CZY KTOŚ DA ZNAĆ CZY DOSTAJECIE PIENIĄDZE?
-
Re: CZY KTOŚ DA ZNAĆ CZY DOSTAJECIE PIENIĄDZE?
Hej! Jak długo czekacie na wypłatę pieniędzy przez SU? Mam juz 6 dni zlecone do wyplaty 😮💨😮💨😮💨
Hejka no mniej wiecej tak sie schodzi 6-7 dni czekania strasznie sie ociągają z tymi przelewami ja tez czekam od 8 stycznia i nic z tego co zauważyłam to u mnie raz w tygodniu wychodza w czwartki zawsze jakos tak dziwnie wypada .DaliaWraju pisze: ↑pn sty 13, 2025 12:17 pmHej! Jak długo czekacie na wypłatę pieniędzy przez SU? Mam juz 6 dni zlecone do wyplaty 😮💨😮💨😮💨
-
Dziękuję za odpowiedź! To czekam dalej.
Szkoda, że tak długo wszystko idzie😮💨
No ale byle bylo w takim razie na dniach.
-
Pamiętajcie proszę, że oni mają 7 DNI ROBOCZYCH, na wysłanie pieniędzy na payplum, licząc od dnia następnego.
Nie wiem jakim cudem czekasz już 6 dni, bo mi wczoraj zlecili jeden z 7.01, czyli licząc robocze były to 4 dni, a przelewy z początku roku w tamtym tygodniu też poszły.
Dopiero jak minie te 7 dni to się pytajcie czy wypłacają, bo skoro wszystko jest w terminie to nie ma sensu...
Nie wiem jakim cudem czekasz już 6 dni, bo mi wczoraj zlecili jeden z 7.01, czyli licząc robocze były to 4 dni, a przelewy z początku roku w tamtym tygodniu też poszły.
Dopiero jak minie te 7 dni to się pytajcie czy wypłacają, bo skoro wszystko jest w terminie to nie ma sensu...
Hej nie wiem czy ci juz zlecili ale zleceni mi poszło 13 :) ale za to na payplume czekam na zlecenie od 13 i jeszcze nie wysłali .DaliaWraju pisze: ↑pn sty 13, 2025 1:37 pmDziękuję za odpowiedź! To czekam dalej.