WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
-
Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
Strona jest zależna od NAS
To my zarabiamy by oni mieli z nas prowozje.
Jeśli nie potrafi szanować się dziewczyn- nie łaska napisać komunikat "Hej, wypłaty będą opóźnione". Lepiej nie odpisywać na wiadomości dziewczynom i sianie paniki - to powinnysmy też tą stronę mieć gdziesz i przenosić siebie i widownie gdzies gdzie będziemy miały klarowna sytuację z wypłatami.
Jeśli nie potrafi szanować się dziewczyn- nie łaska napisać komunikat "Hej, wypłaty będą opóźnione". Lepiej nie odpisywać na wiadomości dziewczynom i sianie paniki - to powinnysmy też tą stronę mieć gdziesz i przenosić siebie i widownie gdzies gdzie będziemy miały klarowna sytuację z wypłatami.
Ruch był nieco mniejszy, to prawda, ale zawsze coś tam się dało ugrać... privy miałam, cele wpadały więc mówię jakoś szło, może nie tak jak wcześniej, ale bez tragedii. Póki co nie wchodzę od poniedziałku i dopóki kasa nie będzie zlecona, mam jeszcze końcówkę kolejnej wypłaty do zrobienia, ale to dopiero dokoncze jak zlecą zaległe. Jestem ciekawa czy jak zwykle usuną nie wygodny dla nich wątek...peachandcream97 pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:47 amMi przyszły wypłaty z konca lutego i początku marca i teraz czekam na jedną z 5 marca. I póki co nie robię trans. Ktoś pisał że ruch spadł na stronie, nie ma privow itd, ale jak weszłam do niektórych dziewczyn to były spore napiwki więc piszcie jak i Was to wygląda. Trzymajmy kciuki że to nie jest permanentny problem
-
Dziewczyny które czekają już ponad 7 dni roboczych: dostałyście odpowiedzi na maile od nich? Czy cisza jak zawsze?
Z tym brakiem konkurencji bym tak nie szalała... masę dziewczyn z su widzę już na innych portalach, bo tam kasa jest w 3 dni lub na czas, a nie nie wiadomo kiedy... Dlatego dziewczyny pouciekały i obrót spadł. Nie ukrywam, że sama poszukałam "alternatyw" i tu wchodzę i będę wchodzić coraz rzadziej lub w ogóle, bo nie mam pewności co do kasy.LorekAssholek pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:49 amNic mnie ostatnio tak nie wkurwia jak czekanie na realizacje wypłat na su...
Miałam pytać o 5, bo już trzy przelewy mi wiszą, ale widzę, że nie ma sensu. Jak ktoś nie ma realizacji z 3 marca to dziś mija 7 roboczych...
Tu brak szacunku i olewanie własnych zasad jest notoryczne. Wy musicie zrozumieć, że su jest pralnią hajsu i tam obrót zawsze jakis jest i nie zrobi im, że przez 3 dni będzie mniejszy ruch na stronie (zakładam, że po tym czasie każda która musi zarobić pokornie wróci), a część wykorzysta to żeby im na konto więcej wpadło jak nie będzie tak wielu osób, bo w końcu hajs wypłacą...Ruchansko07 pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:19 amAle tak by wszystkie dziewczyny nie weszły by zarobek ze strony był minimalny - może zrozumieją, że trzeba nas szanować
Póki nie ma porządnej konkurencji na naszym rynku to się nic nie zmieni.
tradycja: "Mamy 7 dni na zrealizowanie wypłaty.." xD to odpisałam, że już minęło i po raz 151900 poprosiłam o zlecenie przelewu.Ruchansko07 pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:58 amDziewczyny które czekają już ponad 7 dni roboczych: dostałyście odpowiedzi na maile od nich? Czy cisza jak zawsze?
-
U mnie cisza ale ja zaczynam wiadomości tekstem: 7 DNI ROBICZYCH JUZ MINELO by mi nie wysyłali oklepanych formułek.Cash_Lola pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:00 pmtradycja: "Mamy 7 dni na zrealizowanie wypłaty.." xD to odpisałam, że już minęło i po raz 151900 poprosiłam o zlecenie przelewu.Ruchansko07 pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:58 amDziewczyny które czekają już ponad 7 dni roboczych: dostałyście odpowiedzi na maile od nich? Czy cisza jak zawsze?
Trzeba zwijać żagle z tej strony powoli bo to kabaret na kółkach.
-
W takim razie pytanie dlaczego się nie przeniesiesz? Albo nie przeniesiemy? Strona nie zależy od nas, tylko od płacących. Su nie raz pokazał, że duża część zwali i wyda na cokolwiek, jak nie ma nic dobrego. Ty pójdziesz gdzieś indziej to się pojawi kilka nowych dziewczyn, które nagle będą myśleć, jak to jest super, bo zarabiają dobry hajs. Może to wygląda jakby było mało dziewczyn, ale obecnie jest ponad 70 transmisji co jest normalna ilością. Co roku właśnie w marcu są opóźnione wypłaty, problemy, 'sianie paniki', itp, nigdy też nie dali znać, że coś będzie opóźnione. Raz przed ponad miesiąc wisiało mi 16k zł, bo mieli problemy, dlatego dobrze mieć zawsze jakieś zabezpieczenie na ten okres. Ew inna stronę do pracy.Ruchansko07 pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:51 amStrona jest zależna od NAS
Ja tam już i tak tu rzadko wchodziłam, chce swoją kasę tylko i jak wejdę ppotem z 1-2 razy na tydzien o ile w ogóle to wszystko. Nie chce mi się na swoją kase czekać w nieskończoność.LorekAssholek pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:03 pmW takim razie pytanie dlaczego się nie przeniesiesz? Albo nie przeniesiemy? Strona nie zależy od nas, tylko od płacących. Su nie raz pokazał, że duża część zwali i wyda na cokolwiek, jak nie ma nic dobrego. Ty pójdziesz gdzieś indziej to się pojawi kilka nowych dziewczyn, które nagle będą myśleć, jak to jest super, bo zarabiają dobry hajs. Może to wygląda jakby było mało dziewczyn, ale obecnie jest ponad 70 transmisji co jest normalna ilością. Co roku właśnie w marcu są opóźnione wypłaty, problemy, 'sianie paniki', itp, nigdy też nie dali znać, że coś będzie opóźnione. Raz przed ponad miesiąc wisiało mi 16k zł, bo mieli problemy, dlatego dobrze mieć zawsze jakieś zabezpieczenie na ten okres. Ew inna stronę do pracy.Ruchansko07 pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:51 amStrona jest zależna od NAS
-
Cash_Lola pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:58 amZ tym brakiem konkurencji bym tak nie szalała... masę dziewczyn z su widzę już na innych portalach, bo tam kasa jest w 3 dni lub na czas, a nie nie wiadomo kiedy... Dlatego dziewczyny pouciekały i obrót spadł. Nie ukrywam, że sama poszukałam "alternatyw" i tu wchodzę i będę wchodzić coraz rzadziej lub w ogóle, bo nie mam pewności co do kasy.
Wiesz chodzi o polską konkurencję, zagranicznych dobrych jest pełno, ale też dużo ciężej tam zacząć, wybić się, zarobić porównywalne pieniądze co tu od razu, nie raz trzeba budować się miesiącami. Tez większość musi jednak dobrze ogarniać ang, co dla dziewczyn może być problemem. To tak jak z dziewczynami z Ukrainy które nie potrafią języka, jest mnóstwo na prawdę pięknych tutaj, a jednak bez ruchu, bo wybierane są polki z którymi można się porozumieć. Jednak łatwiej zarobić w swoim języku i walucie. 😢
-
Cash_Lola pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:08 pmJa tam już i tak tu rzadko wchodziłam, chce swoją kasę tylko i jak wejdę ppotem z 1-2 razy na tydzien o ile w ogóle to wszystko. Nie chce mi się na swoją kase czekać w nieskończoność.LorekAssholek pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:03 pmW takim razie pytanie dlaczego się nie przeniesiesz? Albo nie przeniesiemy? Strona nie zależy od nas, tylko od płacących. Su nie raz pokazał, że duża część zwali i wyda na cokolwiek, jak nie ma nic dobrego. Ty pójdziesz gdzieś indziej to się pojawi kilka nowych dziewczyn, które nagle będą myśleć, jak to jest super, bo zarabiają dobry hajs. Może to wygląda jakby było mało dziewczyn, ale obecnie jest ponad 70 transmisji co jest normalna ilością. Co roku właśnie w marcu są opóźnione wypłaty, problemy, 'sianie paniki', itp, nigdy też nie dali znać, że coś będzie opóźnione. Raz przed ponad miesiąc wisiało mi 16k zł, bo mieli problemy, dlatego dobrze mieć zawsze jakieś zabezpieczenie na ten okres. Ew inna stronę do pracy.Ruchansko07 pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:51 amStrona jest zależna od NAS
Lola mam tak samo - czemu mam czekać. Jak ja coś odjebie to od razu ban ale jak oni regulamin mają w pizdzie to wielcy panowie.
A na 80 kamerek to nieraz większą część to faceci i laski z Ukrainy więc szału nie ma z nowymi twarzami