Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

prozba uprzejma o odblokowanie konta

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
Namietnyuroczy42

prozba uprzejma o odblokowanie konta

Post autor: Namietnyuroczy42 » śr paź 21, 2020 11:27 am

Zwracam sie z uprzejma prozba do moderatora o odblokowanie konta osoby ktora miala nazwe profilu Wrednaa i ,chcialem oczywiscie zaznaczyc i przeprosic ze to bylo z mojej winy bo znamy sie jeszcze ze szkolnej lawy i poprostu chcialem dluzej porozmawiac a na prywatnej transmisji bardzo zacinalo kamerki wiec ispytalem o innego komunikatora , prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i obiecuje ze ta sytuacja sie nie powtórzy ,ta kobieta miala tam pieniarzki a w dzisiejszych czasach pandemi z która ludzie walcza to bardzo istotne ,bardzo prosze a zarazem dziekuje .

lolek95_lolek95

Post autor: lolek95_lolek95 » śr paź 21, 2020 7:02 pm

Namietnyuroczy42 pisze:
śr paź 21, 2020 11:27 am
Zwracam sie z uprzejma prozba do moderatora o odblokowanie konta osoby ktora miala nazwe profilu Wrednaa i ,chcialem oczywiscie zaznaczyc i przeprosic ze to bylo z mojej winy bo znamy sie jeszcze ze szkolnej lawy i poprostu chcialem dluzej porozmawiac a na prywatnej transmisji bardzo zacinalo kamerki wiec ispytalem o innego komunikatora , prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i obiecuje ze ta sytuacja sie nie powtórzy ,ta kobieta miala tam pieniarzki a w dzisiejszych czasach pandemi z która ludzie walcza to bardzo istotne ,bardzo prosze a zarazem dziekuje .
Witam,

Pisz na bok@showup.tv tutaj adminów nie ma.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw paź 22, 2020 1:08 am

To jest blokada z automatu i świadomnie czy nie ale podałeś komunikator i program to wyłapał bo chat i wiadomości prywatne są monitorowane przez program.

Napisz do nich ale bym nie liczył że blokada zostanie ściągnięta.

ODPOWIEDZ