wypłata tokena
-
Re: wypłata tokena
Moje tokeny nie zostały zwrócone na konto, ale po prostu "Cofnięte". Nie są na koncie i na koncie nie ma payplum.
Czy ktoś to spotkał?
Czy ktoś to spotkał?
-
List również został wysłany. Proszę napisać, jeśli odpowiedzą wcześniej. Dziękuję
Ty też nie masz odpowiedzi?__Milena__ pisze: ↑śr kwie 30, 2025 7:35 amList również został wysłany. Proszę napisać, jeśli odpowiedzą wcześniej. Dziękuję
-
Napisałem już do nich 3 listy. Nie ma odpowiedzi. Pracuję nad kolejnym wnioskiem, żeby sprawdzić, jak to się potoczyAurelija pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:33 amTy też nie masz odpowiedzi?__Milena__ pisze: ↑śr kwie 30, 2025 7:35 amList również został wysłany. Proszę napisać, jeśli odpowiedzą wcześniej. Dziękuję
-
Sprawdź wątek na forum "Ostrożnie opłacać Miramadame" i przypomnij sobie, czy wymienieni tam mężczyźni Ci płacili. Bo zapłaciliśmy i jest podejrzenie, że z tego powodu nasze płatności zostały anulowaneAurelija pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:33 amTy też nie masz odpowiedzi?__Milena__ pisze: ↑śr kwie 30, 2025 7:35 amList również został wysłany. Proszę napisać, jeśli odpowiedzą wcześniej. Dziękuję
Sprawdziłem historię transferów tokenów na moją rzecz i nie znalazłem mężczyzn o takich pseudonimach.__Milena__ pisze: ↑pt maja 02, 2025 8:03 pmSprawdź wątek na forum "Ostrożnie opłacać Miramadame" i przypomnij sobie, czy wymienieni tam mężczyźni Ci płacili. Bo zapłaciliśmy i jest podejrzenie, że z tego powodu nasze płatności zostały anulowaneAurelija pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:33 amTy też nie masz odpowiedzi?__Milena__ pisze: ↑śr kwie 30, 2025 7:35 am
List również został wysłany. Proszę napisać, jeśli odpowiedzą wcześniej. Dziękuję
godzinę temu pieniądze zostały wysłane na payplum__Milena__ pisze: ↑śr kwie 30, 2025 7:35 amList również został wysłany. Proszę napisać, jeśli odpowiedzą wcześniej. Dziękuję
-
Ja też dostałam pieniądze na payplum)Aurelija pisze: ↑pn maja 05, 2025 11:43 pmgodzinę temu pieniądze zostały wysłane na payplum__Milena__ pisze: ↑śr kwie 30, 2025 7:35 amList również został wysłany. Proszę napisać, jeśli odpowiedzą wcześniej. Dziękuję
Co to było - pozostanie tajemnicą))
Życzę dobrych zarobków!