Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Nie działająca kamerka

Nie wykrywa kamery? Nie ma obrazu? Opisz problem.
lolczak

Nie działająca kamerka

Post autor: lolczak » pn mar 03, 2025 9:16 am

Witam nie działa mi kamerka podczas prywatnej transmisji gdy wchodzę do kogoś u mnie jest wszystko okej pokazane , live itp a druga osoba mówi że nie w ogóle nic nie widać i to jest tylko u tej jednej osoby, ktoś coś?

dawdoof1

Post autor: dawdoof1 » czw cze 19, 2025 7:30 am

Ja mam to samo, najwidoczniej to wina Su

Squirtujaca_kotka91

Post autor: Squirtujaca_kotka91 » czw cze 19, 2025 8:29 am

U mnie to samo. Jak ktoś mnie zaprasza na priv, to ładuje obraz z kamery i nie chce sie połączyć. Myslałam, że to wina kamerki, ale gdy podłączam inną , to pojawia się ten sam problem. Ewidentnie to wina leży po stronie showupa

ciasna_czikita

Post autor: ciasna_czikita » czw cze 19, 2025 11:56 am

U mnie też i problem tylko na priv :( zgłosiłam do bokshowup ... czekam :(

Muniek1

Post autor: Muniek1 » czw cze 19, 2025 2:46 pm

Wina jest po stronie Showupa. Czy coś z tym zrobią? Tego nie wie nikt.

Lena87

Post autor: Lena87 » czw cze 19, 2025 6:02 pm

Ja też mam problem z priv tylko raz mnie widać raz nie w sumie średnio co 2-3 priv jest ok to jest tragedia. Też im zgłaszałam niestety dostaje tylko jakieś głupie odpowiedzi dotyczące prędkości internetu aby się tylko odczepić masakra tym bardziej że jest stale łącze, nic nie było zmieniane po tej ich awarii są ciągle problemy więc raczej wina leży po ich stronie tym bardziej że u większości osób tak jest.

Squirtujaca_kotka91

Post autor: Squirtujaca_kotka91 » czw cze 19, 2025 7:02 pm

U mnie na prvach pojawiają się piksele, a jak ktoś do mnie mówi to tak jakby był zmutowany głos, zwolnione tempo mowy.
Też mi odpisali, że mam sprawdzić łącze internetu

Muniek1

Post autor: Muniek1 » sob cze 21, 2025 11:14 am

Oni tylko tak potrafią odpisać, że ma się sprawdzić swój internet i tyle. Nie przyznają się, że wina leży po ich stronie.
A ewidentnie jest to ich wina, każda transmitująca ma jakieś problemy czy to z privami czy to z grupowymi. Raz łączy na nich raz nie łączy.

nympho_queen

Post autor: nympho_queen » ndz cze 22, 2025 12:30 pm

u mnie ten sam problem :/

--s--

Post autor: --s-- » pn cze 23, 2025 10:23 am

U mnie to samo . Na ogólnym wszystko działa a na priv problemy . Nie da się tu robić priv.

ODPOWIEDZ