Dr_Isabel bardzo fajna transmisja :)
Re: Dr_Isabel bardzo fajna transmisja :)
To nawet zabawne że tak wielu wierzy ze łaski zapraszają do domów obcych typów :d dostawców itd. Wasz problem ze jesteście tak naiwni a nie problem dupeczek. Akurat Dr Isabel mega pozytywna dupska. Transmisję zawsze super.
-
Dziś zrobiła transmisję z jakaś typiara jak są takie odwazne czemu maski maja i twarzy nie pokaza i niby jakis dostawca odbiór gadała z nim przez tel po angielsku niby a to ustawka ale oczywiście jelenie wierzą i nikt nic nie napisał żałośne i śmieszne
Te grupowe z tą niby koleżanką i dostawcą to jakaś zenada i robienie z widzów idiotów nie warte nawet groszaMisiek30lat pisze: ↑ndz sty 05, 2025 11:29 pmDziś zrobiła transmisję z jakaś typiara jak są takie odwazne czemu maski maja i twarzy nie pokaza i niby jakis dostawca odbiór gadała z nim przez tel po angielsku niby a to ustawka ale oczywiście jelenie wierzą i nikt nic nie napisał żałośne i śmieszne
-
Ja mam zupełnie inne zdanie , bo jaka normalna dziewczyna , kobieta będzie robić takie rzeczy zupełnie nieznajomy typem , co innego właśnie odegranie takiej scenki z kimś kogo się zna .ps . Koleżanka bardzo ładna dziewczyna :)Shield pisze: ↑pn sty 06, 2025 1:04 amTe grupowe z tą niby koleżanką i dostawcą to jakaś zenada i robienie z widzów idiotów nie warte nawet groszaMisiek30lat pisze: ↑ndz sty 05, 2025 11:29 pmDziś zrobiła transmisję z jakaś typiara jak są takie odwazne czemu maski maja i twarzy nie pokaza i niby jakis dostawca odbiór gadała z nim przez tel po angielsku niby a to ustawka ale oczywiście jelenie wierzą i nikt nic nie napisał żałośne i śmieszne
Skupiam się głównie na pięknych pokazach na priv, ale spodobała mnie się forma transmisji z popieprzonymi akcjami, więc chcę wykorzystywać nadające się okazje do takich transmisji.
W piątek lub sobotę może zrobię stream z mojego remontowanego mieszkania w Polsce, jeśli będzie tam jakiś młody budowlaniec kiedy będę sprawdzać budowę :D
Więc jak coś to towarzyszcie mi w tej akcji, może zrobimy jakąś fajną grupową :D
Będę tam szła w piątek wieczorem lub w sobotę późniejszym popołudniem.
Buziaki, do zobaczenia :*
W piątek lub sobotę może zrobię stream z mojego remontowanego mieszkania w Polsce, jeśli będzie tam jakiś młody budowlaniec kiedy będę sprawdzać budowę :D
Więc jak coś to towarzyszcie mi w tej akcji, może zrobimy jakąś fajną grupową :D
Forma popieprzonych fejk akcji chyba chciałaś napisac ;) Po co oszukujesz ludzi. Choć wiadomo znajdzie się duże grono konibijców co w to uwierzą. Nie lepiej w prost napisac "ROLEPLAY"?Dr_Isabel pisze: ↑czw sty 16, 2025 7:05 pmSkupiam się głównie na pięknych pokazach na priv, ale spodobała mnie się forma transmisji z popieprzonymi akcjami, więc chcę wykorzystywać nadające się okazje do takich transmisji.