Połykanie własnej spermy
Re: Połykanie własnej spermy
Nieśmiały chyba uległy tylko uważaj bo to naprawdę uzależnia i licz się z tym że jak już polkniesz pierwszy raz to może to być Twój pierwszy krok w zostaniu spermojadem 😊 tak jak to się ze mną stało 😊
-
Też mi się wydaje, że jak w końcu się odważę i zdecyduje zrobić to u jakieś pani to będę chciał codziennie. Tylko jak zrobić ten pierwszy krok :/
Nie odbierz tego źle ,ale jak mam być szczery to pierdolisz jak potłuczony 😂 albo chcesz i chciałbyś to zrobić albo po prostu tylko jest to twoja fantazja ... Jak zrobić pierwszy krok ... Po prostu spuścić się i połknąć !!! Jak masz to zrobić to nie myśl o tym podczas spuszczania się tylko się spuść i momentalnie złóż nie wiem z dłoni ? Nie myśl tylko połknij a zobaczysz że nie będziesz żałował 😊 ja tam za jakieś pół godziny biorę sprawy w swoje ręce 💪 wytrzepie kutasa opróżniając jaja ... Spust na dużą łyżkę... Potem łyżka do ust ... Połyk i można iść spać 😊 nad czym tu się zastanawiać to nie wiemniesmialy_chyba_ulegly pisze: ↑pn cze 30, 2025 3:08 pmTeż mi się wydaje, że jak w końcu się odważę i zdecyduje zrobić to u jakieś pani to będę chciał codziennie. Tylko jak zrobić ten pierwszy krok :/
-
Mój problem nie stanowi samo zrobienie tego, ale zrobienie tego na privie podczas gdy kobieta na mnie patrzy. W takim układzie jeszcze tego nie zrobiłem. Fantazjuje o tym ale nie mam póki co na to odwagi. Nie chciałbym też zostać np. nagrany.spory987 pisze: ↑pn cze 30, 2025 8:28 pmNie odbierz tego źle ,ale jak mam być szczery to pierdolisz jak potłuczony 😂 albo chcesz i chciałbyś to zrobić albo po prostu tylko jest to twoja fantazja ... Jak zrobić pierwszy krok ... Po prostu spuścić się i połknąć !!! Jak masz to zrobić to nie myśl o tym podczas spuszczania się tylko się spuść i momentalnie złóż nie wiem z dłoni ? Nie myśl tylko połknij a zobaczysz że nie będziesz żałował 😊 ja tam za jakieś pół godziny biorę sprawy w swoje ręce 💪 wytrzepie kutasa opróżniając jaja ... Spust na dużą łyżkę... Potem łyżka do ust ... Połyk i można iść spać 😊 nad czym tu się zastanawiać to nie wiemniesmialy_chyba_ulegly pisze: ↑pn cze 30, 2025 3:08 pmTeż mi się wydaje, że jak w końcu się odważę i zdecyduje zrobić to u jakieś pani to będę chciał codziennie. Tylko jak zrobić ten pierwszy krok :/
Mnie tam właśnie ta świadomość patrzącej na mnie kobiety kiedy na jej oczach i na rozkaz połykam własną spermę jeszcze bardziej nakręca !!! Jak się boisz że zostaniesz nagrany to nie wiem nie pokazuj twarzy ,tylko np.do ust ...lub nie wiem kup sobie jakąś kominiarkę,maskę itp ... Albo umów się na realna sesje z jakaś dominujaca kobieta i niech Cię nakarmi w domowym zaciszu .Nie będziesz musiał się bać że zostaniesz nagrany. Ja już mam za sobą takie sesje i nie narzekam .Powiem więcej hehe ... Nie ma to jak zapłacić za możliwość połykania własnej spermy na oczach kobiety ,no ale coz ... Taki fetysz ... Uwielbiam takie zabawy z dominujacymi kobietami