Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dr_Isabel bardzo fajna transmisja :)

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Marvel121

Re: Dr_Isabel bardzo fajna transmisja :)

Post autor: Marvel121 » sob sty 18, 2025 6:24 pm

Nie dopisze ROLEPLAY bo bilety by się nie sprzedawały, póki SU nie wymusi dopisywania tego w opisie grup/transmisji to laski tego robić nie będą.
Powinni wprowadzić nakaz dopisywania tego tak jak kazali dopisywać że osoba trzecia wyraża zgodę na transmisję, skończyłyby się przynajmniej te wszystkie ustawione odbiory czy tam inne tego typu akcje.

Dilmah25

Post autor: Dilmah25 » sob sty 18, 2025 6:38 pm

Marvel121 pisze:
sob sty 18, 2025 6:24 pm
Nie dopisze ROLEPLAY bo bilety by się nie sprzedawały, póki SU nie wymusi dopisywania tego w opisie grup/transmisji to laski tego robić nie będą.
Powinni wprowadzić nakaz dopisywania tego tak jak kazali dopisywać że osoba trzecia wyraża zgodę na transmisję, skończyłyby się przynajmniej te wszystkie ustawione odbiory czy tam inne tego typu akcje.
Dokładnie tak a inaczej grupa spermiarzy i tak się będzie jarać hahaha

Czlowiek1990

Post autor: Czlowiek1990 » sob sty 18, 2025 9:59 pm

Myślę że te transmisje byłyby o niebo lepsze gdybyście skończyli pierdolilć że to ustawka. Ja nie rozumiem co Wam to daje? Nawet jeśli to roleplay to wszystko psujecie takim pierdoleniem na czacie. Prosta zasada nie chcesz wyjdź i nie oglądaj. Na co wy liczycie? Że ktoś Wam wręczy medal za odkrycie tajemnicy i zdemaskowanie nadających? A może zbieracie później masę wiadomości z podziękowaniami od widzów że uratowaliscie im 100 żetonów? Ta strona po to istnieje żeby takie akcje się działy i żeby była zabawa dla Nas. Jeśli dla Ciebie jest za słaba to wyjdź. Dla mnie ta transmisja była słabsza niż pierwsza ale i tak było spoko, daleko innym do tego i wolę żeby się działy takie akcje niż zwykle bredzlowanie się kamerą praktycznie w cipce. Zróbcie lepsze show wielcy kurwa detektywi z super grą aktorską 🤣 Izka dajesz radę!

Boaboo

Post autor: Boaboo » ndz sty 19, 2025 1:50 am

Czlowiek1990 pisze:
sob sty 18, 2025 9:59 pm
Myślę że te transmisje byłyby o niebo lepsze gdybyście skończyli pierdolilć że to ustawka. Ja nie rozumiem co Wam to daje? Nawet jeśli to roleplay to wszystko psujecie takim pierdoleniem na czacie. Prosta zasada nie chcesz wyjdź i nie oglądaj. Na co wy liczycie? Że ktoś Wam wręczy medal za odkrycie tajemnicy i zdemaskowanie nadających? A może zbieracie później masę wiadomości z podziękowaniami od widzów że uratowaliscie im 100 żetonów? Ta strona po to istnieje żeby takie akcje się działy i żeby była zabawa dla Nas. Jeśli dla Ciebie jest za słaba to wyjdź. Dla mnie ta transmisja była słabsza niż pierwsza ale i tak było spoko, daleko innym do tego i wolę żeby się działy takie akcje niż zwykle bredzlowanie się kamerą praktycznie w cipce. Zróbcie lepsze show wielcy kurwa detektywi z super grą aktorską 🤣 Izka dajesz radę!
Niech dopisują zgodnie z regulaminem RolePlay i po kłopocie

master735

Post autor: master735 » ndz sty 19, 2025 10:43 am

Czlowiek1990 pisze:
sob sty 18, 2025 9:59 pm
Bo to są sami nieszczęśliwi ludzie z miotłami w dupach jak to się mawia. Zawsze będą marudzić i stękać.

Boaboo

Post autor: Boaboo » ndz sty 19, 2025 9:12 pm

Kolejna leci na czarną listę, bo robi wały z odbiorami... Przydałoby się stworzyć taką listę z oddzielnym tematem.

MarcinTK

Post autor: MarcinTK » czw mar 27, 2025 11:06 am

Przystojniak, nie myl proszę nadwagi lub otyłości z pełnymi kształtami u kobiety. Są dziewczyny, które cechują się tzw. pełnymi kształtami, np. Monica Bellucci, a są takie, które są bardzo szczupłe. Np, na SU jest to Maddie. A co do tyłka, Iza zawsze taki miała, to są tzw. brazylijskie pośladki. Jedna kobieta się z nimi rodzi, inna nie. Taka jest po prostu jej uroda. Co do odzieży, prezentuje się ładnie, a uwierz mi, że są tu panny, które noszą odzież baaardzo długo. Iza często zmienia outfit. Niekiedy nawet kilka razy w ciągu jednego dnia. W kwestii gadania dyrdymałów - jeden przychodzi tu tylko po to, aby, jak to się mówi, zwalić konia, inny żeby pogadać, pośmiać się, spędzić miło czas.

Miłego dnia :)

Dr_Isabel

Post autor: Dr_Isabel » czw mar 27, 2025 3:16 pm

Jeśli dla Ciebie Przystojniak321, mój odwieczny hejterze tortilla wykonana własnoręcznie o składzie: mąka orkiszowa, woda, oliwa z oliwek, sól kłodawska, naturalny aromat rozmarynowy, nie jest zdrowym dodatkiem do masy warzyw, którą spożywam na śniadanie to zapchaj ryj białym chlebem pszennym z emulgatorami, regulatorami kwasowości i innym gównem w składzie, bo poziom Twojej wiedzy o zdrowym jedzeniu szoruje po dnie. 😉

Dla informacji Twojej i innych w kwestii celulitu - taka moja uroda 🤷🏻‍♀️😊 Niestety nie obetnę sobie długich, zajebiście zgrabnych nóg przez jeden mankament jakim jest celulit 😊
Widzisz... Przy aktualnej wadze 58 kg i wzroście 168 cm, wciąż mam piękne, zajebiście kobiece kształty, okrągłe cycuszki 87 cm, zarysowany brzuch, talię 61.5 cm, odstające pośladki 95 cm i czuję się lepiej niż kiedy ważyłam 53 kg🤯😎.
Mało tego! Wcale nie zamierzam być na redukcji, bo szkoda mi tracić tego okrągłego, odstającego, spasionego dupska.

Jeśli chodzi o ciuchy to dla fun'u, żebyś miał o czym popierdolić, założę je jeszcze jutro, bo kurewsko podobają mi się moje cycki w tej bluzce, wyglądają jakby miały wybuchnąć 🔥

Skupiam się na zarabianiu na pięknych show na priv (od zajebiście zmysłowych, sensualnych przez ostre ruchanie i obciaganie po dominację w stronę gościa) i czasem grupowych, a nie na publicznej, więc jeśli chcesz być uraczony darmowym show na publicznej to faktycznie nie na moim profilu.
Za to po weekendzie będziesz miał do czego się przyczepić, bo będę robiła odbiory 🤯 Ahhhhhh ile będzie pierdolenia dyrdymałów na transmisji i odliczania 100 razy do grupowej 🤣 I can't wait 😂 Muaaaaaah 😘😘😘😘😘❤️

Przystojniak321

Post autor: Przystojniak321 » pt mar 28, 2025 4:09 pm

Nie mam zamiaru już do Cb wchodzić więc mam na to wyjebane co będziesz robić .
Ostatnio zmieniony wt kwie 01, 2025 9:46 am przez Przystojniak321, łącznie zmieniany 1 raz.

gruzin2288

Post autor: gruzin2288 » sob mar 29, 2025 4:38 pm

hej, też nie mam zamiaru wchodzić do kogoś kto nie pokazuje twarzy nawet na grupie ani na priv. Szkoda żetonów na kogoś kto zakrywa swoją twarz, pewnie jest brzydka to dlatego się wstydzi.

ODPOWIEDZ