prozba uprzejma o odblokowanie konta
-
prozba uprzejma o odblokowanie konta
Zwracam sie z uprzejma prozba do moderatora o odblokowanie konta osoby ktora miala nazwe profilu Wrednaa i ,chcialem oczywiscie zaznaczyc i przeprosic ze to bylo z mojej winy bo znamy sie jeszcze ze szkolnej lawy i poprostu chcialem dluzej porozmawiac a na prywatnej transmisji bardzo zacinalo kamerki wiec ispytalem o innego komunikatora , prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i obiecuje ze ta sytuacja sie nie powtórzy ,ta kobieta miala tam pieniarzki a w dzisiejszych czasach pandemi z która ludzie walcza to bardzo istotne ,bardzo prosze a zarazem dziekuje .
-
Witam,Namietnyuroczy42 pisze: ↑śr paź 21, 2020 11:27 amZwracam sie z uprzejma prozba do moderatora o odblokowanie konta osoby ktora miala nazwe profilu Wrednaa i ,chcialem oczywiscie zaznaczyc i przeprosic ze to bylo z mojej winy bo znamy sie jeszcze ze szkolnej lawy i poprostu chcialem dluzej porozmawiac a na prywatnej transmisji bardzo zacinalo kamerki wiec ispytalem o innego komunikatora , prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i obiecuje ze ta sytuacja sie nie powtórzy ,ta kobieta miala tam pieniarzki a w dzisiejszych czasach pandemi z która ludzie walcza to bardzo istotne ,bardzo prosze a zarazem dziekuje .
Pisz na bok@showup.tv tutaj adminów nie ma.
Pozdrawiam.