Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

carycaANN

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
damulka98

carycaANN

Post autor: damulka98 » ndz sie 04, 2019 1:20 am

smutno ogladac dawna gwiazdę su.Przy alkoholu bez rodziny przed 40-stką.Kiedys byla tu kims pamietam jej transmisje,teraz podobno chlopak odszedl,siedzi sama i pije,dajcie spokoj z taka slawa i pieniedzmi,jednak to prawda ze kasa szczescia nie daje a samotnosc to najgorsza choroba,mozesz miec miliony.Trzymalam za nia kciuki :cry:

faksumaksu

Post autor: faksumaksu » ndz sie 04, 2019 12:13 pm

Ona zawsze lubiła zaglądać do kieliszka, za starych czasów rzadko kiedy była trzeźwa też.

Tlko wydaje mi się że ona zawsze piła przez samotność,często o tym wspominała. Później znalazła faceta i się zmyła z SU, ale zanosi zdaje się na dejavu.

Może ktoś pamięta też takiego kolesia który bloga prowadził na jej temat, facet wiedział o niej bardzo dużo, prawdopodobnie znał ją z życia realnego, podobno to był jej były ale nie wiadomo do końca, w każdym bąć razie dużo niewygodnych dla niej rzeczy tam pisał, nie wiem jak to się skończyło bo przestałem to śledzić.

Tak czy inaczej ja ją lubie, charakterna kobieta, a to że życie się jej nie układa to przykre, ale co zrobić.
Wszystkiego dobrego ANN ;)

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » ndz sie 04, 2019 5:00 pm

damulka98 pisze:
ndz sie 04, 2019 1:20 am
smutno ogladac dawna gwiazdę su.Przy alkoholu bez rodziny przed 40-stką.Kiedys byla tu kims pamietam jej transmisje,teraz podobno chlopak odszedl,siedzi sama i pije,dajcie spokoj z taka slawa i pieniedzmi,jednak to prawda ze kasa szczescia nie daje a samotnosc to najgorsza choroba,mozesz miec miliony.Trzymalam za nia kciuki :cry:
Jak na zwolenniczkę tradycyjnych wartości rodzinnych damulko, to dość dziwne miejsce sobie wybrałaś. Na szczęście każdy ma prawo do własnych życiowych wyborów i to co jest dobre dla Ciebie, niekoniecznie musi się podobać innym. Poza tym o jakiej sławie i pieniądzach mowa? Tu masz przykład realnej sławy i prawdziwych pieniędzy:

Najlepiej opłacane kobiety w rozrywce 2019:

1. Taylor Swift: 185 milionów dolarów :!:

Awatar użytkownika
lupino

Post autor: lupino » pn sie 05, 2019 9:34 pm

damulka98 pisze:
ndz sie 04, 2019 1:20 am
Smierdzi konkurencja, taka bez glowy na M :shock:

DriverWomen

Post autor: DriverWomen » ndz sie 25, 2019 2:40 pm

Perkusista poszedł...

Awatar użytkownika
lupino

Post autor: lupino » ndz sie 25, 2019 5:11 pm

Perkusista sie ozenil.

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » ndz sie 25, 2019 6:19 pm

"Pan Adaś na perkusji zagra
w szkolnym zespole lada dzień,
podziwiać będą go dziewczyny,
a zwłaszcza Ania z IV B."
:roll:

Heder77

Post autor: Heder77 » wt sie 27, 2019 3:42 pm

Założyła z tego co słyszałem własny biznes i temu się poświęca, i z tego głownie żyje, więc czasu dużo mniej.

-socjopata

Post autor: -socjopata » pn wrz 16, 2019 12:07 am

Kiedy zazwyczaj mozna ją spotkać?

Vicente

Post autor: Vicente » wt paź 29, 2019 9:50 am

Co znia ? Tęsknie nie ukrywam ! Fajna babka

ODPOWIEDZ