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:47 pm

humbledistrict199 pisze:
sob lut 01, 2020 10:46 pm
El_Czapka pisze:
HAHAHA TAK MU SZAMBO ZROBIŁO AHA SZAMBO Z MOZGU :lol: Teraz widać, że jesteś zwykłym chlopcem do bicia bo nawet nie wiesz jak konfrontacja wyglada :lol: A dacie już jej spokój ze stalkerskimi akcjami szamba? Maddie nadal bedzie zazdrsna
Maddie to nawet Pyzie ssie dzyndzla... raczej nie ma o czym gadać :lol:
No wiem, gdyby tylko chciała to by czaturbejta ojebała 8-) Tak przynajmniej mówiła 8-)
Sssie ssie! Jest zajebista a Ty jesteś nikim COKSAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Obrazek

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 10:48 pm

humbledistrict199 pisze:
arial_heartame pisze:
humbledistrict199 pisze:

PiS Liga.

Rupieć, lepiej Ci wychodziło jak byłeś prawnikiem, 8-)
Obrazek

ODPOWIEDZ