SENSI_PARIS niezły wałek i robienie z ludzi debili
-
Re: SENSI_PARIS niezły wałek i robienie z ludzi debili
Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris
-
No niestety, przegrani wystepujacy w obronie wygranych to choroba, i to endemicznie polska. Np. zawsze jak sie pojawi pomysl opodatkowania tych, co maja najwiecej, to najbardziej rodzieraja szaty i krzycza o zamordyzmie tacy, co maja najmniej. A zeby tak daleko nie szukac, widzimy to w postawie takiego oto Munka1. Nic nie wygral nigdy, ale bohatersko staje w obronie cudzego przywileju.
Nie o taka solidarnosc walczyla Solidarnosc.
Please go po reason do glowy, p0laki.
Coś tam kiedyś udało się wygrać :)PenisEnlargementGummies pisze: ↑pt kwie 25, 2025 5:07 pmNo niestety, przegrani wystepujacy w obronie wygranych to choroba, i to endemicznie polska. Np. zawsze jak sie pojawi pomysl opodatkowania tych, co maja najwiecej, to najbardziej rodzieraja szaty i krzycza o zamordyzmie tacy, co maja najmniej. A zeby tak daleko nie szukac, widzimy to w postawie takiego oto Munka1. Nic nie wygral nigdy, ale bohatersko staje w obronie cudzego przywileju.
-
Przed jej wakacjami wylosowalem z koperty za 500z priv 10 minut. Za każdym razem jak się do niej odezwe to tylko wyświetla XDDD
To było piękne jak wleciał moderator i nakazał jej bilety rozdawać :D sam wołałem moderatora to już chciała mi bana dać, że donoszę moderatorowi :D a potem grzeczniutko mi bilet dała.
Myślała, że w chuja zrobi, że niby przypadkowo wyłączyła grupę, a potem jeszcze perfidnie gadała, że jebać to i musimy drugi raz kupować.
Ludzie piszący wczoraj, że każdy kto dał 100 to miałby znaczek VIP przy nicku, wiedzcie, że jak transmitująca zrestartuje transmisje to te znaczki przepadają.
U niej żeby odebrać coś z tych kopert czy to priva czy to zdjęcie to trzeba kupić ich mnóstwo wtedy łaskawie zrealizuje żeby czasem taki hojny widz się nie obraził.
A takich pojedynczych to ma w dupie.
Myślała, że w chuja zrobi, że niby przypadkowo wyłączyła grupę, a potem jeszcze perfidnie gadała, że jebać to i musimy drugi raz kupować.
Ludzie piszący wczoraj, że każdy kto dał 100 to miałby znaczek VIP przy nicku, wiedzcie, że jak transmitująca zrestartuje transmisje to te znaczki przepadają.
U niej żeby odebrać coś z tych kopert czy to priva czy to zdjęcie to trzeba kupić ich mnóstwo wtedy łaskawie zrealizuje żeby czasem taki hojny widz się nie obraził.
A takich pojedynczych to ma w dupie.
To akurat wina zbyt częstych wstrzykiwań kwasu w usta i straciła czucie i ruchomość górnej wargi przez to :Dedwardos34 pisze: ↑pn cze 30, 2025 9:17 amale ona jest brzydka , wargę /twarz ma skrzywiona jakby ja koń kopnol .tez obejze czasami zobaczyć co się dzieje ... ale tyle kasy jej zostawiać trzeba być zdrowo jebnietym - lepiej na kurwy przepuścić.przestac sponsorować pato e-szmaty