Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

brzoskwinka69

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
IdiotkiNaSu

brzoskwinka69

Post autor: IdiotkiNaSu » pn kwie 05, 2021 10:09 pm

Panna straszne łasa na żetony. Priv drogie i nie warte swojej ceny dlatego rzadko kto je bierze. Ciało całkiem fajne, tylko ta jej cipka mi się nie podoba

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » wt kwie 06, 2021 12:17 am

IdiotkiNaSu pisze:
pn kwie 05, 2021 10:09 pm
Panna straszne łasa na żetony. Priv drogie i nie warte swojej ceny dlatego rzadko kto je bierze. Ciało całkiem fajne, tylko ta jej cipka mi się nie podoba
Napisz to samo o niej z prawdziwego konta a nie dopiero założonego xdddddddd chojrak xdddddddd

SexyHot____24

Post autor: SexyHot____24 » wt kwie 06, 2021 3:11 pm

🤣🤣🤣

Genesis

Post autor: Genesis » wt kwie 06, 2021 7:31 pm

Mamut_Manfred pisze:
wt kwie 06, 2021 12:17 am
IdiotkiNaSu pisze:
Napisz to samo o niej z prawdziwego konta a nie dopiero założonego xdddddddd chojrak xdddddddd

Na 21 jego komentarzy tylko u pina colady jest wspaniałe . Łaska zabłądziła na showupie , przecież to jej nik , i tak się nie wybije bo jest nudna jak flaki z olejem do tego ściemniara

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » śr kwie 07, 2021 12:51 am

Genesis pisze:
wt kwie 06, 2021 7:31 pm
Mamut_Manfred pisze:
wt kwie 06, 2021 12:17 am
IdiotkiNaSu pisze:

Na 21 jego komentarzy tylko u pina colady jest wspaniałe . Łaska zabłądziła na showupie , przecież to jej nik , i tak się nie wybije bo jest nudna jak flaki z olejem do tego ściemniara
Dobre jest to zakładanie kont i pisanie na inne laski xddddddddd bądź super i napisz z prawdziwego xdddddddddd sporo u Cristal jest nowych kont xddddddddd na razie przerwa bo zgoda zapanowała pomiędzy rudą a osobą co pisała to xdddddddddddd ale to jest frajerstwo xdddddddddd

ODPOWIEDZ