Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
malablondynka22

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: malablondynka22 » pn mar 20, 2023 10:19 am

@PayRedeem_Support chciałabym zapytać czy można rozdzialać środki na kilka kont bankowych a także ile bedziemy czekać na przlew od Państwa na konto? Na stronie pisało że jest to dłuższy czas, tak samo jak w rozmowie podkeślał konsultant że czas oczekiwania to nawet do 10 dni.

Elliee

Post autor: Elliee » pn mar 20, 2023 11:30 am

PayRedeem_Support pisze:
pn mar 20, 2023 9:57 am
rabarbarowy6969 pisze:
pt mar 17, 2023 5:22 pm
PayRedeem_Support

Kiedy zaczniecie realizować wypłaty z Showup?
Pod koniec tego tygodnia, ale jest to zależne od wielu zmiennych. Oficjalna data rozpoczęcia będzie na pewno ogłoszona przez Showup.tv
Jak mam zweryfikowac u Was konto, jesli je dopiero zalozylam i nie mam zadnej transakcji na nim? Jest w ogole taka mozliwosc?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pn mar 20, 2023 1:07 pm

Jagoda22 pisze:
ndz mar 19, 2023 10:03 pm
Witam!Powiedz mi proszę, czy ukraiński paszport i zweryfikowane konto bankowe w Polsce na to samo nazwisko nadają się do weryfikacji?
W tej chwili, w takim przypadku dalej będziemy wymagać Karty Pobytu albo dokument potwierdzająct legalny pobyt w Polsce.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pn mar 20, 2023 1:08 pm

Twoja_Laska pisze:
ndz mar 19, 2023 12:01 pm
Czy mogę wypłacić pieniądze ze strony do Revolut?
Tak jest.

Elliee

Post autor: Elliee » pn mar 20, 2023 1:13 pm

Elliee pisze:
pn mar 20, 2023 11:30 am
PayRedeem_Support pisze:
rabarbarowy6969 pisze:
pt mar 17, 2023 5:22 pm
PayRedeem_Support

Kiedy zaczniecie realizować wypłaty z Showup?
Pod koniec tego tygodnia, ale jest to zależne od wielu zmiennych. Oficjalna data rozpoczęcia będzie na pewno ogłoszona przez Showup.tv
Jak mam zweryfikowac konto do wyplat z Payredeem, jesli je dopiero zalozylam i nie mam zadnej transakcji na nim? Jest w ogole taka mozliwosc?

Awatar użytkownika
_-_XeroX_-_

Post autor: _-_XeroX_-_ » pn mar 20, 2023 1:20 pm

Elliee pisze:
pn mar 20, 2023 1:13 pm
Elliee pisze:
PayRedeem_Support pisze:

Jak mam zweryfikowac konto do wyplat z Payredeem, jesli je dopiero zalozylam i nie mam zadnej transakcji na nim? Jest w ogole taka mozliwosc?
Później gdy będziesz wypłacać będzie opcja chyba, że dadzą to w nowej wersji SU

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pn mar 20, 2023 1:43 pm

malablondynka22 pisze:
pn mar 20, 2023 10:19 am
@PayRedeem_Support chciałabym zapytać czy można rozdzialać środki na kilka kont bankowych a także ile bedziemy czekać na przlew od Państwa na konto? Na stronie pisało że jest to dłuższy czas, tak samo jak w rozmowie podkeślał konsultant że czas oczekiwania to nawet do 10 dni.
Środki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.

Np. jeżeli masz 40,000 żetonów i chcesz przesłać na dwa konta to trzeba:

1. Mieć dwa zweryfikowane konta
2. Zrobić wypłatę z Showup na PayRedeem w dwóch transzach - np. jedną na 30,000 żetonów a drugą na 10,000 żetonów
3. W PayRedeem wtedy pojawią się "eKarty Wypłat" na 3,000 PLN i 1,000 PLN
4. Każdą z "eKart Wypłat" przesłać na inne konto

Przelewy będą szły systemem ELIXIR i będą dochodzić do następnego dnia roboczego. Przelewy realizowane na konta zagraniczne będą szły dłużej, w zależności gdzie je wysyłamy.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pn mar 20, 2023 1:50 pm

Elliee pisze:
pn mar 20, 2023 1:13 pm
Elliee pisze:
PayRedeem_Support pisze:

W banku można poprosić o zaświadczenie o posiadaniu rachunku bankowego, ale czasami bywa to odpłatne. Można też wykonać jakąś malutką transakcję żeby się coś pojawiło w historii.

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » pn mar 20, 2023 1:59 pm

PayRedeem_Support pisze:
pn mar 20, 2023 1:43 pm
malablondynka22 pisze:
Środki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.

2. Zrobić wypłatę z Showup na PayRedeem w dwóch transzach - np. jedną na 30,000 żetonów a drugą na 10,000 żetonów

Przelewy będą szły systemem ELIXIR i będą dochodzić do następnego dnia roboczego. Przelewy realizowane na konta zagraniczne będą szły dłużej, w zależności gdzie je wysyłamy.
Ile np. trwa przelew na revolut?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pn mar 20, 2023 2:22 pm

Cash_Lola pisze:
pn mar 20, 2023 1:59 pm
PayRedeem_Support pisze:
pn mar 20, 2023 1:43 pm
malablondynka22 pisze:

Ile np. trwa przelew na revolut?
Tak samo, w większości przypadków następnego dnia roboczego. (Jeżeli IBAN Twojego konta na Revolut zaczyna się z "PL")

ODPOWIEDZ