Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MokraMisia22

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Zablokowany
Kotek1232

Re: MokraMisia22

Post autor: Kotek1232 » wt paź 08, 2019 8:50 am

Szefowa ma ja gdzies, nawet wstydzi sie dalej prowadzic z nia transmisje, Misce wydaje sie ze jest gwiazda :D, alkohol poprzestawial jej w glowce ludzie nie chca juz nawet jej ogladac, dla tych marnych zetonow ,wchdza do niej tyko z ciekawosci aby zobaczyc jak nizej sie upodli,,,cabriolet jej sie marzył :lol: :lol: :lol: żenada,,dziewczę obudz se i zejdz na ziemie :lol: :lol: :lol:

milutki187

Post autor: milutki187 » wt paź 08, 2019 11:02 pm

Kotek1232 pisze:
wt paź 08, 2019 8:50 am
Szefowa ma ja gdzies, nawet wstydzi sie dalej prowadzic z nia transmisje, Misce wydaje sie ze jest gwiazda :D, alkohol poprzestawial jej w glowce ludzie nie chca juz nawet jej ogladac, dla tych marnych zetonow ,wchdza do niej tyko z ciekawosci aby zobaczyc jak nizej sie upodli,,,cabriolet jej sie marzył :lol: :lol: :lol: żenada,,dziewczę obudz se i zejdz na ziemie :lol: :lol: :lol:
nom to juz upadla kobieta jest 8-)

lingreedo

Post autor: lingreedo » śr paź 09, 2019 1:21 am

Mokramisia to jest chyba najmniej uczciwa osoba na showupie

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » śr paź 09, 2019 9:59 am

Pozdrawiam hejterow:) a zabawa nadal trwa:)

Kotek1232

Post autor: Kotek1232 » ndz paź 13, 2019 10:36 pm

Ja się pytam administracji dlaczego sa usuwane komentarze?Czyzby byly niewygodne i dla Was? :o Jesli bedziecie tak postepowac to zostaniecie sami z MIsia na tym portalu.Prosze o konkretna odpowiedz .Czyżby weszliscie w uklad z Miska? Oczekuje odpowiedzi.

malolat50

Post autor: malolat50 » ndz paź 13, 2019 11:09 pm

Kotek1232 pisze:
ndz paź 13, 2019 10:36 pm
Ja się pytam administracji dlaczego sa usuwane komentarze?Czyzby byly niewygodne i dla Was? :o Jesli bedziecie tak postepowac to zostaniecie sami z MIsia na tym portalu.Prosze o konkretna odpowiedz .Czyżby weszliscie w uklad z Miska? Oczekuje odpowiedzi.
Zgadzam sie z Toba.Moderatoszy to tragedia,co chwila usuwaja posty lub całe tematy a ludzie chcą podyskutowac :!: :!: :!: gdzie temat o kocurek272,ktora oszukuje na priw a oni ciągle kasuja i to tuszują :!: :!: :!:

Kotek1232

Post autor: Kotek1232 » ndz paź 13, 2019 11:40 pm

trzeba sie za to zabrac , ludzie przez takie sztuczki MODERATOROW uciekaja na inne portale,kasuja niewygodne dla nich komentarze i posty.,przeciez mamy prawo napisac co sadzimy o transmitujacych, placimy duza kase za to ,,,zapisany czy post czy komentarz zostanie i tak odczytany przez wiele osob zanim skasujecie go ,, to tylko swiadczy o was jakim portalem jestescie :roll: i kogo chronicie :)

Kotek1232

Post autor: Kotek1232 » pn paź 14, 2019 8:58 am

mokramisia22 - Oszustka
Post autor: Peter866 » pn wrz 16, 2019 3:29 am

Co tu dużo pisać jakoś tydzień temu skusiłem się na grupową opis grupowej długi z ciekawymi opcjami.
No i oczywiście tylko opis ładny bo na całej grupowej pierw przez koło godziny siedziała i gadała gdzie grupowa miała trwać 10 min
Po tym kamera poszła na jej siostrę która się chwilę pobawiła z jakimś gościem nic nawet nie było widać za bardzo no i po jakiś 10 min koniec grupowej nie zrobiła nic co było w opisie

Podobno miała oddawać żetony ale nie dała to po tygodniu jakoś normalnie na czacie spytałem o zwrot co ona zrobiła?
Poza spina i po chwili banie dla mnie nic jedynie jej chyba koleżanka ni-kol sama z siebie mi oddala ale zwróciłem jej to
Nie polecam jej grupowych bo pewnie takich sytuacji jest więcej specjalnie przeciąga aby nie dało się już zgłosić a że to 100 Zet to większość ma to w dupie a kto się postawi kończy jak ja

Post autor: milutki187 » pn wrz 23, 2019 11:30 pm

potwierdzam oszukuje z wiekiem ma grubo po 40-stce a pisze 39 w profilu :mrgreen:

tylko potwierdzam co inni pisza o tej zacnej ...... moderator nie usuwaj wdizowie maja prawo wiedziec co sie tutaj dzieje , moze zrob porzadek z transmitujacymi...

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » pn paź 14, 2019 7:12 pm

Znów muszę Wam podziękować kochani hejterzy:) mam niezły ubaw jak czytam Wasze komentarze. Pozdrawiam Was cieplutko:) a zabawa trwa w najlepsze:-)

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » pn paź 14, 2019 7:18 pm

Kotek1232 pisze:
ndz paź 13, 2019 11:40 pm
trzeba sie za to zabrac , ludzie przez takie sztuczki MODERATOROW uciekaja na inne portale,kasuja niewygodne dla nich komentarze i posty.,przeciez mamy prawo napisac co sadzimy o transmitujacych, placimy duza kase za to ,,,zapisany czy post czy komentarz zostanie i tak odczytany przez wiele osob zanim skasujecie go ,, to tylko swiadczy o was jakim portalem jestescie :roll: i kogo chronicie :)
KotekTwoje teorie spiskowe są przezabawne:) pozdrawiam Ciebie i moderatorow:) PS. Najwięcej szczekasz Kotek, a nie widziałam zebys wydał chociaż 5żetonow na jakiej kolwiek transmisji na su. Latasz jak imbecyl i tylko hejtujesz, taki pajac na gumce ze stulejką:)

Zablokowany