WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
@wszystkowidze prosimy o komentarz
-
mi wisi z 26.03... troche szkoda, że nie zlecają wypłat z danego miesiąca do konca tego danego miesiąca bo jak sie prowadzi działalnosć do ktorej zostalysmy tak jakby zmuszone to cieżko zamknąć przez to miesiąc jak wyplata z marca przyjdzie w polowie kwietnia xddddd
-
Ale Ty zdajesz sobie sprawę, że to nie tak działa z rozliczaniem się? Jak pieniądze wpłyną Ci na konto w kwietniu to się liczą do kwietnia, a nie do marca. Jakbyś miała wystawiane faktury tutaj to ok, ale ich nie ma, a kliknięcie "zlec wypłatę żetonów" nie sprawia magicznie, że te pieniądze liczą się do tego miesiąca i dnia w którym to zostało kliknięte, tylko jest ważne w którym miesiącu się pojawia na koncie... Możesz śmiało marzec już zamknąć.szolapocochodzi pisze: ↑śr kwie 02, 2025 6:43 pmmi wisi z 26.03... troche szkoda, że nie zlecają wypłat z danego miesiąca do konca tego danego miesiąca bo jak sie prowadzi działalnosć do ktorej zostalysmy tak jakby zmuszone to cieżko zamknąć przez to miesiąc jak wyplata z marca przyjdzie w polowie kwietnia xddddd
-
tak, wiem to, spokojnie, chodziło mi o to, że akurat tą wypłate z marca chciałam mieć rozliczoną za marzec a tak bd musiaął wpisac ją do kwietnia przy rozliczaniu Zle sie wyraziłam z tym zamykaniem miesiaca ;ppLorekAssholek pisze: ↑śr kwie 02, 2025 6:59 pmAle Ty zdajesz sobie sprawę, że to nie tak działa z rozliczaniem się? Jak pieniądze wpłyną Ci na konto w kwietniu to się liczą do kwietnia, a nie do marca. Jakbyś miała wystawiane faktury tutaj to ok, ale ich nie ma, a kliknięcie "zlec wypłatę żetonów" nie sprawia magicznie, że te pieniądze liczą się do tego miesiąca i dnia w którym to zostało kliknięte, tylko jest ważne w którym miesiącu się pojawia na koncie... Możesz śmiało marzec już zamknąć.szolapocochodzi pisze: ↑śr kwie 02, 2025 6:43 pmmi wisi z 26.03... troche szkoda, że nie zlecają wypłat z danego miesiąca do konca tego danego miesiąca bo jak sie prowadzi działalnosć do ktorej zostalysmy tak jakby zmuszone to cieżko zamknąć przez to miesiąc jak wyplata z marca przyjdzie w polowie kwietnia xddddd