Hej Natalka
Przebieranki w damskie ciuszki
Hej Bardzo bym chciał się zabawić z kimś kto również uwielbia damska bielizna
-
Heute
Ale to najlepsza zabawa i odjazd jaki wogole w erotyce jest Co sam od 20 juz lat w tajemnicy przed zona do dzisiaj robie ale juz bez zadnych oporow i do mnie do domu nawet kilka razy oficjalnie faceta zaprosilem jak kumpla oficjalnie co do rana u mnie zostal jak moja zona co go kompletnie o 21- ej widziala jak do mnie wpadl niby z pracy i na nocna zmiane do pracy pojechala na stacje Aral gdzie do wpoldo 7- ej pracuje i okolo 8- ej jest spowrotem w domu i do dzisiaj to uwielbiam robic najbardziej zaraz po jej wyjsciu z domu juz obydwoje nakreceni wczesniej w salonie sobie razem siedzimy ogladajac gole tylki meskie i ostro sie podniecajac az spodnie mi do kolan sciagajac i goly tylek od tylu na maxa wypiety przed nim klepiac glosno po golym tylku i okolo 4.ej nad ranem kompletnie bez ogrodek w raj
Ale to najlepsza zabawa i odjazd jaki wogole w erotyce jest Co sam od 20 juz lat w tajemnicy przed zona do dzisiaj robie ale juz bez zadnych oporow i do mnie do domu nawet kilka razy oficjalnie faceta zaprosilem jak kumpla oficjalnie co do rana u mnie zostal jak moja zona co go kompletnie o 21- ej widziala jak do mnie wpadl niby z pracy i na nocna zmiane do pracy pojechala na stacje Aral gdzie do wpoldo 7- ej pracuje i okolo 8- ej jest spowrotem w domu i do dzisiaj to uwielbiam robic najbardziej zaraz po jej wyjsciu z domu juz obydwoje nakreceni wczesniej w salonie sobie razem siedzimy ogladajac gole tylki meskie i ostro sie podniecajac az spodnie mi do kolan sciagajac i goly tylek od tylu na maxa wypiety przed nim klepiac glosno po golym tylku i okolo 4.ej nad ranem kompletnie bez ogrodek w raj
-
To bardzö chetnie wlasnie sam Transmisje publiczna sobie wlaczylem i odrazu 2 zaproszenia na priva dostalem i z facetem z mega zajebista pala xxxl do gory jak stalowy slup sterczac duzymi jajami i zajebista meska dupa co mnie na zywo w salonie u mnie ogladal totalnie bez zadnych hamulcow i rozkazy dawal co mam pokazywac az jak zajebista suczka od tylu na sofie przed zona obok w sypialni spi perfidnie pocichu w jej ponczoszkach spodniczce dzinsiwej i szpilkach spodnie na kolana sciagajac wypiety do Kamery i walil ostro sobie konia az slychac bylo ze sluchawek i dla mnie to najlepsza zabawa i zaden Problem a Wiec zapraszam
-
Czekam w salonie u mnie na was co chca zobaczyc jak ja sie bez zadnych oporow w tajemnicy w damskie ciuszki mojej zony ubrany zabawiam