carycaANN
carycaANN
smutno ogladac dawna gwiazdę su.Przy alkoholu bez rodziny przed 40-stką.Kiedys byla tu kims pamietam jej transmisje,teraz podobno chlopak odszedl,siedzi sama i pije,dajcie spokoj z taka slawa i pieniedzmi,jednak to prawda ze kasa szczescia nie daje a samotnosc to najgorsza choroba,mozesz miec miliony.Trzymalam za nia kciuki 

-
Ona zawsze lubiła zaglądać do kieliszka, za starych czasów rzadko kiedy była trzeźwa też.
Tlko wydaje mi się że ona zawsze piła przez samotność,często o tym wspominała. Później znalazła faceta i się zmyła z SU, ale zanosi zdaje się na dejavu.
Może ktoś pamięta też takiego kolesia który bloga prowadził na jej temat, facet wiedział o niej bardzo dużo, prawdopodobnie znał ją z życia realnego, podobno to był jej były ale nie wiadomo do końca, w każdym bąć razie dużo niewygodnych dla niej rzeczy tam pisał, nie wiem jak to się skończyło bo przestałem to śledzić.
Tak czy inaczej ja ją lubie, charakterna kobieta, a to że życie się jej nie układa to przykre, ale co zrobić.
Wszystkiego dobrego ANN
Tlko wydaje mi się że ona zawsze piła przez samotność,często o tym wspominała. Później znalazła faceta i się zmyła z SU, ale zanosi zdaje się na dejavu.
Może ktoś pamięta też takiego kolesia który bloga prowadził na jej temat, facet wiedział o niej bardzo dużo, prawdopodobnie znał ją z życia realnego, podobno to był jej były ale nie wiadomo do końca, w każdym bąć razie dużo niewygodnych dla niej rzeczy tam pisał, nie wiem jak to się skończyło bo przestałem to śledzić.
Tak czy inaczej ja ją lubie, charakterna kobieta, a to że życie się jej nie układa to przykre, ale co zrobić.
Wszystkiego dobrego ANN

- oko_rozwarte_szeroko
Jak na zwolenniczkę tradycyjnych wartości rodzinnych damulko, to dość dziwne miejsce sobie wybrałaś. Na szczęście każdy ma prawo do własnych życiowych wyborów i to co jest dobre dla Ciebie, niekoniecznie musi się podobać innym. Poza tym o jakiej sławie i pieniądzach mowa? Tu masz przykład realnej sławy i prawdziwych pieniędzy:damulka98 pisze: ↑ndz sie 04, 2019 1:20 amsmutno ogladac dawna gwiazdę su.Przy alkoholu bez rodziny przed 40-stką.Kiedys byla tu kims pamietam jej transmisje,teraz podobno chlopak odszedl,siedzi sama i pije,dajcie spokoj z taka slawa i pieniedzmi,jednak to prawda ze kasa szczescia nie daje a samotnosc to najgorsza choroba,mozesz miec miliony.Trzymalam za nia kciuki![]()
Najlepiej opłacane kobiety w rozrywce 2019:
1. Taylor Swift: 185 milionów dolarów

Smierdzi konkurencja, taka bez glowy na Mdamulka98 pisze: ↑ndz sie 04, 2019 1:20 amsmutno ogladac dawna gwiazdę su.Przy alkoholu bez rodziny przed 40-stką.Kiedys byla tu kims pamietam jej transmisje,teraz podobno chlopak odszedl,siedzi sama i pije,dajcie spokoj z taka slawa i pieniedzmi,jednak to prawda ze kasa szczescia nie daje a samotnosc to najgorsza choroba,mozesz miec miliony.Trzymalam za nia kciuki![]()

- oko_rozwarte_szeroko
"Pan Adaś na perkusji zagra
w szkolnym zespole lada dzień,
podziwiać będą go dziewczyny,
a zwłaszcza Ania z IV B."

w szkolnym zespole lada dzień,
podziwiać będą go dziewczyny,
a zwłaszcza Ania z IV B."