Payplume nie działa
Payplume nie działa
Cześć wczoraj jeszcze normalnie logowałam sie na konto payplume, a dzisiaj ciagle pokazuje złe hasło zresetowałam hasło 3x na inne i w dalszym ciagu złe hasło. Komu w ostatnim czasie udało wypłacić się żetony ? zleciłam wyplate dosc sporej sumy na to konto payplume a tu taka niespodzianka. Może lepiej wstrzymać się z pokazami do póki sprawa się nie wyjaśni bo widzę że nie tylko ja mam problem z wypłatą środków
-
Wszystkie miałyśmy czekać na maila z informacją, że PayPlum jest już aktywne, nie działa logowanie bo wciąż trwają prace na stronie. Musimy cierpliwie czekać. Nikomu nie podoba się ta sytuacja, ale same nic nie przyspieszymy. Pieniądze na pewno dostaniesz, jak dobrze pójdzie strona ruszy jeszcze w tym tygodniu. Nie panikuj, ale licz się z tym, że pieniądze możesz dostać dopiero za tydzień lub dłużej
-
Prace trwają bo ta firma jest w Kolumbi Brytyjskiej w prowincji Kanady a tam jest problem z internetem podobno wiatry powodzie itd hi
-
Ja też mam problem z zalogowanie się a mam tam nie mała sumę i teraz też się zastanawiam czy nie wstrzymać się z pokazamiSeszylka pisze: ↑śr lis 06, 2024 5:52 pmCześć wczoraj jeszcze normalnie logowałam sie na konto payplume, a dzisiaj ciagle pokazuje złe hasło zresetowałam hasło 3x na inne i w dalszym ciagu złe hasło. Komu w ostatnim czasie udało wypłacić się żetony ? zleciłam wyplate dosc sporej sumy na to konto payplume a tu taka niespodzianka. Może lepiej wstrzymać się z pokazami do póki sprawa się nie wyjaśni bo widzę że nie tylko ja mam problem z wypłatą środków
Jakaś chujowa firma i ciągle błąd i błąd
Maskara jakas
-
A najlepsze że nie można się z nimi skontaktować w żaden sposóbSeszylka pisze: ↑śr lis 06, 2024 5:52 pmCześć wczoraj jeszcze normalnie logowałam sie na konto payplume, a dzisiaj ciagle pokazuje złe hasło zresetowałam hasło 3x na inne i w dalszym ciagu złe hasło. Komu w ostatnim czasie udało wypłacić się żetony ? zleciłam wyplate dosc sporej sumy na to konto payplume a tu taka niespodzianka. Może lepiej wstrzymać się z pokazami do póki sprawa się nie wyjaśni bo widzę że nie tylko ja mam problem z wypłatą środków