Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
goracacipka19

Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Post autor: goracacipka19 » wt mar 11, 2025 6:13 pm

Też mi wiszą 3 przelewy .strasznie długo coś przelewają .

Batwomen

Post autor: Batwomen » wt mar 11, 2025 6:16 pm

Dziewczyny, czy ktoś dostał odpowiedź od administracji? Czy znowu mamy jakieś problemy albo będą nowe weryfikacje?:( bo to już za długo(

Aurelija

Post autor: Aurelija » wt mar 11, 2025 6:17 pm

Co mnie najbardziej wkurza to to, że gdy na tej stronie są problemy z płatnościami, moderacja strony milczy i nigdy przez wiele lat mojej pracy na tej stronie nie poinformowano modelek, że są problemy, że będą opóźnienia w płatnościach

Aurelija

Post autor: Aurelija » wt mar 11, 2025 6:19 pm

Batwomen pisze:
wt mar 11, 2025 6:16 pm
Dziewczyny, czy ktoś dostał odpowiedź od administracji? Czy znowu mamy jakieś problemy albo będą nowe weryfikacje?:( bo to już za długo(
administracja milczy i nie jest to zaskakujące

Batwomen

Post autor: Batwomen » wt mar 11, 2025 6:27 pm

Po prostu nie jest jasne, czy działają, czy te płatności będą w końcu, czy znowu będą opóźnione o jakiś miesiąc i czego jeszcze potrzebują? Wszystkie weryfikacje zostały już wykonane kilka razy, co znowu?

LiviaLarosa

Post autor: LiviaLarosa » wt mar 11, 2025 7:04 pm

Nom mi też pieniądze leżą... dziś 7 dzień mija

NI__KOLKA

Post autor: NI__KOLKA » śr mar 12, 2025 6:03 am

Tez czekam od 3 marcu na pienonze i nic :)

NI__KOLKA

Post autor: NI__KOLKA » śr mar 12, 2025 6:04 am

Ale Jak vcoraj zetki komus poszli i komus nie to znaczy ze pienonze ida ale pomalu :))) bo Jak by miali jakis problém to zadnej kobiete vcoraj neposzli

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 8:10 am

NI__KOLKA pisze:
śr mar 12, 2025 6:04 am
Ale Jak vcoraj zetki komus poszli i komus nie to znaczy ze pienonze ida ale pomalu :))) bo Jak by miali jakis problém to zadnej kobiete vcoraj neposzli
Co to znaczy komuś tak, a komuś nie? Ty tak serio? Co to są lepsi i gorsi w kolejce? Laski niektóre podostawały z późniejszych terminów wypłat, a u mnie nawet jeśli wypłata pójdzie dziś to z jednej jest ponad 10 dni oczekiwania. To jakiś żart??? To JEDYNA STRONA gdzie czas oczekiwania na przesłanie pieniędzy jest tak długi... Masa dziewczyn pouciekała stąd właśnie z TEGO POWODU, bo widuje je w innych miejscach i wcale się nie dziwię! Ja także nie mam ochoty transmitować, skoro kasa nie jest na czas. To powinno trwać wszystko max do 4 dni roboczych. Mamy XXI wiek!
Może szanowna administracja weźmie sobie słowa szczerości do siebie, bo nie tylko ja jajk widać o tym tu piszę.

gwiazda

Post autor: gwiazda » śr mar 12, 2025 8:29 am

Nadal nie mam, wczoraj mi odpisali na wiadomość. Standard że mają 7 dni roboczych. Od poniedziałku nie weszłam na transmisję . Zastanawiam się co jest przyczyną tym razem.

ODPOWIEDZ