Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Payreedem - karty straciły ważność, pieniędzy nie ma

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
erotic_art69

Payreedem - karty straciły ważność, pieniędzy nie ma

Post autor: erotic_art69 » sob lut 15, 2025 11:40 pm

Nie logowałam się na on to na payreedem odkąd założyłam showup'a to znaczy w sierpniu 24. Założyłam że zlecam wypłatę tam pieniędzy i one są tam bezpieczne jak na lokacie. Parę dni temu chciałam wejść zobaczyć jak wygląda stan konta i okazało się że tego portalu już nie ma. Napisałam maila na e-mail support, odpowiedzi otrzymałam informację że każdy straciły ważność a portalu już nie ma i pieniądze przepadły. Przecież zgodnie z przepisami prawa to była swego rodzaju jednostka finansowa, jak Bank. Jak to możliwe że pieniądze przypadły i jeśli tak to kto je przywłaszczył? W jaki sposób mogę rozwiązać ten problem, przecież to niemożliwe żeby przez nieobecność na koncie stracić zarobione pieniądze.

erotic_art69

Post autor: erotic_art69 » ndz lut 16, 2025 4:13 am

help please... odpale prowizje ha ha

Lubiefrytki

Post autor: Lubiefrytki » ndz lut 16, 2025 12:37 pm

Nie pomoge, ale PR od początku informował,że karty mają ważność 3 miesiące więc raczej przepadło

Konstantynopolitanczyk321

Post autor: Konstantynopolitanczyk321 » wt lut 18, 2025 2:35 pm

Mam ten sam problem!!! miałam zgromadzone tam ponad 2000 PLN! co mam teraz zrobić??? jak to pieniądze przepadły?? co z tym teraz zrobić?

Konstantynopolitanczyk321

Post autor: Konstantynopolitanczyk321 » wt lut 18, 2025 2:39 pm

błagam, pomóżcie, gdzie z tym się udać! payredeem powinno przecież wysyłać maile, że się likwiduje i żeby wypłacić pieniądze! a na showup nie zaglądałam od roku, nie wiedziałam, że ten bank, czy co to tam było - się likwiduje !!!

AGUSSSIA

Post autor: AGUSSSIA » wt lut 18, 2025 6:31 pm

Witam. Do mnie payredeem dzwonil że likwidują konto i pytali czy wszytko wypłaciłam...tak więc do was też musieli dzwonić

januszekkkkk

Post autor: januszekkkkk » śr lut 19, 2025 1:37 pm

Tak się kończy ignorancja. Przecież na przełomie października/listopada było przejście na payplume, to wypadało się zainteresować swoimi środkami na payredeem.
No i nie jest to bank, całe payredeem/payplume zostało stworzone wyłącznie pod showupa. I to pewnie przez tych samych ludzi. Żadna inna strona nie korzysta z tych wynalazków. A showup dzięki temu może wszystko zwalić na "firmę zewnętrzną", tłumacząc się, że nie mają wpływu na ich działanie.

Lanatuls

Post autor: Lanatuls » śr lut 19, 2025 8:48 pm

Nie zgadzam się z ostatnim wpisem. To nie był przysłowiowy Ziutek spod sklepu, który trzymał nasze pieniądze. W momencie kiedy dowiedziałam się, że payreedemn przestało istnieć i nie ma możliwości odzyskania pieniędzy, a miałam tę środki zgromadzone od sierpnia do grudnia.. (sic!!!) napisałam tutaj post ale jednocześnie wzięłam sprawy w swoje ręce i okazało się, że jednak da się je odzyskać.

januszekkkkk

Post autor: januszekkkkk » czw lut 20, 2025 11:43 am

Ale z czym konkretnie się nie zgadzasz?

maredytka

Post autor: maredytka » pn lut 24, 2025 5:38 pm

Mam ten sam problem ,normalnie powinien odpowiadać za to Showup.tv,

ODPOWIEDZ