Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

SENSI_PARIS niezły wałek i robienie z ludzi debili

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Makingmyreputation

Re: SENSI_PARIS niezły wałek i robienie z ludzi debili

Post autor: Makingmyreputation » ndz lut 02, 2025 12:27 am

no i jak zwykle odezwała się banda żałosnych trzepikoni, nieukojonych donosicieli, tragicznych waligruchów, śmierdzących onanów, opłakanych romantyków, marnych mami synków, nieszczęśliwych poetów, zakalcowatych epistolarów, sfrustrowanych filozofów, zdewastowanych wewnętrznie erotomanów gawędziarzy, pustych napinaczy, niepocieszonych automasturbatorów
...
ja nie wierzę
PANOWIE!
jeśli transmitująca napiszę, że zrobi grupę z kosmitą to wy będziecie chcieli zaświadczenie z NASA że to był Marsjanin???
czy od masturbacji można aż tak mózg upośledzić???
wy na prawdę wierzycie że to jest na poważnie? że to prawdziwy ... "certyfikowany" kierowca limo, prawiczek, sąsiad, strażak, dostawca pizzy czy ksiądz?
jesteście normalni?
Paris, Sensej czy inne tak zarabiają na życie (bo albo lubią albo lepszej pracy nie znalazły) i tak jak pozostałe dziewczyny tutaj UDAJĄ!!!
one udają, ustawiony gach udaję...
tutaj bardzo niewiele jest prawdziwe i dziwi mnie, że jeszcze znajdują się tacy, co wierzą że dziewczyny są napalone, chętne 24/7/365 i że wszystko co się dzieję na kamerce jest realne...

mateuszmordo122

Post autor: mateuszmordo122 » czw lut 06, 2025 11:33 pm

hahahha

Hardman

Post autor: Hardman » pt lut 07, 2025 11:57 pm

Cały czas trans robią a dekle dają się nabierać dzis znów są 😂

wawok

Post autor: wawok » ndz lut 09, 2025 5:50 pm

a paris dałaby dupy bylekomu, nawet hardowi jeśli ktoś by za to zapłacił, bo wiadomo, że to gołodupiec jest!

Bartus123

Post autor: Bartus123 » ndz lut 09, 2025 11:45 pm

Gdzie rozstrzygnięcie konkursu? Czemu SU pozwala na takie akcje? Czyste złodziejstwo!!!

wawok

Post autor: wawok » pn lut 10, 2025 12:40 am

wygrałem u nich priva kiedy mogę odebrać?

wawok

Post autor: wawok » pn lut 10, 2025 2:00 am

takioja pisze:
sob sty 11, 2025 2:27 pm
Sami jesteście sobie winni, bo macie spermę zamiast mózgu i 0 wyobraźni. Nie ma już grupowych z prawdziwymi dostawcami i jeśli ktoś wierzy w takie coś, to
powodzenia w dalszym wywalaniu hajsu jak osioł. Mi wystarczy 10 sekund przed grupową i już wiem wszystko na temat zamiarów i tego co jest zaplanowane, a reszta
z grupowej na grupową non stop daje się nabierać. Może i dobrze was nazwały jednak, bo sami dajecie im okazje do oszukiwania.
Ugadały się z kolegą i jeszcze na bezczelności robią promocje, wiedząc, że ten hajs ładnie wpadnie im do kieszeni, nawet jeśli ktoś by im cofnął hajs za grupową.
I jeszcze żeby niczego nie robić, to zrobiły inscenizacje z rzutem pizzą, co by osły pomyślały, że jakie one biedne i dostawca rzucił pizzą oj oj. No i niektórzy jak widać
nadal wierzą, że to prawdziwy dostawca pizzą rzucił. Właśnie dla takich osób są te wszystkie grupowe, co nic nie kumają albo z wielkim opóźnieniem.
W rzeczywistości to przecież dostawca nie zrobiłby niczego takiego tylko wziął hajs i sobie poszedł.
czyli co? wszyscy jesteśmy śmieciami a one królewnami?

sIodka987

Post autor: sIodka987 » pn lut 10, 2025 5:38 am

mnie jeszcze paris nie oszukała

Przystojniak321

Post autor: Przystojniak321 » pt lut 21, 2025 12:23 pm

UWAGA ...
TREFNE GRUPY LASKI ROBIA W BALONA I UCIEKAJA A NAIWNIAKI KUPUJA BILETY ZA NAPIWKI I NAWET ZGŁOSIC NIE MOGA BO JAK DASZ NAPIWEK ZAMIAST KUPIC NORMALNIE BILET TO LIPA ...
DURNE ŁBY SIE NABIERAJA ALE JAK HUJEM SIE MYSLI TO TAK JEST
TEMAT JUZ OD DŁUŻSZEGO CZASU NA FORUM A SHOWUP NIC Z TYM NIE ROBI

KubaR11995

Post autor: KubaR11995 » pt lut 21, 2025 3:08 pm

Dzisiaj wszedłem, napisałem na czacie ze forum je weryfikuje, zaczęły wyzywać ze myślę chujem i sperma mi wybiła do głowy i ze jestem zazdrosny i po chwili zbanowały mnie.... oh jak mi przykro. Zwykle oszustki, sam dałem 100ż w napiwku żeby zweryfikować je, no i co ? GRUPOWA SIE NIE ODBYŁA. Więc faceci proszę was, obudźcie się w końcu :D

ODPOWIEDZ