CZY KTOŚ DA ZNAĆ CZY DOSTAJECIE PIENIĄDZE?
-
Dziewczyny jak długo czekałyście na pojawienie się pieniędzy na pay plume?? U mnie minęło 7 dni i nadal pieniędzy nie ma, a su przelew oznaczony jako zrealizowany. Nie mogę się skontaktować z payplume, bo nic tam nie działa, a su nie odpowiada i umywa ręce…. Będę wdzięczna za odpowiedź
-
minęło już 10 dni, a ja nadal nie mam pieniędzy na pay plume. Próbowałam dzwonić na infolinię do UK, tam nic nie działa, zero informacji, su również olewa
-
Sprawdzałaś payredeem? Bo jak na su masz zrealizowany to te pieniążki gdzies poszły... Jak na payplume nie masz, a tam logowałaś się tymi samymi danymi co na payredeem (chyba ze na wlasna reke zalozylas konto na payplume jak niektore), to sprawdź jeszcze payredeem, bo kilka błędów się zdarzyło, że napisane było że poszły na jedną stronę a były na drugiej i odwrotnie.Panna_Blond pisze: ↑śr lis 27, 2024 9:59 amminęło już 10 dni, a ja nadal nie mam pieniędzy na pay plume. Próbowałam dzwonić na infolinię do UK, tam nic nie działa, zero informacji, su również olewa
-
Cały czas sprawdzam oba konta Pay Reedem i Pay Plume, nadal od 19.11 nie mam pieniędzy. Pisałam do Pay plume, to przekazali mi informację o ostatniej transakcji w październiku - i to się zgadza. Natomiast SU cały czas mnie olewa, denerwuję się, bo minęły dwa tygodnie od "przelewu zrealizowanego" a środków brak.
Podpinałam moje konto automatycznie, i wszystkie dane z Pay Reedem wskoczyły na Pay Plume... Naprawdę pieniądze widmo, przelew zrealizowany tylko nigdzie ich nie ma. Dziękuję za odpowiedz
Podpinałam moje konto automatycznie, i wszystkie dane z Pay Reedem wskoczyły na Pay Plume... Naprawdę pieniądze widmo, przelew zrealizowany tylko nigdzie ich nie ma. Dziękuję za odpowiedz
-
Kurczę nie wiem co wam nie działa. To już moja 3 wypłata z payplume i wszystko śmiga jak należy