Dzisiaj jest wt cze 24, 2025 12:49 am
Post autor: kochaina_ » sob wrz 28, 2019 2:20 pm
Post autor: WookieWookie » ndz wrz 29, 2019 12:46 pm
Oszustwa nadal są - nawet jak ktoś ma ikonkę.Anastazja31 pisze: ↑sob wrz 28, 2019 11:13 amA o to chodzi że skończyło się oszukiwanie z lushem![]()
![]()
![]()
teraz widać która dziewczyna ma połączonego lusha ze stroną, lush reaguje na wszystkie napiwki, a na ten ustawiony (sama sobie dziewczyna ustawia) można nim sterować przez określony czas.
SUPER ZMIANA!!! JUŻ NIE TRZEBA KOMBINOWAĆ, WŁĄCZASZ PARUJESZ ZABAWKĘ Z PROFILEM I SAMO LECI![]()
![]()
Ja wczoraj sparowałam zabawkę, i się świetnie bawiłam na transmisji![]()
Post autor: _Suzy_ » ndz wrz 29, 2019 12:51 pm
w sumie jak można oszukiwać w ten sposób?WookieWookie pisze: ↑ndz wrz 29, 2019 12:46 pmOszustwa nadal są - nawet jak ktoś ma ikonkę.Anastazja31 pisze: ↑sob wrz 28, 2019 11:13 amA o to chodzi że skończyło się oszukiwanie z lushem![]()
![]()
![]()
teraz widać która dziewczyna ma połączonego lusha ze stroną, lush reaguje na wszystkie napiwki, a na ten ustawiony (sama sobie dziewczyna ustawia) można nim sterować przez określony czas.
SUPER ZMIANA!!! JUŻ NIE TRZEBA KOMBINOWAĆ, WŁĄCZASZ PARUJESZ ZABAWKĘ Z PROFILEM I SAMO LECI![]()
![]()
Ja wczoraj sparowałam zabawkę, i się świetnie bawiłam na transmisji![]()
A niektóre mimo posiadania zabawki, olewają parowanie jej z SU. Nie dziwię się, bo nie dali jasnych wymagań.
Post autor: WookieWookie » ndz wrz 29, 2019 1:07 pm
No chyba, że linia zmienia położenie, a zabawka nie bzyczy
Post autor: _Suzy_ » ndz wrz 29, 2019 1:16 pm
bo pewnie uzywają nadal skryptów od pana F. :> chyba, że te panie nie były na Twojej liścieWookieWookie pisze: ↑ndz wrz 29, 2019 1:07 pmNo chyba, że linia zmienia położenie, a zabawka nie bzyczy
A powodów może być... minimum dwa
A i tak widzę, ile tych panienek z okienka ma w opisie nadal Lusha i jęczy, a ikonki nie mają. Będzie widać wyraźniej, które w kulki lecą.
Post autor: WookieWookie » ndz wrz 29, 2019 1:58 pm
Oj zdecydowanie nie, bo zapytane o to czemu tak jest, nie dają odpowiedzi, że skrypt mają.
Post autor: Anastazja31 » ndz wrz 29, 2019 6:40 pm
Post autor: puszysta28 » pn wrz 30, 2019 3:51 pm
Post autor: _Suzy_ » pn wrz 30, 2019 5:01 pm
wina leży po stronie zabawki-niektóre ruchy antenką zaburzają sygnał, można przecierpieć, próbować reklamować zabawkę, albo kupić drugą.puszysta28 pisze: ↑pn wrz 30, 2019 3:51 pmwitam a mam pytanie moze mi ktos doradzi lusha wkladam i mnie rozlacza w tej aplikacji wyjme wsszystko jest ok rzeczywiscie reauguje na kazdy napiwek mam polaczenie dobre taki sam internet w telefonie jak i na laptopie wyczyscilam caly laptop od nowa zainstlowalam goglle chrome i ciagle to samo slyszalam ze ta aplikacja lovense connect czesto rozlacza ale odrazu jak zrobili fukncje lusha to dziallal normalnie nie wiem moze ja cos popsulam poporosze jakies informacje
Post autor: puszysta28 » pn wrz 30, 2019 5:03 pm