Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
@PayRedeem_Support chciałabym zapytać czy można rozdzialać środki na kilka kont bankowych a także ile bedziemy czekać na przlew od Państwa na konto? Na stronie pisało że jest to dłuższy czas, tak samo jak w rozmowie podkeślał konsultant że czas oczekiwania to nawet do 10 dni.
Jak mam zweryfikowac u Was konto, jesli je dopiero zalozylam i nie mam zadnej transakcji na nim? Jest w ogole taka mozliwosc?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 9:57 amPod koniec tego tygodnia, ale jest to zależne od wielu zmiennych. Oficjalna data rozpoczęcia będzie na pewno ogłoszona przez Showup.tvrabarbarowy6969 pisze: ↑pt mar 17, 2023 5:22 pmPayRedeem_Support
Kiedy zaczniecie realizować wypłaty z Showup?
-
- Partner
-
- Partner
Tak jest.
Elliee pisze: ↑pn mar 20, 2023 11:30 amJak mam zweryfikowac konto do wyplat z Payredeem, jesli je dopiero zalozylam i nie mam zadnej transakcji na nim? Jest w ogole taka mozliwosc?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 9:57 amPod koniec tego tygodnia, ale jest to zależne od wielu zmiennych. Oficjalna data rozpoczęcia będzie na pewno ogłoszona przez Showup.tvrabarbarowy6969 pisze: ↑pt mar 17, 2023 5:22 pmPayRedeem_Support
Kiedy zaczniecie realizować wypłaty z Showup?
- _-_XeroX_-_
Później gdy będziesz wypłacać będzie opcja chyba, że dadzą to w nowej wersji SUElliee pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:13 pmElliee pisze: ↑pn mar 20, 2023 11:30 amJak mam zweryfikowac konto do wyplat z Payredeem, jesli je dopiero zalozylam i nie mam zadnej transakcji na nim? Jest w ogole taka mozliwosc?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 9:57 am
Pod koniec tego tygodnia, ale jest to zależne od wielu zmiennych. Oficjalna data rozpoczęcia będzie na pewno ogłoszona przez Showup.tv
-
- Partner
Środki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.malablondynka22 pisze: ↑pn mar 20, 2023 10:19 am@PayRedeem_Support chciałabym zapytać czy można rozdzialać środki na kilka kont bankowych a także ile bedziemy czekać na przlew od Państwa na konto? Na stronie pisało że jest to dłuższy czas, tak samo jak w rozmowie podkeślał konsultant że czas oczekiwania to nawet do 10 dni.
Np. jeżeli masz 40,000 żetonów i chcesz przesłać na dwa konta to trzeba:
1. Mieć dwa zweryfikowane konta
2. Zrobić wypłatę z Showup na PayRedeem w dwóch transzach - np. jedną na 30,000 żetonów a drugą na 10,000 żetonów
3. W PayRedeem wtedy pojawią się "eKarty Wypłat" na 3,000 PLN i 1,000 PLN
4. Każdą z "eKart Wypłat" przesłać na inne konto
Przelewy będą szły systemem ELIXIR i będą dochodzić do następnego dnia roboczego. Przelewy realizowane na konta zagraniczne będą szły dłużej, w zależności gdzie je wysyłamy.
-
- Partner
W banku można poprosić o zaświadczenie o posiadaniu rachunku bankowego, ale czasami bywa to odpłatne. Można też wykonać jakąś malutką transakcję żeby się coś pojawiło w historii.Elliee pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:13 pmElliee pisze: ↑pn mar 20, 2023 11:30 amJak mam zweryfikowac konto do wyplat z Payredeem, jesli je dopiero zalozylam i nie mam zadnej transakcji na nim? Jest w ogole taka mozliwosc?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 9:57 am
Pod koniec tego tygodnia, ale jest to zależne od wielu zmiennych. Oficjalna data rozpoczęcia będzie na pewno ogłoszona przez Showup.tv
Ile np. trwa przelew na revolut?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:43 pmŚrodki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.malablondynka22 pisze: ↑pn mar 20, 2023 10:19 am@PayRedeem_Support chciałabym zapytać czy można rozdzialać środki na kilka kont bankowych a także ile bedziemy czekać na przlew od Państwa na konto? Na stronie pisało że jest to dłuższy czas, tak samo jak w rozmowie podkeślał konsultant że czas oczekiwania to nawet do 10 dni.
2. Zrobić wypłatę z Showup na PayRedeem w dwóch transzach - np. jedną na 30,000 żetonów a drugą na 10,000 żetonów
Przelewy będą szły systemem ELIXIR i będą dochodzić do następnego dnia roboczego. Przelewy realizowane na konta zagraniczne będą szły dłużej, w zależności gdzie je wysyłamy.
-
- Partner
Tak samo, w większości przypadków następnego dnia roboczego. (Jeżeli IBAN Twojego konta na Revolut zaczyna się z "PL")Cash_Lola pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:59 pmIle np. trwa przelew na revolut?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:43 pmŚrodki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.malablondynka22 pisze: ↑pn mar 20, 2023 10:19 am@PayRedeem_Support chciałabym zapytać czy można rozdzialać środki na kilka kont bankowych a także ile bedziemy czekać na przlew od Państwa na konto? Na stronie pisało że jest to dłuższy czas, tak samo jak w rozmowie podkeślał konsultant że czas oczekiwania to nawet do 10 dni.