Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pewna pani klęcząca w krzakach na M

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Dupka1

Re: Pewna pani klęcząca w krzakach na M

Post autor: Dupka1 » pt paź 11, 2019 2:01 pm

Byłem 3 razy za każdym razem kit nic co w opisie . Nie ma co porównywać tych dwóch dziewczyn do siebie niebo a ziemia . Hehe ciekawe jak to zrobisz jak ona uważa że pisanie u niej na czacie jest spamowaniem i na dzień dobry daje bana. Hmmm już widzę jak proszę moda o przyjście haa po sekundzie będzie prezent

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » pt paź 11, 2019 2:02 pm

Oczywiście, że od tego jest moderacja...
Zastanawia mnie tylko to czy ta cała sytuacja jest spowodowana opieszałością moderacji czy czym innym...
Nie snuje tu teorii spiskowych...
Oczywiście, że każde oszustwo trzeba potępić...
Małe i duże...

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » pt paź 11, 2019 2:15 pm

Moim zdaniem ona jest po prostu sprytna...
Dajmy na to, że w opisie grupowej jest "anal"...
Co robi Małolatka...?
Wsadza palca w dupę...
Był anal?
Można powiedzieć, że jakiś tam był...
Cel wykonany, koniec pieśni...
Chociaż ja trafiłem na jej dwie grupowe (skuszony tematami o niej na forum) na których nic nie zrobiła poza pokazaniem cipki na 30 sek...

Casual69

Post autor: Casual69 » pt paź 11, 2019 8:16 pm

O kim plotkujecie o tej malolatce18? Przecież ona ma żółte papiery i kasę chyba na leki wydaje bo wygląda jak biedna.

TW_Serdel

Post autor: TW_Serdel » pt paź 11, 2019 8:23 pm

Dziewczyno...
z takim stosunkiem do innych, to Ty daleko nie zajdziesz.
Wszyscy są źli, paskudni, głupi, nie tacy.
Ty jedna bez skazy.
Na koniec
- życzę Ci trochę więcej refleksji na swój własny temat i samokrytycyzmu.

Casual69

Post autor: Casual69 » pt paź 11, 2019 8:34 pm

Kolejny samarytanin a pod innym nickiem napierdala ja przynajmniej się nie ukrywam i nie mam 2 twarzy.

TW_Serdel

Post autor: TW_Serdel » pt paź 11, 2019 8:43 pm

Ja mam cztery - jestem Światowidem. ;)
Przynajmniej nikt mi znienacka w dupę nie zasadzi. :geek:

robertxxx

Post autor: robertxxx » pt paź 11, 2019 8:47 pm

Casual69 pisze:
pt paź 11, 2019 8:34 pm
Kolejny samarytanin a pod innym nickiem napierdala ja przynajmniej się nie ukrywam i nie mam 2 twarzy.
jak nie ukrywasz się jak piszesz z jednego konta a nadajesz z innego, a od początku kariery miałaś juz z 40 kont ;)

Casual69

Post autor: Casual69 » pt paź 11, 2019 10:03 pm

Na showupie każda laska miała masę kont tylko ja się nigdy z tym nie kryłam specjalnie i nawet zakładała te same ubrania, tensą pokój czy usta itd po prostu nie chciałam żeby ktoś po nicku na mój temat trafiał gdzie jest pełno klamstw

Casual69

Post autor: Casual69 » pt paź 11, 2019 10:10 pm

Zresztą przez te ploteczki koniobijców którzy tam potrafią pół dnia prześledzić i pisać posty bo su to ich życie i tutaj mają jedyne relacje z kobietami. Nikogo nie obchodzą kłamstwa i opinie ludzie , którzy mogą napisać wszystko do tego laski same tam próbują zrazić facetów do konkurencji i to forum zniszczyło atmosferę na su, laski siedzą wkurwione i tylko na żetony patrzą kiedyś też siedziały tu tylko dla żetonów ale bardziej szanowały widzów a przestały jak zobaczyły co ci widzowie piszą o nich w internecie. Prawda wyszła na jaw.

ODPOWIEDZ