Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Cam Girl czyli e-prostytucja

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
kiepski_dowcip

Re: Cam Girl czyli e-prostytucja

Post autor: kiepski_dowcip » czw gru 17, 2020 4:07 pm

Lucky_ pisze:
czw gru 17, 2020 12:29 pm
Uważasz że to normalne że kobieta nago nie jest tylko dla swojego faceta tylko może oglądać każdy i nie koniecznie za kasę.

Polecam obejrzeć sobie to: Jakub Czarodziej - Mówić może każdy. Szacunek czy jego Brak?
A co powiesz na miłośników naturyzmu? W samej nagości nie ma niczego złego, a w tym, do czego często się jej używa lub co pod jej wpływem się wyczynia. ;)

Z tym szacunkiem naprawdę różnie bywa. Dla mnie mniej istotny jest w stosunku do kogoś, a ważniejszy, by zachować go względem samego siebie. Wierność swoim ideom i poglądom, to dla mnie priorytet. Kiedy zacznę zachowywać się tak, jak ta przysłowiowa chorągiewka na wietrze, wtedy będę miał powód do niepokoju. A ten pan, według mnie, nie szanuje swojego ciała, bo wygląda jak brudnopis. ;)

tommy00

Post autor: tommy00 » pt gru 18, 2020 12:13 am

ten portal to poniżanie kobiety zarabianie na swojej intymności

Johnny_B

Post autor: Johnny_B » pt gru 18, 2020 3:03 pm

Prostytucja można to tak nazwać Ale to jest gorsze niż prostytucja tu się sprzedaje swoja intymności i prywatność w niektórych przypadkach już na ogólnym się rozbierają i zabawiają. Nie mają do tego pewności czy nie są nagrywane a i łatwo o rozpoznanie (szczególnie nadając z własnych mieszkań czy z widokiem z okna). Już na różnych forach pisali że ma setki filmików i proponowali mu inni by sprzedawał

Johnny_B

Post autor: Johnny_B » sob gru 19, 2020 1:12 pm

asf89 pisze:
śr gru 09, 2020 9:21 pm
Kolejny moralizator się znalazł.

To czy ktoś uważa sex kamerki za prostytucje czy nie, zależy od tego jaką definicję prostytucji się przyjmie. Każdy może sobie przeklejać definicje z encyklopedii albo bawić się w etymologa i tłumaczyć nam od jakich słów wywodzi się to słowo, ale to nie znaczy że definicja w którą ty wierzysz jest jedyną, właściwą i nieomylną.

W jaki sposób portal łamie prawo? Dziewczyny są sprawdzane na pełnoletniość, oglądających jest ciężej sprawdzić, ale na tyle na ile to jest możliwe zakup żetonów jest utrudniony dla niepełnoletnich, czy mogliby to robić lepiej? Może tak może nie, ciężko mi ocenić.
Jeżeli z łamaniem prawa pijesz dalej do prostytucji, to nie masz bladego pojęcia o czym mówisz, w polskim prawie karalne jest sutenerstwo, a nie prostytucja. Pomijam już fakt, że polskie przepisy w tym zakresie stoją od lat w miejscu i w ogóle nie ogarniają tematu camgirl.
Nie ma jakiejś definicji prostytucji jest jedna. W USA za prostytucje uważa się nawet wynajęcie kobiety bez stosunku a jedynie do towarzystwa lub tzw. masaż erotyczny (polecam serial "Lista klientów")czy kluby ze striptizem. Nie zawsze są sprawdzane czy pełnoletnie. Już był ktoś kto oskarżał moderatora nawet o pedofilie. Nie ma w Polskich przepisach camgirl bo formalnie nie ma takich portali sam showup jest zarejestrowany na Gibraltarze jeszcze niedawno był w Czechach a jeszcze wcześniej w USA. Cos szybko zmienia te kraje. A jak już się mówi w mediach to nazywa się to e-prostytucją. Jedyna jak na razie opinia dyrektora Urzędu Skarbowego pochodzi z 2016 roku przynajmniej takowa widziałem.

Johnny_B

Post autor: Johnny_B » sob gru 19, 2020 4:11 pm

Przemek246 pisze:
śr gru 09, 2020 9:49 pm
Czester skończ bredzić.Prostytucja to kontakt cielesny z daną osobą za pieniądze a nie z jej obrazkiem.Walisz kapucyna patrząc sie na gołą kobietę po drugiej stronie szkiełka,ona cię nie doprowadza do wytrysku tylko twoja graba,więc nie bądz hipokrytą.Siedzisz tu od lat marszcząc freda i masz tupet nazywac camgirl prostytutkami.Wsadz kutasa między drzwi może ci ulży i skończysz pierdolić glupoty.
Prostytucja to usługa seksualna. (w ekonomii jest pojęcie sprzedaży dóbr albo usług) Czy to będzie wsadzenie chuja, palca (miękka prostytucja) czy zwalenie sobie samemu płacąc za rozebranie i rozmowę czy wspólną zabawę (e-prostytucja) nie ma znaczenie ważne że płacisz komuś nie koniecznie kobiecie za usługę. Striptizerek się nie dotyka nawet się nie wali a tez uważa się za prostytucje. Zwalić do obrazka to ja sobie mogę za darmo. Jak komuś płaca za konkretną czynność a Ona się rozbiera to jest to nierząd, osoba lekkich obyczajów obrazkowi nie płace.
Ostatnio zmieniony sob gru 19, 2020 4:40 pm przez Johnny_B, łącznie zmieniany 1 raz.

Johnny_B

Post autor: Johnny_B » sob gru 19, 2020 4:13 pm

Konkurs_Filmowy pisze:
śr gru 09, 2020 9:56 pm
prostytucja to wkłądanie penisa do buzi i w inne otwory Pani, której za to zapłaciłeś. chyba prościej nie potrafię. nie da się tego porównać z rozmową na czacie z rozebraną dziewczyną.
A miękka prostytucja czyli wkładanie palców rozebranej kobiecie bez rozbierania się klientów?

Płacisz komuś za rozebranie się wystarczy nie ma napisane jak po co i na co.

A fakt jest taki że płacisz za umówioną "czynność seksualna" lub płacisz za wibracje LUSH.
Ostatnio zmieniony sob gru 19, 2020 5:01 pm przez Johnny_B, łącznie zmieniany 2 razy.

Johnny_B

Post autor: Johnny_B » sob gru 19, 2020 4:25 pm

asf89 pisze:
śr gru 09, 2020 10:49 pm
Pokaż mi przepis w polskim prawie który zabrania prostytucji. Nie ma takiego, polskie prawo zabrania stręczycielstwa, sutenerstwa i kuplerstwa. Prostytucja jako taka nie jest zakazana, a więc jest LEGALNA. Ba, jeśli chcesz to możesz nawet zgłosić w urzędzie, że się prostytuujesz i nikt ci nic nie zrobi, no dobra, może Pani w okienku krzywo się na ciebie spojrzy i rzuci jakiś zjadliwy komentarz.

W jaki sposób pasuje sutenerstwo, żeby mówić o sutenerstwie musi najpierw dojść do prostytucji. Ja tu prostytucji nie widzę, bo nie zgadzam się z twoją definicją prostytucji. Podobnie polskie prawo nie widzi tu prostytucji, bo zawód camgirl w świetle polskiego prawa, prostytucją nie jest.
W Polsce nie ma zalegalizowanej prostytucji wiec nie ma także zawodu prostytutki, podobnie jak nie ma rejestracji prostytucji a tym samym podatków. jest zakaz nagabywania i reklamowania. Wiec nie jest legalna. Nie ma tez zawodu CamGirl,

Zacytowano Ci definicje prostytucji z Wikipedii i encyklopedii a Ty piszesz że się nie zgadzasz. Nie wiem jak to nazwać głupota

Pracownik seksualny (ang. sex worker) – osoba wykonująca usługi seksualne lub zatrudniona w przemyśle erotycznym[.

Prostytucja (pot. nierząd[) – świadczenie usług o charakterze seksualnym, polegające zwykle na odbywaniu stosunku płciowego w zamian za pieniądze lub inne korzyści. Prostytucja bywa opisywana jako świadczenie usług seksualnych lub seks komercyjny.

USA: Domy publicznie nie istnieją legalnie, jednak ich funkcje pełnią często „salony masażu”, „sauny”, „salony spa” i podobne ośrodki, które dają sposobność do świadczenia usług seksualnych. Podobną funkcje przybierają też kluby ze striptizem. Są one także często miejscem świadczenia usług, które można by nazwać „miękką prostytucją”, nie noszącą jednak znamion czynu zabronionego (np. dziewczyna w odosobnieniu, choć w miejscu publicznie dostępnym, wykonuje dla klienta za opłatą taniec połączony ze striptizem, dochodzi przy tym do bliższego kontaktu fizycznego z klientem, kontakt ten ogranicza się jednak jedynie do pettingu, zwykle z wykluczeniem negliżu klienta).
Ostatnio zmieniony ndz gru 20, 2020 12:38 am przez Johnny_B, łącznie zmieniany 3 razy.

asf89

Post autor: asf89 » ndz gru 20, 2020 11:43 am

Johnny_B pisze:
sob gru 19, 2020 4:25 pm
asf89 pisze:
śr gru 09, 2020 10:49 pm
Pokaż mi przepis w polskim prawie który zabrania prostytucji. Nie ma takiego, polskie prawo zabrania stręczycielstwa, sutenerstwa i kuplerstwa. Prostytucja jako taka nie jest zakazana, a więc jest LEGALNA. Ba, jeśli chcesz to możesz nawet zgłosić w urzędzie, że się prostytuujesz i nikt ci nic nie zrobi, no dobra, może Pani w okienku krzywo się na ciebie spojrzy i rzuci jakiś zjadliwy komentarz.

W jaki sposób pasuje sutenerstwo, żeby mówić o sutenerstwie musi najpierw dojść do prostytucji. Ja tu prostytucji nie widzę, bo nie zgadzam się z twoją definicją prostytucji. Podobnie polskie prawo nie widzi tu prostytucji, bo zawód camgirl w świetle polskiego prawa, prostytucją nie jest.
W Polsce nie ma zalegalizowanej prostytucji wiec nie ma także zawodu prostytutki, podobnie jak nie ma rejestracji prostytucji a tym samym podatków. jest zakaz nagabywania i reklamowania. Wiec nie jest legalna. Nie ma tez zawodu CamGirl,

Zacytowano Ci definicje prostytucji z Wikipedii i encyklopedii a Ty piszesz że się nie zgadzasz. Nie wiem jak to nazwać głupota

Pracownik seksualny (ang. sex worker) – osoba wykonująca usługi seksualne lub zatrudniona w przemyśle erotycznym[.

Prostytucja (pot. nierząd[) – świadczenie usług o charakterze seksualnym, polegające zwykle na odbywaniu stosunku płciowego w zamian za pieniądze lub inne korzyści. Prostytucja bywa opisywana jako świadczenie usług seksualnych lub seks komercyjny.

USA: Domy publicznie nie istnieją legalnie, jednak ich funkcje pełnią często „salony masażu”, „sauny”, „salony spa” i podobne ośrodki, które dają sposobność do świadczenia usług seksualnych. Podobną funkcje przybierają też kluby ze striptizem. Są one także często miejscem świadczenia usług, które można by nazwać „miękką prostytucją”, nie noszącą jednak znamion czynu zabronionego (np. dziewczyna w odosobnieniu, choć w miejscu publicznie dostępnym, wykonuje dla klienta za opłatą taniec połączony ze striptizem, dochodzi przy tym do bliższego kontaktu fizycznego z klientem, kontakt ten ogranicza się jednak jedynie do pettingu, zwykle z wykluczeniem negliżu klienta).
Z zasady jeśli coś nie jest zabronione, to jest dozwolone, prawo nie musi legalizować każdej czynności którą wykonujesz, żeby ta była legalna. To że polskie prawo nie widzi istnienia zawodu prostytutki nie jest jednoznaczne z nielegalnością, oznacza tylko, że prawo nie przwiduje istnienia tego zawodu, ani żadnych kar czy obowiązków wynikających z jego wykonywania.

Jeśli czytałeś całą konwersację, a nie tylko fragmenty to wiedziałbyś do czego ja piłem w moich wypowiedziach, gość kopiował pojedyncze zdania z różnych definicji (czasem to nawet nie były całe zdania, tylko pół zdania do pierwszego przecinka, bo to co było po przecinku nie zgadzało się z jego światopoglądem), żeby przedstawić tylko i wyłącznie swój punkt widzenia, a ja powiedziałem, że nie zgadzam się z jego definicją prostytucji, a nie definicją z wikipedii, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Jeśli tak mnie oceniasz to też mogę wyrwać część jednej z twoich wypowiedzi z kontekstu i nazwać cię głupim, bo tak sobie wymyśliłem i tak mi wygodnie.

Gdybym używał logiki którą próbował nam wmusić twórca tego tematu, to mógłbym nazwać każdego prostytutką, bo jego definicja ograniczała się do wyrywania bardzo ogólnych kawałków definicji z internetu i sklejania ich razem, tak żeby pasowały do jego wizji świata.

Johnny_B

Post autor: Johnny_B » ndz gru 20, 2020 12:47 pm

asf89 pisze:
ndz gru 20, 2020 11:43 am
Z zasady jeśli coś nie jest zabronione, to jest dozwolone, prawo nie musi legalizować każdej czynności którą wykonujesz, żeby ta była legalna. To że polskie prawo nie widzi istnienia zawodu prostytutki nie jest jednoznaczne z nielegalnością, oznacza tylko, że prawo nie przwiduje istnienia tego zawodu, ani żadnych kar czy obowiązków wynikających z jego wykonywania.

Jeśli czytałeś całą konwersację, a nie tylko fragmenty to wiedziałbyś do czego ja piłem w moich wypowiedziach, gość kopiował pojedyncze zdania z różnych definicji (czasem to nawet nie były całe zdania, tylko pół zdania do pierwszego przecinka, bo to co było po przecinku nie zgadzało się z jego światopoglądem), żeby przedstawić tylko i wyłącznie swój punkt widzenia, a ja powiedziałem, że nie zgadzam się z jego definicją prostytucji, a nie definicją z wikipedii, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Jeśli tak mnie oceniasz to też mogę wyrwać część jednej z twoich wypowiedzi z kontekstu i nazwać cię głupim, bo tak sobie wymyśliłem i tak mi wygodnie.

Gdybym używał logiki którą próbował nam wmusić twórca tego tematu, to mógłbym nazwać każdego prostytutką, bo jego definicja ograniczała się do wyrywania bardzo ogólnych kawałków definicji z internetu i sklejania ich razem, tak żeby pasowały do jego wizji świata.
Prostytucja jest zawodem najstarszym na świecie zresztą. Takiego w Polsce nie można zarejestrować i nie płaci podatków wiec jest formalnie nielegalny. Nie zabrania jednak umowy miedzy dwoma osobami kontaktów płciowych za pieniądze. W Niemczech jest legalna i nawet płaci się podatek VAT.

Bo nie wkleił "najczęściej" czy "zwykle"?

No wiec dałem Ci przykłady miękkiej prostytucji gdzie nie ma stosunku seksualnego.

Słyszałeś o czymś takim jak
Peep-show – w wolnym tłumaczeniu z angielskiego „podglądane przedstawienie” – rodzaj pokazu, przeznaczonego do oglądania „przez dziurkę od klucza” – w sposób, w którym widz ma poczucie anonimowości i nie ujawnia swojej obecności.
Ostatnio zmieniony ndz gru 20, 2020 1:06 pm przez Johnny_B, łącznie zmieniany 1 raz.

Konkurs_Filmowy

Post autor: Konkurs_Filmowy » ndz gru 20, 2020 1:01 pm

kiepski_dowcip pisze:
wt gru 15, 2020 2:49 pm

Marcela – ziółko które rozwesela! ;)
Obrazek

jak to dawkujesz?

ODPOWIEDZ