PayPlume
-
Re: PayPlume
Z tego co widzę to problem leży w kontach typu revolut . Na konto w polskim banku wyplata poszla i jest w trakcie realizacji , natomiast na konto revolut wyskakuje komunikat : Niestety, coś poszło nie tak.
-
Ja mam Polski bank i dupa . Mam nadzieję że PauPlume jutro odpiszedoubleteam69 pisze: ↑czw lis 07, 2024 8:04 pmZ tego co widzę to problem leży w kontach typu revolut . Na konto w polskim banku wyplata poszla i jest w trakcie realizacji , natomiast na konto revolut wyskakuje komunikat : Niestety, coś poszło nie tak.
-
Ja też próbowałam zlecić na mBank i na millenium . Na żaden nie poszłodoubleteam69 pisze: ↑czw lis 07, 2024 8:04 pmZ tego co widzę to problem leży w kontach typu revolut . Na konto w polskim banku wyplata poszla i jest w trakcie realizacji , natomiast na konto revolut wyskakuje komunikat : Niestety, coś poszło nie tak.
-
To juz nie wiem o co chodzi . U mnie na Polski poszlo bez problemu , natomiast na revolut nie chce wyslac ..NapalonaKlaudusia26 pisze: ↑czw lis 07, 2024 8:11 pmJa mam Polski bank i dupa . Mam nadzieję że PauPlume jutro odpiszedoubleteam69 pisze: ↑czw lis 07, 2024 8:04 pmZ tego co widzę to problem leży w kontach typu revolut . Na konto w polskim banku wyplata poszla i jest w trakcie realizacji , natomiast na konto revolut wyskakuje komunikat : Niestety, coś poszło nie tak.
-
Mi znów wypłaty anulowali dziś kilka razy wszystko mam dobrze wpisane payplume normalnie mogę się zalogować. Ale su anulowało i wróciło w żetonach:(
-
Hej. Zaokrąglijcie kwotę bez wpisywania groszy. Mi dopiero wtedy poszlo.
-
Tez probowalam . Jak u was z poziomem konta ? Wszystko zweryfikowane ?motylecczek pisze: ↑czw lis 07, 2024 9:05 pmHej. Zaokrąglijcie kwotę bez wpisywania groszy. Mi dopiero wtedy poszlo.
-
wpisywalam bez groszy i probowalam rozne kwoty i za kazdym razem byl blad. Zalogowalam sie z innego laptopa i poszlo. Wiec nie wiem od czego to zalezymotylecczek pisze: ↑czw lis 07, 2024 9:05 pmHej. Zaokrąglijcie kwotę bez wpisywania groszy. Mi dopiero wtedy poszlo.
-
Weszlam przed chwile . Było wszystko po angielsku mimo , że zaznaczyłam język Polski xd ale teraz poszło .Okropna_Zla_Podla pisze: ↑czw lis 07, 2024 10:13 pmwpisywalam bez groszy i probowalam rozne kwoty i za kazdym razem byl blad. Zalogowalam sie z innego laptopa i poszlo. Wiec nie wiem od czego to zalezymotylecczek pisze: ↑czw lis 07, 2024 9:05 pmHej. Zaokrąglijcie kwotę bez wpisywania groszy. Mi dopiero wtedy poszlo.
-
Powiedzcie mi, czy ktoś spotkał się z takim problemem, wysłał mi przelew na konto Payplume i widzę ten przelew w historii transakcji, ale saldo jest puste.