Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

O co chodzi z tą nowością lusha?

O wszystkim i o niczym.
kochaina_

Re: O co chodzi z tą nowością lusha?

Post autor: kochaina_ » sob wrz 28, 2019 2:20 pm

W końcu działa! :) :) :D faktycznie musi być na tym samym internecie, a akurat miałam włączony w telefonie net z sieci zamiast wifi z domu, o ja głupia :lol: no to teraz juz nie moge sie doczekać transmisji. Dziękuję _Suzy_ uratowalas moje nerwy :)

WookieWookie

Post autor: WookieWookie » ndz wrz 29, 2019 12:46 pm

Anastazja31 pisze:
sob wrz 28, 2019 11:13 am
A o to chodzi że skończyło się oszukiwanie z lushem :lol: :lol: :lol:
teraz widać która dziewczyna ma połączonego lusha ze stroną, lush reaguje na wszystkie napiwki, a na ten ustawiony (sama sobie dziewczyna ustawia) można nim sterować przez określony czas.
SUPER ZMIANA!!! JUŻ NIE TRZEBA KOMBINOWAĆ, WŁĄCZASZ PARUJESZ ZABAWKĘ Z PROFILEM I SAMO LECI :) :) :)
Ja wczoraj sparowałam zabawkę, i się świetnie bawiłam na transmisji :D
Oszustwa nadal są - nawet jak ktoś ma ikonkę.
A niektóre mimo posiadania zabawki, olewają parowanie jej z SU. Nie dziwię się, bo nie dali jasnych wymagań.

Awatar użytkownika
_Suzy_

Post autor: _Suzy_ » ndz wrz 29, 2019 12:51 pm

WookieWookie pisze:
ndz wrz 29, 2019 12:46 pm
Anastazja31 pisze:
sob wrz 28, 2019 11:13 am
A o to chodzi że skończyło się oszukiwanie z lushem :lol: :lol: :lol:
teraz widać która dziewczyna ma połączonego lusha ze stroną, lush reaguje na wszystkie napiwki, a na ten ustawiony (sama sobie dziewczyna ustawia) można nim sterować przez określony czas.
SUPER ZMIANA!!! JUŻ NIE TRZEBA KOMBINOWAĆ, WŁĄCZASZ PARUJESZ ZABAWKĘ Z PROFILEM I SAMO LECI :) :) :)
Ja wczoraj sparowałam zabawkę, i się świetnie bawiłam na transmisji :D
Oszustwa nadal są - nawet jak ktoś ma ikonkę.
A niektóre mimo posiadania zabawki, olewają parowanie jej z SU. Nie dziwię się, bo nie dali jasnych wymagań.
w sumie jak można oszukiwać w ten sposób?
ktoś rzuca napiwek-linia zmienia swoje położenie-zabawka bzyczy
bez dopierdzielania, po prostu nic mi nie przychodzi do głowy

WookieWookie

Post autor: WookieWookie » ndz wrz 29, 2019 1:07 pm

_Suzy_ pisze:
ndz wrz 29, 2019 12:51 pm
No chyba, że linia zmienia położenie, a zabawka nie bzyczy :-)
A powodów może być... minimum dwa :P

A i tak widzę, ile tych panienek z okienka ma w opisie nadal Lusha i jęczy, a ikonki nie mają. Będzie widać wyraźniej, które w kulki lecą.

Awatar użytkownika
_Suzy_

Post autor: _Suzy_ » ndz wrz 29, 2019 1:16 pm

WookieWookie pisze:
ndz wrz 29, 2019 1:07 pm
_Suzy_ pisze:
ndz wrz 29, 2019 12:51 pm
No chyba, że linia zmienia położenie, a zabawka nie bzyczy :-)
A powodów może być... minimum dwa :P

A i tak widzę, ile tych panienek z okienka ma w opisie nadal Lusha i jęczy, a ikonki nie mają. Będzie widać wyraźniej, które w kulki lecą.
bo pewnie uzywają nadal skryptów od pana F. :> chyba, że te panie nie były na Twojej liście :P

WookieWookie

Post autor: WookieWookie » ndz wrz 29, 2019 1:58 pm

_Suzy_ pisze:
ndz wrz 29, 2019 1:16 pm
bo pewnie uzywają nadal skryptów od pana F. :> chyba, że te panie nie były na Twojej liście :P
Oj zdecydowanie nie, bo zapytane o to czemu tak jest, nie dają odpowiedzi, że skrypt mają.
Tych dziewczyn "pana F" jest garstka i nie kryją się z niczym, jeżeli maja coś od "pana F".

Anastazja31

Post autor: Anastazja31 » ndz wrz 29, 2019 6:40 pm

Ja tam nie wiem... nikogo nie oskarżam, mogę mówić o sobie.
Oszukiwać nie mam zamiaru, bo nie raz się przekonałam że tutaj jak i wszędzie uczciwość się zwraca podwójnie. Zawsze mogę wyjąć zabawkę i pokazać, z resztą to bardzo przyjemne jest :D więc po co miała bym oszukiwać i sama sobie zabawę zabierać ;)

puszysta28

Post autor: puszysta28 » pn wrz 30, 2019 3:51 pm

witam a mam pytanie moze mi ktos doradzi lusha wkladam i mnie rozlacza w tej aplikacji wyjme wsszystko jest ok rzeczywiscie reauguje na kazdy napiwek mam polaczenie dobre taki sam internet w telefonie jak i na laptopie wyczyscilam caly laptop od nowa zainstlowalam goglle chrome i ciagle to samo slyszalam ze ta aplikacja lovense connect czesto rozlacza ale odrazu jak zrobili fukncje lusha to dziallal normalnie nie wiem moze ja cos popsulam poporosze jakies informacje

Awatar użytkownika
_Suzy_

Post autor: _Suzy_ » pn wrz 30, 2019 5:01 pm

puszysta28 pisze:
pn wrz 30, 2019 3:51 pm
witam a mam pytanie moze mi ktos doradzi lusha wkladam i mnie rozlacza w tej aplikacji wyjme wsszystko jest ok rzeczywiscie reauguje na kazdy napiwek mam polaczenie dobre taki sam internet w telefonie jak i na laptopie wyczyscilam caly laptop od nowa zainstlowalam goglle chrome i ciagle to samo slyszalam ze ta aplikacja lovense connect czesto rozlacza ale odrazu jak zrobili fukncje lusha to dziallal normalnie nie wiem moze ja cos popsulam poporosze jakies informacje
wina leży po stronie zabawki-niektóre ruchy antenką zaburzają sygnał, można przecierpieć, próbować reklamować zabawkę, albo kupić drugą.
Problem będzie się raczej nasilał.
miałam dwa lushe i z jednym i z drugim jest ta sama akcja-im starszy tym gorzej z połączeniem

puszysta28

Post autor: puszysta28 » pn wrz 30, 2019 5:03 pm

no wlasnie bo moj jest starszy chyba tej pierwszej generacji nie ma az tak bardzo silnych wibraci

ODPOWIEDZ