brzoskwinka69
-
brzoskwinka69
Panna straszne łasa na żetony. Priv drogie i nie warte swojej ceny dlatego rzadko kto je bierze. Ciało całkiem fajne, tylko ta jej cipka mi się nie podoba
-
Napisz to samo o niej z prawdziwego konta a nie dopiero założonego xdddddddd chojrak xddddddddIdiotkiNaSu pisze: ↑pn kwie 05, 2021 10:09 pmPanna straszne łasa na żetony. Priv drogie i nie warte swojej ceny dlatego rzadko kto je bierze. Ciało całkiem fajne, tylko ta jej cipka mi się nie podoba
Mamut_Manfred pisze: ↑wt kwie 06, 2021 12:17 amNapisz to samo o niej z prawdziwego konta a nie dopiero założonego xdddddddd chojrak xddddddddIdiotkiNaSu pisze: ↑pn kwie 05, 2021 10:09 pmPanna straszne łasa na żetony. Priv drogie i nie warte swojej ceny dlatego rzadko kto je bierze. Ciało całkiem fajne, tylko ta jej cipka mi się nie podoba
Na 21 jego komentarzy tylko u pina colady jest wspaniałe . Łaska zabłądziła na showupie , przecież to jej nik , i tak się nie wybije bo jest nudna jak flaki z olejem do tego ściemniara
-
Dobre jest to zakładanie kont i pisanie na inne laski xddddddddd bądź super i napisz z prawdziwego xdddddddddd sporo u Cristal jest nowych kont xddddddddd na razie przerwa bo zgoda zapanowała pomiędzy rudą a osobą co pisała to xdddddddddddd ale to jest frajerstwo xddddddddddGenesis pisze: ↑wt kwie 06, 2021 7:31 pmMamut_Manfred pisze: ↑wt kwie 06, 2021 12:17 amNapisz to samo o niej z prawdziwego konta a nie dopiero założonego xdddddddd chojrak xddddddddIdiotkiNaSu pisze: ↑pn kwie 05, 2021 10:09 pmPanna straszne łasa na żetony. Priv drogie i nie warte swojej ceny dlatego rzadko kto je bierze. Ciało całkiem fajne, tylko ta jej cipka mi się nie podoba
Na 21 jego komentarzy tylko u pina colady jest wspaniałe . Łaska zabłądziła na showupie , przecież to jej nik , i tak się nie wybije bo jest nudna jak flaki z olejem do tego ściemniara