Jakie macie najbardziej odjechane fetysze? Bez tabu
Re: Jakie macie najbardziej odjechane fetysze? Bez tabu
Ja to uwielbiam kobiece stópki. Foot jobb najlepszy.
-
Ja też uwielbiam piss i seatAlicja_qq pisze: ↑śr cze 12, 2024 12:21 pmHej jestem ciekawa jakie macie fetysze, napiszcie w tym wątku co Was kręci, może macie coś czego jeszcze nie proponowaliście partnerowi/partnerce?
Ja jestem zwolenniczką piss, facesitting i 69... na razie tyle powiem, bo nie wiem czy ktoś w ogóle to skomentuje :D
-
Strap-on. Ale czy ja wiem czy to takie odjechane... To taki fetysz realizowany w miarę możliwości i wolnego czasu.
A z takich fetysz-marzeń, to bdsm z facetem po amputacji obu kończyn, to już może takie lekko odjechane jest ;)
A z takich fetysz-marzeń, to bdsm z facetem po amputacji obu kończyn, to już może takie lekko odjechane jest ;)
Zeby Kumple Ostro Wyruchali Moja.Ja bede sie patrzyl i walil Konia.Alicja_qq pisze: ↑śr cze 12, 2024 12:21 pmHej jestem ciekawa jakie macie fetysze, napiszcie w tym wątku co Was kręci, może macie coś czego jeszcze nie proponowaliście partnerowi/partnerce?
Ja jestem zwolenniczką piss, facesitting i 69... na razie tyle powiem, bo nie wiem czy ktoś w ogóle to skomentuje :D
Potem w trojke Zalac Twarz Piersi Cipke.
Ja wylize na koniec Sperme Z Jej Cipeczki
Ja chciałbym być niewolnikiem faceta, dobrze zbudowanego,z dużym kutasem. Lizał bym mu kutasa, spijał spermę i lizał jego stopy i całe ciało.Oddalbym moje ciało do jego dyspozycji. Nie musiał by chodzić do toalety, sikał by do moich ust. Każde tortury mógłby na mnie próbować. Mój kutas byłby w zamknięciu. Mój Pan uwalniał by mojego kutasa, kiedy miałby na to ochotę. Można by było pisać więcej. Może ktoś by o tym ze mną pisał.
Mogła też być para , która by się mną zajmowała.
Mogła też być para , która by się mną zajmowała.
-
Mi się marzy trochę femdom.dokładnie kobieta w lateksie wysokich kozakach ostrym makijażu.jak liże je cipkę po tym gdy po pomaluje mi usta swoją sexowna szminką czy pomodką