Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
sensualia

Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Post autor: sensualia » śr mar 12, 2025 3:47 pm

Hej! Ja na zlecenie wypłaty żetonów czekam co prawda dopiero od 9 marca, więc mają czas, ale przyznam - zaczęłam się martwić po przeczytaniu forum. Zatem użyłam sprawdzonej i najszybszej metody kontaktu z nimi i zawołałam moderatora na transmisji, spytałam czy są przestoje i napisał, że nie. U mnie kiedyś było 9 dni roboczych czekania, bo wypłaciłam po 23.00, a to liczą już jako wypłata dnia kolejnego, bo "noc" :p Jak coś to wołajcie moderatora, od razu się pojawia.

NI__KOLKA

Post autor: NI__KOLKA » śr mar 12, 2025 4:05 pm

Preciez chlopy maja wyplaty v pracy kazdy miesonc tutaj diewczyny nemaja 7 dni albo wiencej i juz masakra :D

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 4:39 pm

sensualia pisze:
śr mar 12, 2025 3:47 pm
Hej! Ja na zlecenie wypłaty żetonów czekam co prawda dopiero od 9 marca, więc mają czas, ale przyznam - zaczęłam się martwić po przeczytaniu forum. Zatem użyłam sprawdzonej i najszybszej metody kontaktu z nimi i zawołałam moderatora na transmisji, spytałam czy są przestoje i napisał, że nie. U mnie kiedyś było 9 dni roboczych czekania, bo wypłaciłam po 23.00, a to liczą już jako wypłata dnia kolejnego, bo "noc" :p Jak coś to wołajcie moderatora, od razu się pojawia.
Ale kogo to obchodzi, o której poszło zlecenie? W regulaminie jak wół jest napisane "do 7 dni" i w tym czasie powinna nastąpić wypłata i to wg. mnie nawet na konto. To i tak bardzo długi czas oczekiwania jak na przelew. Dalej pozwalajcie na takie praktyki, to lepiej nie będzie. A moderator? Logiczne, że jeśli ma przykaz mówić, że jest ok, to tak będzie mówił. Pomijam juz fakt, że jak coś się dzieje to ich nie ma. Jak wolasz go w nocy, to często nie raczy się pojawić.

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 4:39 pm

NI__KOLKA pisze:
śr mar 12, 2025 4:05 pm
Preciez chlopy maja wyplaty v pracy kazdy miesonc tutaj diewczyny nemaja 7 dni albo wiencej i juz masakra :D
to czekaj i rok, jak Ci odpowiada.

NI__KOLKA

Post autor: NI__KOLKA » śr mar 12, 2025 4:50 pm

Trzeba miec i pienonze odlozone i nie Jak szie czeka dluzej to potem plakac :D ze nema :D normálna sprawa kiedys moze byc dluzej ☺️😉😄

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 4:56 pm

NI__KOLKA pisze:
śr mar 12, 2025 4:50 pm
Trzeba miec i pienonze odlozone i nie Jak szie czeka dluzej to potem plakac :D ze nema :D normálna sprawa kiedys moze byc dluzej ☺️😉😄
Haha ale nikt tu nie mówi o odkładaniu ;) A jakbyś mieszkania wynajmowała i np. 3 najemcy by Ci tak zalegali każdy po 3K to też byś powiedziała "nic się nie stało"?? Cyrk na kołach... Chodzi o konsekwencję!
Skoro wymagają od nas przestrzegania regulaminu niech robią to także sami! Piszesz jak potłuczona i tyle. Najlepiej siedź tu, pokazuj i niech w ogóle nie wypłacą.

NI__KOLKA

Post autor: NI__KOLKA » śr mar 12, 2025 4:59 pm

Ale tutaj nikogo neobchodzi co ty masz :D rozumiesz poprostu oni maja 7 dni i Jak szie opoznia to szie opoznia i ty z tym nic nezrobisz to chodz do normalnej pracy Jak ci szie nepodobá :D wiesz tyle by ci i oni napisali :D tylko ty tutaj szie cepiasz :D

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 5:08 pm

NI__KOLKA pisze:
śr mar 12, 2025 4:59 pm
Ale tutaj nikogo neobchodzi co ty masz :D rozumiesz poprostu oni maja 7 dni i Jak szie opoznia to szie opoznia i ty z tym nic nezrobisz to chodz do normalnej pracy Jak ci szie nepodobá :D wiesz tyle by ci i oni napisali :D tylko ty tutaj szie cepiasz :D
Śmieszna jesteś dziewczyno jak widać, a do normalnej pracy chodzę. Już dawno 7 dni minęło, więc tym się nie zasłaniaj. Ja chcę jedynie co moje i mam do tego prawo. Czekaj i latami na swoje jak Ci pasuje i nie masz zasad.

Lena87

Post autor: Lena87 » śr mar 12, 2025 5:08 pm

sensualia pisze:
Moderator tu nic nie da mówi to co musi ja do nich pisałam i nawet nie odpisują mam zlecony przelew 3 marca o godz 11:40 więc mija dzisiaj 8 dzień roboczy i dalej nie zlecili innym dziewczyna wiszą jeszcze z 1,2 marca więc trochę to za długi przestój w takim razie coś się musi dziac a nawet nie poinformują .

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 5:14 pm

Lena87 pisze:
śr mar 12, 2025 5:08 pm
sensualia pisze:
Moderator tu nic nie da mówi to co musi ja do nich pisałam i nawet nie odpisują mam zlecony przelew 3 marca o godz 11:40 więc mija dzisiaj 8 dzień roboczy i dalej nie zlecili innym dziewczyna wiszą jeszcze z 1,2 marca więc trochę to za długi przestój w takim razie coś się musi dziac a nawet nie poinformują .
Ależ przestań! Dramatyzujemy! Nasza koleżanka Ni__Kolka czekałaby do końca świata i o 1 dzień dłużej na swoją wypłatę, wiernie służąc portalowi, a Tobie poradzi, abyś poszła do pracy! xD Cyrk odjechał klauna zostawili. Wszystko w porządku xDxD

ODPOWIEDZ